ببخشید چرا بازی گیر دار اجرا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سیستمت چی هستش؟نقل قول:
رم512نقل قول:
گرافیک 512
کمک کنید لطفا:19::19::19:
رم سیستمتون که کم هست. باید حداقل 1 گیگ باشه.نقل قول:
عنوان کردن میزان رم گرافیک (512) کافی نیست. باید مدل کارت رو هم کامل عنوان می کردید.
متاسفانه مدل سی پی یو رو هم عنوان نکردید...
توجه: سیستم مورد نیاز در پست اول ذکر شده.
اسم گرافیکت چیه؟ در ضمن رمت هم خیلی کم است و فکر به خاطر رمت است.نقل قول:
سلام .
پایان بازی اون بارکد که نوشته 21122012 میدونید چیه ؟
یعنی 21 دسامبر سال 2012 .
تو گوگل سرچ کنید ببینید که چیه . . .
تقریباً درسته... شایعات مختلفی در مورد این عدد عجیب (21/12/2012) وجود داره.نقل قول:
عده ای میگن در صورت رسیدن به این تاریخ دنیا به آخر میرسه.
عده ای میگن ذهن انسانها دچار تغییر اساسی میشه و برگ جدیدی از تاریخ باز میشه.
البته شایعات عجیب تر اینه که عده ای میگن Templar ها در این تاریخ قدرت خودشون رو آزاد میکنن و کنترل دنیا رو بدست میگیرن!! ( مثل همون چیزی که المعلم در بازی انجام داد ولی گسترده تر )
حرف و حدیث های زیادی در مورد این تاریخ وجود داره که بهتره ذهن رو بهشون مشغول نکرد!
بچه ها Assassin's Creed II تائید شده ؟؟؟؟
جزئیاتش چیه ؟
بازی تایید شده ولی خبری ازش منتشر نشده.مثل اینکه یوبی برای عرضه ی این بازی عجله ای نداره.
موفق باشید.
با سلام و ممنون از جوابتوننقل قول:
در مورد سؤال اوّل بگم که بازی تیک داره ( رو 1024*1280 )
در مورد سؤال دوّم هم بگم ما کارت گرافیک رو که خریدیم سی دی که داخل جعبش بود رو نصب کردیم با دایرکت ایکس 9 و 10 هم امتحان کردم فرق آن چنانی نداشت .
یازم ممنون
خدانگهدار
خوب دوست عزیز به احتمال زیاد مشکل باید از همون درایور کارت گرافیک باشه! که می تونی اونو از لینک زیر دانلود کنی ونصبش کنی:نقل قول:
با سلام و ممنون از جوابتون
در مورد سؤال اوّل بگم که بازی تیک داره ( رو 1024*1280 )
در مورد سؤال دوّم هم بگم ما کارت گرافیک رو که خریدیم سی دی که داخل جعبش بود رو نصب کردیم با دایرکت ایکس 9 و 10 هم امتحان کردم فرق آن چنانی نداشت .
یازم ممنون
خدانگهدار
در ضمن شما تنظیمات دیگر رو هم بالا بردید؟ چون کارتتونکمی برای تنظیمات بالا ضعیف هستش!کد:http://www.nvidia.com/object/winxp_181.22_whql.html
با سلامم خدمت دوست عزیزم آقا مسعودنقل قول:
من quality رو تا 4 بردم و اون یکی هم که دقیق یادم نیست فکر کنم لول دتایل بود که اونم تا 4 یعنی تا آخر بردم بالا
البتّه من نبردم خودش از اوّل بالا بود خوب اگه کارت منم با این تنظیمات نکشه پس کارت دوستم چجوری میکشه ؟
بی خیال ولی اینم بگم که نتونستم فایلی رو که قرار دادین دانلود کنم آخه با این سرعت اینترنت دایل آپی ایران که نمیشه چیزی دانلود کرد !
بیخیال با 600*800 بازی می کنیم .
خدانگهدار
این بازی با کامپیوتر من با این مشخصات مشکل داره ؟؟
رم 1 گیگ
سی پی یو دوهسته ای 1.8
NVIDIA geforce 7300LE 512
آخه وسط بازی ریست میشه البته همون اوایل آهسته هم هست البته الان میرم یه سر درایورا رو چک میکنم .
کلا خوب اجرا میشه رو این سیستم ؟
ضعیفه !!.....نقل قول:
nvidia geforce 7300le 512
یعنی نمیشه کاریش کرد ؟نقل قول:
باید بیخیال این بازی شم ؟
نقل قول:
این بازی با کامپیوتر من با این مشخصات مشکل داره ؟؟
رم 1 گیگ
سی پی یو دوهسته ای 1.8
nvidia geforce 7300le 512
آخه وسط بازی ریست میشه البته همون اوایل آهسته هم هست البته الان میرم یه سر درایورا رو چک میکنم .
کلا خوب اجرا میشه رو این سیستم ؟
شما رو تنظیمات متوسط می تونی به خوبی بازی کنی!نقل قول:
یعنی نمیشه کاریش کرد ؟
باید بیخیال این بازی شم ؟
من با همینطور سیستمی تا آخرش بدون مشکل رفتم!
البته اگه درایور کارت گرافیکت به روز باشه!
ممنون دوست من امید دادی بهم !نقل قول:
جدیدترین ورژن درایور من چیه ؟
دیال آپ دارم دانلود نمیتونم بکنم امیدوارم با همین ورژنی که ماله خودشه جواب بده ...
سلام من خیلی وقته بازی رو تموم کردم ولی شک دارم که نموم کرده باشم وقی از animus میای پایین قدرت جدید رو که داری در و دیوار رو که میبینی نوشتن بعد باید چی کار کنی من کامپیوتر ها رو چک میکنم و .... اثری نداره حالا میخوام ببینم بازی تموم شده یا نه؟ اگر نه باید جه کار کنم
نه دیگه بازی تموم شده!نقل قول:
سلام من خیلی وقته بازی رو تموم کردم ولی شک دارم که نموم کرده باشم وقی از animus میای پایین قدرت جدید رو که داری در و دیوار رو که میبینی نوشتن بعد باید چی کار کنی من کامپیوتر ها رو چک میکنم و .... اثری نداره حالا میخوام ببینم بازی تموم شده یا نه؟ اگر نه باید جه کار کنم
ای بابانقل قول:
برای بازی به این شاخی باید یه پایان بهتری میزاشتن مثلا از در میرفت بیرون تموم میشد یا یه چیز خوشگل میدونی چی میگم
سلام. خب این بازی ادامه داره!!!نقل قول:
من شنیدم که قسمت دوم این بازی در انقلاب فرانسه اتفاق می افته!!! البته مطنئن نیستم!
درسته ولی بازم میشد قشنگش کردنقل قول:
همنطور که گفتم من نفهمیدم بازی تموم شده یا نه
میشه بیشتر توضیح بدی دوست من ! :27:نقل قول:
البته یوبی سافت اعلام کرده که تا زمانی که احساس کنه که نسخه دوم بازی هم مثل نسخه اول با فروش خوبی رو به رو میشه نسخه دوم رو release نمیکنه (احتمالا تا اواسط 2010).
یوبی رو هم طمع ورداشتهنقل قول:
حالا خنده دار میدونی چیه نسخه دوم بیاد فروش نکنه :31:
یه حرفی می زنی که امکان نداره. مگه می شه نسخه دوم فروش نکنه.علاقه مند های این بازی بسیارند.:40:نقل قول:
اینو منم میدونمنقل قول:
ولی اتفاقه امدیمو یوبی خیلی بد کار کرد با انتقاد شدید رو به رو شد (بازم میگم اتفاقه)
دوست من به نظرم نسخه ی دومش واسه کسانی طرفدار داره که بازی رو تا آخر برده باشن .نقل قول:
چون کسانی که داستان رو کامل ندونن ( مثل خودم ) جذابیتی نداره که نسخه ی دوم بازی بخره . :46:
نسخه دوم بازی صد درصد بهتر از نسخه ی قبلی میشه.
در صورتی که نسخه ی قبلی بسیار بازی خوبی بود.
چرا DirectX 10 بازی در ویندوز ویستا ویندوز مد میاد بالا.
پرچمهای که در بازی میگیری برای چی هستند.
می تونید بر ای جواب به پست اول تاپیک مراجعه کنید .نقل قول:
راستی ، میتونستید همه ای اینها رو داخل یک پست جا بدید . اگه که بعدآ هم یادتون اومده میتونید از دکمه ی ویرایش یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید . :46:
این بازی ubgrade هم داره؟ من از جایی شنیدم پرچم زیاد بگیری می تونی دو شمشیره هم مبارزه کنی.
نقل قول:
دوست من به نظرم نسخه ی دومش واسه کسانی طرفدار داره که بازی رو تا آخر برده باشن .
چون کسانی که داستان رو کامل ندونن ( مثل خودم ) جذابیتی نداره که نسخه ی دوم بازی بخره .
اقا از همه کمک !!!نقل قول:
یه حرفی می زنی که امکان نداره. مگه می شه نسخه دوم فروش نکنه.علاقه مند های این بازی بسیارند.
ببخشید شما چطوری بازی انگلیسی رو داستانش رو میفهمید ؟
اگه جذابیت این بازی فقط به داستانشه پس نباید زیاد طرفداری توی ایران داشته باشه ( به دلیل انگلیسی بودنش )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورده شیعه اسماعیلیه هست چطور ممکنه که ندونیم تازه داستانش هم تو پست اول هستنقل قول:
من کتابش رو هم خوندم البته یکی از اون ها برو بخون ببین چه جریانه خفنی داره
ادم بیشتر مجذوب بازی میشه
البته این ماله دورانه صلاح الدین ایوبی هست
که بارها اسمش توی صحبت ها میاد
داستان این بازی اصلا ربطی به واقعیت نداره و یه مشت بیسواد جمع شدند و بر اساس شایعات این داستان رو ساختند
اگر یه ذره این گروه سواد تاریخی داشت میفهمید که جریان حشیش کشیدن این گروه . همچنین بهشت مصنوعی که پر از زیبا رو بود دروغ است
اولا حشاشین در زمان قدیم به معنای دارو فروش بوده و این گروه دارو فروش بودند
ثانیا بهشت مصنوعی اصلا وجود نداشت و اینرو دشمنان سید حسن صباح(رهبر اصلی گروه حشاشین که در قلعه الموت زندگی میکرد و بعدها خود را به عنوان امام موعود معرفی کرد که مردی بود بسیار با تدبیر و شجاع)مطرح کرده بودند
که اگر بخواهیم به عقل خود مراجعه کنیم میفهمیم که گروهی با اینهمه انضباط و تدبیر اگر حشیش بکشند و از زنهای بهشت مصنوعی تمتع بجویند بیش از چند ماه باقی نمیماندند
بخاطر این گفتم این گروه سازنده بیسواد بودند زیرا که در بازی میبینیم بهشت مصنوعی وجود دارد
نکته دیگر که ضعف سازنده هارا میرساند اینست که در قلعه هایی که فدائیان زندگی میکردند که الطیر هم یکی از آنها بود (که همه آنها در بدو ورود مقطوع النسل میشدند) فقط خود فدائیان بودند و داعی بزگ که مسئول تربیت آنها بود که این داعی از طرف سید حسن صباح معرفی میشد. در صورتی که مادر باز میبینیم در قلعه آنها مردم هم وجود داشتند در این قلعه ها تحت هیچ شرایطی هیچکس حتی از نزدیکترین افراد خودی هم حق ورود را نداشتند
در ضمن هدف نهایی این گروه مسلمان این بود که ایران اصیل را برگرداند و ایرانیان را از سلطه خلفای عباسی برهانند
من کتابهای زیادی درباره این گروه خوندم به خصوص کتاب خداوند الموت نوشته پل آمیر که توسط ضبیح الله منصوری ترجمه شده واقعا انسان وقتی این کتاب را خوند به بزرگی این گروه پی میبرد که با چه تدبیرها و نقشه هایی دشمن خود را از بین میبردند
این گروه فقط از ترور کننده ها تشکیل نشده بود بلکه دارای سرباز هم از خود مردم بودند که همه آنها برای سید حسن صباح حاظر بودند جان خود را فدا کنند
متاسفانه پس از گذشت سالهای زیاد بعد از مرگ سید حسن سردمداران این گروه هدف خود را فراموش کردند و به فساد کشیده شدند که هنگامیکه هلاکو خان به ایران حمله کرد تمام قلعه های این گروه که بعضا غیر قابل نفوذ بودنند از بین رفتند
امیدوارم این اطلاعات مفید بوده باشند
این گروه ایرانی بودن یا عرب...؟نقل قول:
هدف نهایی این گروه مسلمان این بود که ایران اصیل را برگرداند و ایرانیان را از سلطه خلفای عباسی برهانند
راستی مطلب مفیدی بود...ممنون
اصلا همچین اطلاعی درباره این چیزایی که گفتی نداشتم
نقل قول:
دیااوگ هاش روون و تقریبا راحته و اگه گوش بدی و داستان رو از قبل بدونی بازی خیلی بهت حال می ده.:8:
ايراني بود ديگهنقل قول:
korokodil_avareh
پست شما کاملا تاييد ميشه صفحه هاي قديمي درمورد اين موضوعات خيلي بحث شده :10:
منم دقيقا همين کتابي کتابي شما گفتيد رو خوندم با عقل خيلي جور در مياد به نکات خوبي هم اشاره کردي
درسته همونطوری که دوست خوبم mohsentanha فت این گروه ایرانی و مسلمان بودند و تمام فرائض دینی از جمله خواندن نماز و قرآن و بقیه کارهای خود را انجام میدادند و مشکلی هم با عربها نداشتند زیرا امامان آنها عرب بودند مشکل آنها با خلفای عباسی بود که به عقیده آنها داشتند ایران اصیل و باستانی را نابود میکردند
روحشان شاد باد که واقعا مردانی بزرگ بودند.
اقا خبری از assass 2 نشد ؟
اگه خبری بشه در قسمت اخبار گذاشته میشه نه اینجا ! ;)نقل قول:
اقا خبری از assass 2 نشد ؟