سلام این اولین پست من هست
من هم این گوشی رو دارم
:10:
تاپیکی نیست توی این فروم که کلیه نرم افزار های این گوشی توش معرفی و لینک دانلود داده شده باشه ؟
Printable View
سلام این اولین پست من هست
من هم این گوشی رو دارم
:10:
تاپیکی نیست توی این فروم که کلیه نرم افزار های این گوشی توش معرفی و لینک دانلود داده شده باشه ؟
سلام به همه بچه ها
من هم امروز به جمع 5700 داران پیوستم
امیدوارم بتونم از تجربیات شما استفاده کنم
مرسی از همه شما دوستان
ساسان :40: :11:
setting >> phone sett >>Conection >> Access pointنقل قول:
داداش اصلا به اینا نیاز نیست شما یه اس ام اس با متن:نقل قول:
S Nokia 5700 به شماره 2225 بزن تنظیمات رو برات میفرسته.
میتونی هم یه کانکشن بسازی فقط خالی همین.
رپ بوی درست میگه!شما مثل من میتونید یک کانکشن بدون نام و پسورد بسازی و به راحتی کنکت بشی!تمام جاهایی رو که باید پر کنی باید خالی بزاری!
خدایا از خز شدن 5700 جلوگیری بنما!!خدایا 5700 را از نظر دیگران ناپدید بگردان!!خدایا تا انقلاب مهدی از تاپیک 5700 محافظت بفرما!خدایا 5700 را از شر دشمنانش محفوظ بگردان!!خدایا 5700 را در بازار نایاب کن!!خدایا سی پی یو و ال سی دی و صدای 5700 را ضعیف بگردان تا طرفدارانش کمتر شوند!!خدایا من این گوشی را قراره تا 6 ماه دیگر نگهداری کنم پس خواهشا ان را از خز شدن دور بگردان!!!ملت 5700 اشغاله!!اصلا بدرد نمیخوره!!!صداش شبیه 1100 هست!!مثل ان73 هنگ میکنه!!!ال سی دیش سیاه سفیده!!خواهشا نخرید تا خز نشه!!!!!
بچه ها نرم افزار جدیدی که برای نشان دادن مشخصات گوشی هست در جی اس ام اریا قرار داده شده!اسمش هست:Nokia Device Status حجمش زیاده!6.6 مگابایت!!!!
:11::11::11:سلام دوستان عزيز اگر كسي برنامه براي باز كردن pdf براي 5700 و تغيير تم مديا پلير 5700 داره لطفا معرفي كنه. دمتون گرررررررررممممممم:11:
سینا هستم.:20:نقل قول:
چیکاره مردم داری؟ بزار بخرن.نقل قول:
نقل قول:
شما دانلودش کردین؟
برای 9.2 هستش؟
برنامه Adobe Reader LE. من از نسخه 1.5 استفاده میکنم و کارش درسته ولی کتابهای با حجم بالا رو باز نمیکنه و از حافظه ایراد میگیره (برای مثال یه کتاب 6 مگی رو باز کردم ولی خطا داد). :20:نقل قول:
PDF PLUS نرم افزار خوبیه و تا 15 مگ رو هم باز میکنه.نقل قول:
نرم افزار خواندن فایل های PDF برای گوشی های جاوانقل قول:
:11:
میشه این برنامتو ضمیمه کنی ما هم استفاده کنیم؟؟؟نقل قول:
دوستان من میخواستم تم بریزم اما erore expired داد و تاریخ گوشی هم کشیدم عقب اما بازهم همون داد لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
فعلآ یه تم دیگه نصب کن ایشا الله درست میشه.نقل قول:
برای تنظیمات اکولایزر موزیک پلیر این تنظیمات را وارد کنید:
از پایین خطها را بشمارید و از چپ به راست تنظیم کنید,خط آغازین را نشمارید:
1- اگر کیفیت صدا می خواهید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] stereo widening :on-- 7,6,5,10,10
2-اگر بلندی صدا می خواهید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] stereo widening :off-- 10,4,6/5,10,10
کسی نیست که جواب منو بده ؟
آقا اگه نمیخواهید کمک کنید من برم تو فرومهای دیگه بگردم ؟نقل قول:
:18: تحديد مي كني ؟ :2:نقل قول:
مي توني بري بگردي :8:
بايد سرچ كني شايد پيدا كردي :41:
نقل قول:
من بلدم چه جوری ویدیوی اورجینال گوشی و موزیک هاشو پاک کنم !!
سوال من در مورد پاک کردن 30 مگابایت مسیج بود نه نحوه ی delete کردن فایل ها !!
نقل قول:
ميشه update كردش ولي من اين كارو فعلا نمي كنم چون مشكلي ندارم واين ورژن جديده ولي اگه بخواي update كني ميشه من تست كردم....
نقل قول:
سلام شما بهتره بريد تو كلوپ symbian 9.1 , 9.2
راستي به gsm.ir بزن اونجا تم و برنامه هاي خوبي داره
منم ياد ندادم كه بري پاك كني گفتم شايد اينجوري باشه :13:نقل قول:
خوب حالا چرا اينجوري با خشم تاپيپ مي كني ؟ :18:
:40:آقا دمتون گرم از این راهنمایی ولی ای کاش برنامه ای برای تغییر تم مدیا پلیر 5700 پیدا کنید
داداش دمت گرم ولی خوب میشد اکه برام میگذاشتیش:11:نقل قول:
سلام دوستان
کسی اینجا برنامه ای رو سراغ داره که بشه فایل های DivX با پسوند avi رو تمام صفحه نمایش بده ؟
برای فیلم میخوام. (LCD این گوشی جون میده برای فیلم دیدن)
سلام به 5700 داران عزیز چقدر کاربر زیاد شده 2 هفته زندون بودم بیبین چی شده اینجا ...........
من از اولش هم می دونستم که 5700 طرفداران زیادی پیدا می کنه سلام من به همگی دوستان تازه وارد و دوستان قدیم سلامی دوباره.........
چرا هست اما یه کم ملایم باش اینم لینکنقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=159287&highlight=%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A8%DB%8C%D9%869.2
سلامنقل قول:
خیلی وقته . نبودی.کجا بودی.
یه رست فکتوری یا مستر ریست کنی حله . اگر لازم شد دوستان توضیح می دن.نقل قول:
راستی اون عکسی که از اکولایزر گذاشتم رو خودم از صفحه 5700 انداختم تمش قشنگه ؟
تم آی فونه .
آره.نقل قول:
میشه آپش کنی؟
منم میخوامش.
سلام ميگم تاريخ گوشيت رو از 2007 بزار رو 2006 شايد درست شد جوابش رو حتما بهم بگو....البته گاهي تاريخ رو ميزاري رو 01/01/2006 درست ميشه ...نميدونم تو كدومش رو گزاشتي.. هر دو رو امتحان كننقل قول:
سلام اين لينك تم از سايت gsm.ir كه براتون گزاشتم برنامه و بازي هم تو اين سايت هست ....من رو بي جواب نزارينکد:http://gsm.ir/a13.asp?protype=2&ostype=38&per=999
وقتی در هنگان نصب هر فایلی با ارور error expired مواجه شدید باید فایل مربوطه رو ساین کنید!برای ساین کردن به قسمت در خواست نرم افزار این سایت رفته و نرم افزارهای مربوط به ساین کردن رو دانلود کنید!همچتنین راهنمای ساین کردن رو نیز دانلود کنید!
بهتر بود می گفتی بی خیال برنامه شید.این همه برنامه ریخته حالا این 1 ی نصب نشد یکی دیگه.نقل قول:
سلام یک چیزی تو این گوشی خیلی اعصاب منو خورد کردهدر مورد فلاش عکس برداری به صورت اتومات هستوقتی که فلاش عکس برداری رو خاموش میکنم و عکس میگیرم و از برنامه عکش خارج میشم دوباره میبینم که رفته روی اتوماتدوباره آف میکنم خارج میشم میبینم بار هم روی اتوماتش رفته هر دفعه که آف میکنم اتومات رو و خارج میشم و دوباره برمیگردم میبینم که بازم روی اتومات رفتهچیکار میشه کرد که همیشه روی آف باشه و خد به خود روی اتومات نره ؟
هیچ کار ینمیشه کرد همینجوریه باید باهاش بسوزی و بسازی.نقل قول:
ای بابا عجب ایراده گندی داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:2::2::41::41:
یعنی چی:goatee:نقل قول: