منظورت پاتاپون؟نقل قول:
منظورت پاتاپون؟نقل قول:
پاپاتوننقل قول:
پاپاتون نه پاتاپون
منظورت پاتاپون هست ديگه ؟نقل قول:
فرقي نداره ژاپني يا انگليسي . بايد لينكه مربوط به دانلوده بازي ها رو تو تاپيكه مخصوص به خودش قرار داد .
keihan550جان نتیجه چی شد میشه حرف زد یا نه؟؟؟
ضمنا سعی کنید منبع رو هم بنویسید.باتشکر
میشه یکی بگه برنامه ی CWCheatv0.1.7 چه جوری بریزم رو psp؟:13:
من بازيشو تو تاپيك دانلود بازي هاي پي اس پي گذاشتم خودم هم دانلودش كردم ولي هنوز نريختم ببينم چجوريه ! ظاهرا يه چيزي تو مايه هاي لوكو رو كو بايد باشه ...نقل قول:
منظورت پاتاپون هست ديگه ؟
فرقي نداره ژاپني يا انگليسي . بايد لينكه مربوط به دانلوده بازي ها رو تو تاپيكه مخصوص به خودش قرار داد .
به به چه طوري رسول جان؟ چه عجب راه گم كردي به تاپيك سر زدي ؟خيلي وقته نبودي هانقل قول:
قربان شما مهدی جان زیر سایه شما هستیم احتمالا تا اخر ماه کمی کمتر میام.
چشم سعی میکن سایت مرجع بنویسمنقل قول:
سلام . اين هم هديه كريسمس از اين بعد منتظر پك هاي تم ما باشيد . اين دفعه يك تم پك براي ورژن ۳.۷۱ و بالاتر براتون آماده كريدم كه اميدواريم از اون استفاده كنيد و لذت ببريد
ليست تم ها به قرار زير است :Amber-tech
Construction
Glass
GTA
Pulse
Simpson
اين پك را هم مي تونيد از لينك زير به صورت لينك مستقيم دانلود كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم براي دوستان عزيزي كه هميشه به ما لطف دارند و به ما سر مي زنند يك هديه داريم كه اميدواريم از اون لذت ببريد . بك پك Theme هاي پي اس پي براي ورژن ۳.۷۱ و بالاتر است كه عكس اون ها را در زير مي بينيد و مي تونيد همه را در يك فايل ۲ مگابايتي كه لينك مستقيم هست دانلود كنيد و از اون لذت ببريد … نظر يادتون نره
Size : ۲.۱
psp.websun.biz
یک پک حاوی 176 موج پس زمینه در کپی کنید:
سلام من توی بازی Family guy یه مرحلش که اون بچه گنده بهمون تیر میزنه گیر کردم سیوو میزارم هر کی تونست ردش کنه . ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rassool.persiangig.com/other/ULES006010000.zip
اين پاتاپون خيلي ژاپنيه من هيچي از بازيش نفهميدم اصلا معلوم نيست بايد چيكار كني ! البته فقط ده دقيقه باهاش ور رفتم ...
بعد از یه مدت زمان تقریبا طولانی, یکی دیگه از قابلیت های مخفی psp هویدا شد.
سایت سونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در چند روز اخیر عکس مشکوک بالا رو در صفحه ی اول قرار داد.
این عکس نمونه ی جدید عکسی هست که سایت سونی برای نمایش امکانات فریمور جدید یعنی 3.80 به معرض نمایش گذاشت.
تا امروز شایعات زیادی درباره ی این عکس گفته شده.
اما امروز به طور رسمی توضیحاتی از این امکان جدید پیدا شد.
امروز سایت ژاپنی Nikkei Net در باره ی این موضوع یک تاپیک مخصوص زد و اطلاعاتی رو در اون قرار داد.
متن این خبر این بود که قابلیت استفاده از سرویس Skype برای PSP-2000 به زودی و تا آخر این ماه فعال میشه.
این قابلیت بعد از راه اندازی به مدت یک ماه بصورت رایگان قابل استفاده است و در این مدت میشه برای تماس های PSP-to-PSP و PSP-to-PC استفاده کرد.
اما بعد از یک ماه کاربران باید برای استفاده از تماس با تلفن همراه و تلفن ثابت باید هر 3 ماه 20$ بپردازند.
نرم افزار مورد نیاز بعد از آپدیت بر روی psp قرار میگیرد.(البته بعد از فعال شدن.)
اما برای استفاده از این امکان باید یک میکروفون خارجی تهیه کرد.
منبع : irpsp.com
آقا یکی کمک کنه این پرنس پرشیا را ما رد کنیم. سر مرحله هیولاهه که تو یه میدون بزرگ هستش گیر کردم.یکی از دوستان گفت از دوتا جایگاه باید بپری و چشمهاش را کور کنی اما من هروقت که می پرم فقط به کتفهای غوله خنجر می زنه که اونهم هیچیش نمی شه و بعدش من را پرت می کنه پایین. یکی دقیق بگه چه کنم. کمکککککککککککککک
کسی نمیدونه؟!!!:13:نقل قول:
گیر ندین !:41: دست خودم نبود که دو تا پست شد!:13:نقل قول:
نقل قول:
حاجی برنامش رو هم در صفحه ی قبلی دادم
اولا من حاجي نيستم اسم دارم دوما تا اين حد هم توضيح نداده بودي .نقل قول:
این هم گوشی سونی اریکسون که کنسول بازی PSP را همراه خودش دارد.
این طرح در شرکت سونی اریکسون در حال بررسی است.
اگر تایید شود یک گوشی+PSP بسیار جالب و عجیب تولید خواهد شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوشی در نگاه اول کمی بزرگ به نظر می آید، اما سونی اریکسون استاد طراحی است
کیهان
منبع : پست خودم درirpsp
سلام به دوستان
===========================================
=====================================
=================================
===============================
بازیگران PSP به Wi-Fi رایگان دسترسی خواهند داشت
کمپانی سونی، اعلام کرد که سختافزار جدیدی برای پلیاستیشن پورتابل (PSP) طراحی شده که به کاربران اجازه میدهد تا در اینترنت به گشتوگذار پرداخته و از بازیهای آنلاین سازگار و بیش از 7 هزار بازی موجود در سایت شرکت T-Mobile HotSpots برای بازی استفاده کنند.
به گزارش سرویس بینالملل سیتنا، مکانهای در نظر گرفته شده برای استفاده از این سرویس، کتابفروشیهای مرزی، بیشتر کافیشاپهای زنجیرهای Starbuck و بیش از 70 فرودگاه اصلی اعلام شده است.
دانلود آخرین سختافزار 3.30 سونی برای PSP با دسترسی به Wi-Fi رایگان به مدت 6 ماه برای مشتریان، قابل دستیابی خواهد بود و پس از این زمان، شرکت T-Mobile به صاحبان PSP فرصت خواهد داد که از خرید به همراه تخفیف بهرهمند شوند.
جزئیات بیشتر نیز به زودی از طریق T-Mobile در اختیار دارندگان این دستگاه قرار خواهد گرفت.
دارندگان PSP باید از 28 مارس 2008 به شبکه T-Mobile HotSpots متصل شوند تا بتوانند به دوره فرصت 6 ماهه دسترسی داشته باشند.
انتهای پیام
منبع:پست خودم در irpsp
خبری از 3.80m33 نیست
سلام به دوستان
در ژاپن psp هايي با زنگ سبز عرضه شد.
======================
من که میگم ببوسش بزارش کنار بنده ی خدا اون غول که پشست بیای تا آخر یه غول داره دمار از روزگار آدم در میاره:41:نقل قول:
کسی بازی comix zone برای psp سراغ داره
من از همه دوستان خوب مخصوصا کیهان جان که زحمت تمهای به این زیبایی رو می کشه عاجزانه خواهش می کنم که فایلها رو در رپیدشیر اپلود نکنند حداقل اگه در رپید شیر اپلود می کنند در یه سایت دیگه هم اپلود کنند...منکه خودم شخصا نمی تونم از رپید شیر فایل بگیرم چ.ن همهاش پیغام زیر رو میده...اگه امکان داره در جای دیگه اپلود کنید...مثلا
MEGAUPLOAD
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 14 minutes)
میشه یکی کراش آف تیتانس رو رد بکنه
کد:http://www.sendspace.com/file/1jhe1m
یک پی اس پی ویروسی
شما اي پي اينترنتت مشتركه واسه همين اين ارور رو دريافت مي كنيد در ضمن مگا آپلود ايران رو تحريم كرده و اصلا نمي ذاره ازش دانلود كنيد مگر با نصب تولبارش !! حداقل رپيد شر برا يدانلود ازش نياز به دانلود و نصب چيزي نيست ...نقل قول:
من از همه دوستان خوب مخصوصا کیهان جان که زحمت تمهای به این زیبایی رو می کشه عاجزانه خواهش می کنم که فایلها رو در رپیدشیر اپلود نکنند حداقل اگه در رپید شیر اپلود می کنند در یه سایت دیگه هم اپلود کنند...منکه خودم شخصا نمی تونم از رپید شیر فایل بگیرم چ.ن همهاش پیغام زیر رو میده...اگه امکان داره در جای دیگه اپلود کنید...مثلا
MEGAUPLOAD
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 14 minutes)
منهم می گم درصورت امکان در این رپیدشیر آپلود نکنید. نمی دونم چرا کامپیوتر من با این سایت مشکل داره و هروقت توش می ره همه چیز را می بند و آخرسر دانلود هم نمی کنه. یه جای دیگه دوستان آپلود کنید...
در اینکه این تصویر یک مونتاژ است شک نکنید. مونتاژکارش هم چندان مهارت نداشته چون خیلی تابلوئه...!نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط vizzzzzzzzzzzzzzzz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بگو من این مرحله پرنس پرشی را چطوری رد کنم. غول بعدیش را هم می کشم. من نمی دونم اکثر بچه ها که ادعای psp باز بودنشون می شه چرا کسی به سئوال به این سادگی جواب نمی ده؟؟ اینجا فقط شده واسه اینکه یکی بیاد بگه pspphone داره می یاد. بعدش یکی هم بیاد بگه که نمی یاد!!! به جای یه کم بحثهای تکراری به بازیهای psp بپردازید. انگار فراموش کردید که این یک کنسول بازیه...!! 90درصد بحثها کاملا تکراریه و ما که یه مشکل را مطرح می کنیم پس از سه بار درخواست هنوز کسی جواب نداده!:13::13::13:
تابلو هست كه مونتاژه . اصلا اگر مونتاژ هم نباشه بعد فقط آنالوگ داره دكمه هاي حركت رو نداره ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
باز هم براي دوستان عزيزي كه هميشه به ما لطف دارند و به ما سر مي زنند يك هديه داريم كه اميدواريم از اون لذت ببريد . بك پك Theme هاي پي اس پي براي ورژن ۳.۷۱ و بالاتر است كه عكس اون ها را در زير مي بينيد و مي تونيد همه را در يك فايل ۲ مگابايتي كه لينك مستقيم هست دانلود كنيد و از اون لذت ببريد … نظر يادتون نره
این هم لینک مگا اپلودش
اینو میشه یه جا دیگه آپلود بکنین؟ مثلا رپید شیرنقل قول:
سلام به دوستان
امروز يه خبر جالب ديدم. و اونم اين بود كه براي psp هدستهاي مخصوصي توليد شده كه با اونها ميشه چت كرد ، صدا ضبط كرد ، و از همه مهمتر براي طرح جديد سوني كه در آمريكا با يه شركتمخابراتي قرارداد بسته تا امواج وايرلس رو براي psp فراهم كنه و بشه با psp با دوستان صحبت كرد (در اصل چت كرد ) طراحي شده.
اينم تصويري از اين قطعه :( كه خودم از خيلي وقته دنبالش هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
irpsp.com
دوستان من يه مشكل با PSP دارم اونم اينه كه وقتي من با اتصال USB موزيك يا MP3 ميزنم يا پاكشون ميكنم قبول ميكنه و PSP اجزاش ميكنه ولي وقتي يه آهنگ تصويري تو قسمت Video ميزنم يا كپي ميكنم تو psp اجرا نميكنه اصلا نشون نميده ميتونم بپرسم چرا؟آيا برنامه ي خاصي هست يا ........
ممنون ميشم جواب بديد.