با سلام تنها گزينه زبان بازي ارمد اسولت چك مباشد و گزينه ديگري ندارد.
شركت مدرن.
Printable View
با سلام تنها گزينه زبان بازي ارمد اسولت چك مباشد و گزينه ديگري ندارد.
شركت مدرن.
سلام.من تو اون قسمت که هوا تاریکه و پیش یه ابشار هست(بعد از کلیسا و شکست اون غول) مشکل دارم.نمیتونم کلید رو پیدا کنم.از یه نردبان که میرم بالا رنگ بعضی از محیط های توی نقشه روشن میشه که نشون میده میشه اونجا رفت ولی من نمیتونم.
در کلیسا رو چه جوری باز کنم.
tom riddle جان اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
رم شما چند هست؟
شما در قسمت انتخاب کشور ها همه ی کشور ها را انتخاب کردید؟
اینجا تاپیک حل مشکلات در اجرا و نصب بازیه:46:نقل قول:
gogole magole جان ایشان مثل من تازه کاره بنده هم به ایشون گفتم کجا بران . با تشکر از دقت شما
شرمنده حواسم نبود
منو بببخش
نقل قول:
448 مگابایت رم دارم.
منظور از انتخاب کشورها چیه و از کجا میتونم اینکارو بکنم؟:20:
دوست خوب اول از همه یه چیزی رو باید شما بگی:نقل قول:
مطمئنی که این Contra هستش؟؟؟ اگه هست پس قبلش 102-English (ناو) رو نصب کردی درسته؟؟؟
این ها رو جواب بده تا برات موضوع اررور ها رو کاملا روشن کنم!
ok؟
ترو خدا به این مشکل ما هم یه نگاهی بندازین.
فک کنین دااش خودتون مشکل پیدا کرده.:13:
سلام
اصلا کلا از اوول توضیح بدید من درست متوجه نشدم (یعنی پروفایل نمی سازید)؟
سیستم شما زیادی هم هست.نقل قول:
همون طوری که گفتم اول به اون دو تا سوال جواب بده تا به طور کامل شرح بدم.
حداقل سیستم مورد نیاز:
کد:The minimum required system specifications to run Command & Conquer Generals Zero Hour is as follows:
* A retail copy of Command & Conquer (tm) Generals already installed on your PC
* OS: Windows XP/ME/2000/98 (Windows 95/NT not supported)
* CPU: 800 MHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor
* RAM: 128 MB
* CD/DVD-Rom Speed: 8x
* Hard Drive Space: 1.4 GB free hard disk space plus space for saved games, Windows swap-file, and DirectX 8.1
* Video: 32 MB AGP video card using the Nvidia GeForce 2, ATI Radeon 7500, or more recent chipset with DirectX 8.1 compatible driver
* Sound: DirectX 8.1 compatible PCI 16-bit sound card
* Input: Keyboard, Mouse
ببخشید ولی شما که مشکلی مطرح نکردید!!!:23:نقل قول:
نقل قول::18: :18: :18:نقل قول:
:41: :41: :41:
:42: :42: :42:
:31: :31: :31:
همه چیز بازی اوکی هست.
فقط زمانی که میخوام برای تماشای مسابقه فرضا بارسلونا گزینه 3D Match رو انتخاب کنم بعد از لود شدن یهو خود به خود از بازی میپره بیرون.
ایراد از کجاس؟
نقل قول:
صفحهات قبل مشکلشو نوشته
:) بله دقیقا این ارسال صفحه قبل من بود.نقل قول:
سلام.
يه مشكل در بازي اداره آتش نشاني 3 داشتم اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
وقتي كه داخل بازي مي شوم و مي خواهم خارج شوم و يه مرحله ديگه رو بازي كنم يا اينكه سيو مي كنم و مي خوام لود كنم بازي هنگ كرده و يه بار بايد خارج شم و مجدد بازي را اجرا كنم.
البته در مورد سيو و لود بازي مشكل حل نمي شه. و بازي پس از هر بار لود هنگ مي كنه
چه كار بايد كنم؟
خوب سسیتمتم میزاشتینقل قول:
گرافیکتو و ....
بابا ترو خدا سوال مارم جواب بدین.
به خدا راه دوری نمیره.:41:
به احتمال زیاد سیستمت نمیکشه و یا بازی مشکل داره . همونطور که گوگولی گفت مشخصات سیستمت رو بزار .نقل قول:
سلام.
يه مشكل در بازي اداره آتش نشاني 3 داشتم اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
وقتي كه داخل بازي مي شوم و مي خواهم خارج شوم و يه مرحله ديگه رو بازي كنم يا اينكه سيو مي كنم و مي خوام لود كنم بازي هنگ كرده و يه بار بايد خارج شم و مجدد بازي را اجرا كنم.
البته در مورد سيو و لود بازي مشكل حل نمي شه. و بازي پس از هر بار لود هنگ مي كنه
چه كار بايد كنم؟
خوب شما هم مشخصات سیستمت رو بزار . شاید سیستمت نمیکشه . شاید بازی مشکل دارهنقل قول:
بابا ترو خدا سوال مارم جواب بدین.
به خدا راه دوری نمیره.
دوستان کسی بازی The Matrix path of neo رو بازی کرده ؟ با سیستم من اجرا می شه؟
510 رم
256 گرافیک
3.08 سی پی یو
استقلال جان اين مشخصات كامل نيست .
يعني رمت 512 و CPU 2.8 . ولي گرافيك چي ؟
آره عزيزم . يه خوبي اين بازي اينه كه 10 تا تنظيمات داره . بهت قول ميدم سيستم خودشون هم تنظيمات 10 رو نياورده ! فقط مدل گرافيكت رو بنويس .نقل قول:
دوستان کسی بازی The Matrix path of neo رو بازی کرده ؟ با سیستم من اجرا می شه؟
510 رم
256 گرافیک
3.08 سی پی یو
راستش رو بخوای من این سی دی رو تحت عنوان جنرال 3 گرفتم بعد از نصب بازی این ارور برام ظاهر می شد جالب اینجاست که چه من کرک بازی رو نصب کنم یا نصب نکنم این ارور رو به من می دادنقل قول:
راستی چند عنوان دیگه جنرال رو دارم که از اونایی که این سی دی گرفتم بهم گفتن که ما به اینها جنرال 4.5.و6مگیم که خیلی راحت 4و5و6روی سیستمم نصب شد
سلام...من نمیدونم قبلا به این سوال جواب داده شده یا نه...در هر صورت ممنون میشم از کمکت ون....اما مشکل:
راستش این اقا داداش ما(من فعلا دور بازیو خط کشیدم!!)C&C3 رو گرفته اما موقع نصب فقط مراحل ابتدایی نصب که شامل دادن کد و درایو نصب بازی میشه میاد و موقعی که میزنم تا install بشه صفحه ی setup بسته میشه ولی شروع میکنه به ریختن فایل های مربوطه داخل درایو...اما همین که 4.09GB میریزه خودش همرو پاک میکنه!!!!!!!!یعنی یهو پوشه غیب میشه!!!!!من رو لپتاپ خودمم تست کردم اینطوری شد(windows هر دومون یکه) اما چون رو لپتاپ بازی نمیریزم و بازی نمیکنم بیخیال شدم......اما از اونجایی که خیلی افت داش برا کسی که خودش Tiberian Sun بازی میکرده و خوره ی بازیه من مصمم شدم این مشکلو حل کنم.....راستش رو کامپیوتر دوستم ریختم راحت نصب شد........خیلی تعجب کردم!!!گفتم شاید ایراد از windows installer باشه؟؟؟نشستم با حوصله ویندوز و کارت گرافیک و......رو از اول نصب کردم..... خلاصه یه حالی به سیستم دادم....ولی باز همون اشه و همون کاسه!!!
راه حل چیه؟
منتظر جواباتون هستم.!
TANX
نقل قول:
سولو جان گرافی بالاس برادر.
----------------
آقا ترو خدا یکی که وارده بیاد جواب بده اگه جواب نداره حداقل بهم بگین برم یه جای دیگه بپرسم.
خوب بگو چنده
گرافیکتو میگم
شاید از سیدی باشه
[QUOTE=esteghlal2;1029785][B]
سولو جان گرافی بالاس برادر.
با منی داداش؟:19:
راستی من مشکلم حل شد....تشکر ویژه از همه و مخصوصا :10:
nezamdoobarareh
(تاپیک C&C3)
سلام.نقل قول:
سيستمم پنتيوم 4 -3 گيگ فول كش
رم 512
گرافيك 256 كوئين
آره عزيزم . يه خوبي اين بازي اينه كه 10 تا تنظيمات داره . بهت قول ميدم سيستم خودشون هم تنظيمات 10 رو نياورده ! فقط مدل گرافيكت رو بنويس .[/quote]
geforce nvidia 6600 512 ddrII dp2
خوب مشکل از سیستمت نیستنقل قول:
بببین وقتی از بازی پرت میشی بیرون اروری هم میده؟
بله ارور هم ميده كه ميگه باگ وجود داره.نقل قول:
بله ارور هم مي ده ميگه باگ وجود داره و پنجره دونت سند ارور باز مي شه.نقل قول:
geforce nvidia 6600 512 ddrII dp2نقل قول:
آره عزيزم . يه خوبي اين بازي اينه كه 10 تا تنظيمات داره . بهت قول ميدم سيستم خودشون هم تنظيمات 10 رو نياورده ! فقط مدل گرافيكت رو بنويس .
[/QUOTE]
یعنی با این گرافیک تا آخرین درجه میاره ؟
اقا گرافیکو از کجا باید بدونم که چنده؟
برو به این مسیر زیر
کلیک راست روی دسکتاپ
Propertises
Setting
Advanced
Adapter
ویندوزت چیه؟نقل قول:
سلام
من یه بازی به نام Jade Empire
گرفتم وبعد اون رو نصب کردم و بعد از نصب وقتی خواستم وارد بازی بشم میره صحنه هایی از اول بازی میاد بعد یه هو میاد بیرون
می خواستم ببینم چشه
سیستم :
256 رم
سیستم 3 هزار اینتل
گرافیک 128 ای تی ای
من از چند نفرم پرسیدم گفتن موردی نداره تو بلد نیستی نصب کنی
حدود 5 بار بازی رو اینستال و اینستال کردم
وبعد از اخرین نصی متوجه شدم که تنظیمات داره
JadeEmpireConfig.exe
فایله اجرایی به نام فایله بالا
وقتی روش دابل کلیک میکنم یه پنجره باز میشه و در قسمت پایین همون صحفه ی اولیه در جزییات
می نویسه درایور گرافیک قدیمی است و همچنین میگه درایور مانیتور نصب نیست
خودتون ببینین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بزرگ نمایی رو عکس کلیک کنید
می خواستم اگه میشه راهنماییم کنید که چه جوری وارد این بازی بشم
ممنونم
خب دیگه همه چیز اومد تو مشتم.الان کامل توضیح می دم:نقل قول:
این که میگی جنرال 3 ، 4 ، 5 ، ... در واقع همشون یه وصله (Patch) هستن که توی ایران اکثر کسبه که (خیلی معذرت میخوام ، هیچی حالیشون نیست) برای فروش و جلب مشتری بیشتر این وصله ها رو به اسم یه نسخه جدید از بازی می فروشند. برای اثباتش هم به همین نکته اشاره می کنم که اگه یه بازی هستش پس چرا روی یه بازیه دیگه نصب میشه؟ پس بازی قبلیه این وسط چی میشه؟
همه این وصله ها هیچ کدومشون مورد قبول شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست و هرگونه خرابی و مشکلی که پیش بیاد مسئولیتش دیگه با EA نیست. یکی دیگه از مشکلات این وصله ها سنگین تر کردن بازی هستش که می تونه از عوامل بیرون اومد باشه. این رو هم بگم که این وصله ها اکثریت دست ساز هستش یعنی یه دو سه نفر میان جمع میشن و با هم شروع به ساختنش میکنن. حتی شما هم می تونی.
اگه خواستی به تایپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو که عهده دارش Mohsen_DD هستش.
با این تفاسیر پس احتمال هر گونه خرابی (Bug) در درون بازی هستش. از دلایل بیرون پریدن از وسط بازی می تونیم به موارد زیر اشاره کنیم:
1.نا هماهنگی وصله با بازی
2.سنگین شدن بازی به خاطر یونیت بیش از حد
3.در زمانیکه وصله ای نصب نکرده ایم هم اگر بازی بیرون بیاد به خاطر این هستش که نسخه های ما کرکی هستن