نه دوست مننقل قول:
شما بايد ISO مربوط به همون REGION رو DL كني
نه دوست مننقل قول:
شما بايد ISO مربوط به همون REGION رو DL كني
سلام
من ميخوام xbox بگيرم چه مدلي بگيرم که هم ارزون باشه هم خوب کار کنه
دوسته عزيز اگه ارزون و خوب ميخواي الان primume بهترين انتخابه كه 1 دسته بيسيم داره و هاردش هم 20 gigنقل قول:
كه رجيونpal حدوده 540.000 هزار و رجيون j حدوده 570 تا 580 تومانه :46:
ارزون تر هم هست مدله arcade ولي به نظره من كه نميصرفه چون كه هارد نداره فقط 1 مموري 256 mb و دسته هم كه داخلش هست سيم داره شما از پاييز به بعد هارد لازم داري براي اپديت جديد كه همون primume بگيري به صرفه تره ...
البته اليت هم هست كه هارده 120 gig و دسته بيسيم داره و رنگش هم مشكيه خوشگل تر هم هست كه رجيون Jاون 620.00 هزاره .به نظرم ولي چون شما ارزون ميخواي همون primume بگير و حتما هم با مادربورد falcon باشه ترجيها تاريخ ساختش هم 2008 به بعد باشه ....
موفق باشيد:10:
لطفا ادرس چند فروشگاه یا شماره تلفنشو نو تو مرکز شهر که همه ی مدلهای xbox360 داشته باشه بدید اخه من هر جا می رم فقط مدل ارکاد دارن اگه ادرس چند سایت فروش اینترنتی هم بدید که عالی میشه
عزیزم تمام دسته های بازی 360 های موجود تو بازار چه Arcade و چه ...... الان بلوتوثی اند نه سیم دارنقل قول:
سیم دار فقط تو مدل های Core بود که الان موجود نیست .
آقا ممنون ولي چه جوري بفهمم که مادربوردش فالکونه؟آخه من بايدسفارش بدم از تهران بياد ميترسم يه چبزديگه بهم بدهنقل قول:
راستي مدلlive چه طوره؟
از بابت بردش خیالت راحت باشه چون تمام مدل هایی که الان تو بازارن تالریخ ساختشون از 2007 به بعد و همه بردشون falconنقل قول:
آقا ممنون ولي چه جوري بفهمم که مادربوردش فالکونه؟آخه من بايدسفارش بدم از تهران بياد ميترسم يه چبزديگه بهم بده
راستي مدلlive چه طوره؟
چیزی به نام مدل live نداریم. فکر کنم منظورت همون arcade live باشه.!!!!! همونطو که دوستان گغتن تنها تفاوتش با بقیه هارد که نداره و باید جدا براش بگیری.
من شنیدم که ماکروسافت live رو برای کاربرای pc ش مجانی کرده یعنی دیگه نمی خواد اکانت بگیرن.!!!!!!!! خدا کنه برا xbox هم اینجوری شه.
بابا من هنوز موندم یه iPod 100GB بگیرم، یا یه 360 یا یه wii.
انتخاب کردن واقعاً سخته.
اگه ميخواي بازيايه توپ و گرافيك بالا كني كه 360 وگر نه كه نه wii هم خوبه براي بازيايه ديه ...نقل قول:
بابا من هنوز موندم یه iPod 100GB بگیرم، یا یه 360 یا یه wii.
انتخاب کردن واقعاً سخته.
بهترين به نظرم next gen هست هم خوب ميده هم با انصافا اينم شمارش :66958765نقل قول:
لطفا ادرس چند فروشگاه یا شماره تلفنشو نو تو مرکز شهر که همه ی مدلهای xbox360 داشته باشه بدید اخه من هر جا می رم فقط مدل ارکاد دارن اگه ادرس چند سایت فروش اینترنتی هم بدید که عالی میشه
iranian boyجان بهتر بود تو يه پست همرو ميگفتي....
همه كنسولهايي كه از وسط سال 2007 تا الان اومدن همه falcon هستن.....
موفق باشيد
احتمالش نزدیک به صفره! چون یکی از مهمترین درآمد های بخش بازی مایکرو سافت از همین اکانت هاست. PC قضیه ش فرق داره......نقل قول:
راستی آرکید که هارد نداره بعدا براش مشکلی پیش نمیاد?؟
ARCADE همراهش هارد ديسك نيستنقل قول:
اما ميتوني جدا براش بخري
20 گيگ 85 تومان
120 گيگ 150 تومان
سلام چند تا سوال دارم:
1-xbox360 ویروس هم می گیره؟اگه بگیره چه مشکلاتی پیش میاد؟
2-از کجا بفهمم روی دستگاهم ixtream نصب شده؟فکر کنم غلط نوشتم.
ببخشيد جاش اينجا نيست ولي اين برايه اون دوستي كه ميگفت FFXIII برايه reegen J نمياد ميدونم حق داشت چون قرار بود فقط اروپا و امريكا عرضه بشه ولي ديه الان حرفهايه ما اصباط شد كه اسيا هم پشتيباني ميكنه و فقط نميره سمته اونا!
طبق گفته های سایت Kotaku رئیس Microsoft Taiwan یعنی اقای Grace Chou اعلام کرده که Final Fantasy XIII 360 در Taiwan عرضه میشود.این اطلاعات از اخرین لیست عرضه بازی ها در Taipei به دست امده است.
...................
با این توضیحات دارندگان 360 در ژاپن نیر می توانند از این بازی لذت ببرند.در گفته های قبلی Square Enix قرار بود این بازی برای 360 فقط در اروپا و امریکا عرضه شود ولی اکنون در اسیا نیز عرضه میشود
منبع بازيسنتر
و اين هم منبع خبر
کد:http://kotaku.com/5033117/final-fantasy-xiii-xbox-360-asia-version-announced
آره میدونم که هارد بهش وصل میشه ولی کسی که آرکید می خره برای اینه که به هاردش نیازی نداره ولی با این اوضاع مشکل به وجود میاد مثل اینکهنقل قول:
1. خیرنقل قول:
2. آسون ترین روش اینه که یه بازی بدون پچ stealth بذارید داخل دستگاه ... اون وقت میبینید بازی اجرا نمیشه. چون این فرم ور فقط بازیهای پچ دار رو اجرا میکنه.
سلام.ممنون.
درمورد سوال دوم از کجا بفهمم که دیسکم پچ stealth نداره؟
خوب دوست مننقل قول:
منم منظورم همين بود
درسته ARCADE براي كسايي هست كه به هارد احتياج نداشته باشن
ولي قابليت نصب هارد رو روش گذاشتن كه در اينده در صورت احتياج اونو اضافه كنن
ممكنه موقع خريد طرف بودجش به اندازه ARCADE باشه
و نخوادكه پول هارد رو بده اما در اينده پولش جور بشه و هارد رو هم بخره
اينم يك احتماله
بچه ها من میخوام p3 یا xbox360 بگرم میخواستم ببینم قیمت هر کدوم از این کنسول ها چند هست و چعه کار ی های دارند و باز ی هاشون گیر میاد.
دوسته عزيز اگه شما 1 صفحه قبل رو ببيني تو يكي از پستهايه من قيمته دقيق xbox360 مدل هايه مختلف رو گفتم:46:نقل قول:
ps3 هم به اين تاپيك مربوط نيس ولي تا اونجا كه ميدونم 40 gig اون 440.000 , 60 gig حدوده 480 تا 500.....
بله بازيايه هر 2 گير مياد و اينگه بازيايه 360 از 4500 هست تا 6000 الا 7000 هزار ولي ps3 از 40000 هزار تا 130.000:46:
بهترين انتخاب به نظرم 360 هست :46::5:
آقایون من تو بازی GTA IV تا 30 درصد رفتم و Save هم خود دستگاهم کرد ولی دفعه ی بعد موقع باز کردن اون Auto Save ناپدید شد و حالم رو خراب کرد به نظر شما مشکل از چیه ؟ ( البته تا 20 درصد این مشکل نبود و از 30 در صد این اتفاق افتاد )
از دیسکه یا از دستگاه ؟
ولی اینم گفته باشم تا حالا 6 تا بازی کردم و هیچ کدوم تو سیو مشکلی نداشتند .
بچه ها اين قابليت جديد كه از اول پاييز مي ياد كه مي شه بازي رو روي هارد ريخت تاييد شدست؟من هارد لازم ندارم اما به خاطر اين مسله دارم مي خرم.سرم كلاه نره :d
آره تایید شده است ولی حالا نخر و به حرف خیلی ها توجه نکن بذار وقتی اومد و ما ازش استفاده کردیم بعد برو یکی بخر نگران قیمتش هم نباش از اینی که هست دیگه گرونتر نمیشه :46:نقل قول:
مسعود جان شما تو بازی start رو بزن.بعد بیا گزینه اول از سمت راست رو انتخاب کن. سیوهات رو بیار و اونینقل قول:
رو که مورد نظرت رو لود کن.نمیدونم مشکل چیه ولی برای منم این اتفاق افتاد.save بازیم دو تا شد.یکی خودم می کردم.یکی auto save.
موفق باشید.
دوست عزیزم اینا که خیلی مبتدیه اینا رو خودم هم می دونستم . مشکل من یه چیز دیگه بود که رفعش کردم .نقل قول:
دست شما هم درد نکنه . :46:
در ضمن اونی که شما میگین مربوط میشه به Auto Save که اگه روشن باشه دیگه لازم نیست برین خونتون و بعد هم Save کنین اینطوری بعد از هر مرحله خودش Save می کنه و اگه تو خونتون هم Save کنین هنگام لود کردن دو تا گزینه میبینین :46:
نقل قول:
دوست عزیز توجه کنید نمیشه بازی رو ریخت روی هارد! فقط میشه مقداری از data بازی رو روی هارد ریخت تا مقدار لودینگ ها پایین بیان ... اینطور نیست که بدون دیسک بشه بازی کرد، باید حتما دیسک داخل کنسول باشه.
کسی جواب نداد دوباره میگم.
از کجا بفهمم سی دیم پچ sealth نداره؟
پیمان جان با توجه به اینکه من تو live نمی رم پیشنهاد می کنی بگیرم هاردو یا نه؟به نظرت قیمتاش تغییر می کنه از پاییز به بعد؟نقل قول:
به live ربطي نداره كلي گفتن ايشون كه در كول با ريختن درصدي از ديتا لود بازيا كاهش يافته و بهتر اجرا ميشن...:46:نقل قول:
من یه چیزایی میدونم میگمنقل قول:
بازی ای که پچ stealth دارن شامل سه فایل PFI-DMI-SS هستن
برای این که تشخیص بدین بازی stealth هست یا نه به برنامه XDVD Mulleter احتیاج دارین که من لینکشو ندارم!
بازی رو تو دی وی دی رام کامپیوتر میزارین بعدview iso detail رو میزنین اگه همه گزینه ها تیک خورده بود یعنی بازیتون این پچ رو داره اگه حتی یکیش هم تیک نخورده بود یعنی نیست...
:11:
خرید هارد 100% توصیه میشه چون به احتمال زیاد اگه هارد بگیرین دیگه درایو های benQ تو لود
کردن بعضی تکتچر ها مشکلی نخواهد داشت
کسی قیمت هارد 20 رو داره ؟
دوستان سلام .. من امروز از پرتو بازی splinter cell double agent رو گرفتم ولی وقتی تو دستگاه میزارم اولا تو اونجایی که عکس درایو هست که اسم بازیی که گذاشتینو مینویسه (تو قسمت داشپورت) فقط مینویسه (play dvd) (بجای نوشتن اسم بازی) بعد هم که میرم روش A رو میزنم این عبارت رو مینویسه : to play this disc . put it an xbox360 console هموطور که از معنیش مشخصه میگه برای اجرای دیسک اونو بزارید تو کنسول 360 ...........اگه میشه دوستان منو راهنمایی کنن که مشکل از چیه؟؟ایا باید update کنم ؟؟ چه جوری
نه عزیزم آپدیت که اصلا نمی خواد چون اون بازی بسیار قدیمیه .نقل قول:
من فکر میکنم که از دیسک بازیت باشه :13:
درايو BENQ تنها بازي كه مشكل داشته GTA 4 بودهنقل قول:
اونم نه براي همه بعضي ها اين جوريه
ماله من شايد در طول 4 ساعت بازي با GTA 4 فقط به اندازه 2 دقيقه اونم بعضي جاها دير LOAD بشه
هارد 20 گيگ الان 85 تومانه
هدر 120 گيگ هم 150 تومان
سلام
X360 Elite گرفتم اما گو بیگ نیست ولی فالکنه چون روز اول 9 ساعت بازی کردم ولی آخرین دما 38.4 بود (از روی اینتر کولر):31:
ممنون از کمک هایی که در این باره به من دادید:10:
زياد به اون INTER COOLER و درجش اعتماد نكننقل قول:
اون درجه حرارت باد خروجي از پشت كنسول رو نشون ميده نه درجه گرماي روي GPU
اين همه هم فشار نيار بهش
منم تو 2 تا بازي اين مشكل رو دارم قضيش چيه ؟؟ dvd هاش اونورش هم طلايي شكل ني !!!نقل قول:
احتمالش خیلی زیاده که از جنس دیسک باشه، بهتره DVDها رو از جاهای معتبر بگیریم که این اتفاق نیفته چون خوده منم سره بازی (SplinterCell (Double Agent همین مشکل رو داشتم، رفتم به یارو نشون دادم گفت مشکل از دیسک هست که عوضش کردم...نقل قول:
:5:
اینجا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که دوستان هم گفتن، خرید هارد برای کنسول ضروریه ... در مورد قیمت هم فکر نمیکنم افت قیمت خیلی زیاد باشه. اما باز هم انتخاب باشماست.نقل قول:
موفق باشید
مال من که اصلا مشکل نداشته خوشبختانه.نقل قول:
درايو BENQ تنها بازي كه مشكل داشته GTA 4 بوده
اونم نه براي همه بعضي ها اين جوريه
ماله من شايد در طول 4 ساعت بازي با GTA 4 فقط به اندازه 2 دقيقه اونم بعضي جاها دير LOAD بشه
صد در صد مشکل از dvd است من خودم هم از این مشکلا با dvd های رایتی داشتم. مثلا devil may cry 4 رو میزاشتم بعد میرفت تو بازی بعد تا start میزدم میگفت disk رو بزار. پیشنهاد میکنم تا اونجا که میتونید dvd های play box هم نگیرید چون از 3 تا یکیش وسطا بازی گیر میکنه. ( تجربه شخصیم). خدا نکنه یه چیزی copy خور شه تو ایران گندشو بالا میارن.نقل قول:
منم تو 2 تا بازي اين مشكل رو دارم قضيش چيه ؟؟ dvd هاش اونورش هم طلايي شكل ني !!!
راست میگن که elite ها همه سه چراغ میشن؟ یعنی 175w ندارن؟ من که باور نکردم.!!!!!
این بازی SplinterCell (Double Agent برای xbox گرافیکش با نسخه ی pc و ps2 ش مگه فرق میکنه؟