بعدش چی میشه خوب؟نقل قول:
الان نمیتونم معافیمو بگیرم؟
متولد 72 ام
بعدش چی میشه خوب؟نقل قول:
الان نمیتونم معافیمو بگیرم؟
متولد 72 ام
هنوز نگفتن واسه بعد از 89 قانون چیهنقل قول:
سلام
من آخر شهریور فارغ التحصیل شدم و می خوام پاسپورت بگیرم... حالا چندتا سوال:
1) ضمانت نامه بانکی به مبلغ 15 میلیون چیه و فرآیندش چه جوریه؟
2) اینکه نامه از طرف دانشگاه می خوان چیه؟ در حالیکه دانشگاه هیچ نامه ایی برای فارغ التحصیلان نمی ده
دوستان الان من یه مشکلی تو برگه نظام وظیفه که از طرف دانشگاه به من دادن دیم
اونم اینکه دو تا نتقطه از فامیلی من کم هستش :ی
یعنی سلیمانی رو سلمانی نوشته باید ببرم دانشگاه ؟ یا اینکه وقتی می خوام برم پلیس + 10 واسه ارسال مدارک سربازی اونجا بگم درست میکن اینا ؟؟؟ چجوریاس ؟:13:
سلام.من متولد 1363 ،دیپلم و تک فرزند پسر هستم.تقریبا 7 ساله که مشمولم ولی به خاطر خانوادم نرفتم.2 بار هم برای معافیت پزشکی اقدام کردم ولی معاف از رزم شدم و نرفتم.پدرم امسال 60 سالش شده.می خواستم بدونم که 1- میتونم معافیت کفالت بگیرم؟ 2-اگه به خاطر غیبت نشه راهی هست که بتونم سنوات رو در بیارم و مثلا با پول حلش کنم؟ البته اینم بگم که پدر من تقریبا 10 سالی هست که مشکل قند داره و جایی هم ثابت کار نمیکرده .یعنی سابقه بیمه و اینجور چیزا رو نداره و تو یه شهر دیگه ای بوده.یعنی تقریبا من سرپرست خانوادم بودم
برو دانشگاه بگو درستش کنننقل قول:
کار از مهکم کاری عیب نمیکنه
شما از اولشم به علت تک پسر بودن معافیت کفالت میتونستین بگیرین. چرا اقدام نکردین؟؟نقل قول:
الانم معافیت کفالت میتونین بگیرین
ایشون پدرشان تازه امسال 60 سالشان شده و نمیتوانند معافیت کفالت بگیرند چون اون زمانیکه مشمول بودند شامل کفالت نمیشدند و وارد غیبت شدندنقل قول:
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
1- نهنقل قول:
2- تا اونجایی که من دیدم نه
3- شاید از طریق بهزیستی بتونی یه کاری بکنی ولی خیلی بعید هست
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
1- میری نظام وظیقه اونجا پول یا ضمانت نامه بانکی میدینقل قول:
2- منظور از نامه دانشگاه پذیرش بوده، شما فقط یه راه واسه خروج قانونی داری اونم اینکه از یه دانشگاه مورد تایید وزارت علوم در خارج از ایران پذیرش بگیری و بعد از اون بتونی معافیت تحصیلی بگیری
قابل توجه دوستان. من 8.2 مدارکم رو ارسال کردم با مدرک لیسانس. امروز رفتم استعلام گرفتم 12.1 اعزامم شده
حالا من می خوام برم امتحان بدم... چی کار باید بکنم؟نقل قول:
میتونی به صورت زیارتی پاس بیگیری، ولی باید بری سوریه، عراق، عربستان وگرنه موقع برگشتن میگن تو که نرفتی زیارت و 15 تومان رو بر میدارن و پاست هم ضبط میشهنقل قول:
نقل قول:
بله درسته . اما ایشون فرمودن پدرشون بیماری داشتن و خودشون خرج خونه رو میدادن...
اگه بیماری پدر محرض نشه بله ایشون غیبت خوردن ... البته برای معافیت کفالت فکر نیمکنم غیبت تاثیری داشته باشه.( الان که پدر ایشون بالای 59 سال شدن میتونن معافیت بگیرن )
دوستان ما کلا دو برادر هستیم
برادرم الان داره خدمت میکنه منم انشالا از اسفند خدا کنه خدمت می کنم هر دو هم لیسانس /.
آیا سربازی من تبریز میفته یا نه ؟ از این چیز ها خبری نیست که اگه اون یکی یه جای دیگه باشه اون یکی رو تبریز بندازن اینا ؟!!:31:
در ضمن اگه سربازی رو عقب یا جلو بندازیم ! کد 226 که روز سربازی معلوم میشه کجا باید بری میزنن ؟!
برادر من افتاد مرند( ساكن تهران) يكيم كه افتاده بود تهران ( ساكن مرند ) پيدا كرد ولي فرماندشون گفت جايگزيني محاله! ( ارتش )نقل قول:
دوستان ما کلا دو برادر هستیم
برادرم الان داره خدمت میکنه منم انشالا از اسفند خدا کنه خدمت می کنم هر دو هم لیسانس /.
آیا سربازی من تبریز میفته یا نه ؟ از این چیز ها خبری نیست که اگه اون یکی یه جای دیگه باشه اون یکی رو تبریز بندازن اینا ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اگه سربازی رو عقب یا جلو بندازیم ! کد 226 که روز سربازی معلوم میشه کجا باید بری میزنن ؟!
ولي اگه پارتي داشته باشي ميشه :46:
از بين دوستان كسي هست كه بتونه كمكم كنه؟فردي متولد مهرماه 64 هستش و دانشجوي كارشناسي پيوسته ترم 11 دانشگاه آزاد هستش و البته مشمول كه از مرخصي تحصيلي استفاده ميكنه. طبق قوانين خدمت سربازي حداكثر تا 1 ترم ديگه ميتونه از مرخصي تحصيلي استفاده كنه. آيا شرايطي هست كه 1 ترم ديگه هم افزون بر اين 6 سال، سربازي رو به تعليق بندازه تا درسش تموم بشه؟ اگه پاسخ مثبته بايد از طريق دانشگاه اقدام كرد يا نظام وظيفه، و مراحلش چيه؟
آقا این قضیه معافیت برای ترم 13 دانشگاه رو کسی میدونه چطوریه، چون در حالت عادی تا 12 ترم بیشتر نظام وظیفه معافیت نمیده ولی مثل اینکه میشه 1 ترمم تخفیف گرفت؟
نقل قول:بیشتر از این حد امکان نداره.نقل قول:
مشمول هستن و نمیتونن از حدی که نظام وظیفه اعلام کرده بیشتر بمونن...
برای اطمینان باید به نظام وظیفه مراجعه کنین
مدت خدمت فوق لیسانس ها چقدره ؟
براساس قانون همین الان :31:
سلام. من متولد 71/4 هستم. اگر بهمن دفترچه پست كنم حدودا تاريخ اعزامم كي ميافته؟؟؟؟
بچه ها من كسري خدمت هم بهم ميخوره و كسري هم تا سال 90 بيشتر نيست. داخل نظام وظيفه هم اشنا دارم. حالا به نظرتون با توجه به اينكه اشنا هم دارم و بهمن دفترچه پست ميكنم ميتونه تا قبل از 90 اعزامم كنه؟؟ اصلا يه همچين چيزي امكان داره كه متولد 71 باشي و بهمن هم دفترچه پست كني و قبل از 90 بري؟؟؟
يه سوال ديگه. اگر من قبل از 90 اعزام بشم ولي اموزشيم تا بعد از 90 طول بكشه قانون كسري خدمت شاملم ميشه و بعد از 90 نامه براي كسري بهم ميدن؟؟؟
سوال اخر. اگر من الان برم خدمت و سال ديگه هم كنكور قبول بشمك و از اول مهر خدمتو ول كنم و برم دانشگاه. بعد از امام دانشگاه اگر خواستم برم خدمت اين چند ماهم برام حساب ميكنن يا نه بايد از اول برم؟؟؟
نقل قول:
سلام.
اولا شما که مشمول نیستین فعلا . تیر ماه سال 90 مشمول میشین
ثانیا اگه بهمن ماه دفترچه بفرستین ، اعزامتون مسلما میره بعد از سال 89 یعنی اردیبهشت یا تیر ماه 90
حتی با آشنا هم نمیتونی این کار رو انجام بدی ،
در مورد کسری خدمت هم شما هر زمان که اعزام بشین تاریخ اعزامتون میشه ملاک کسری ...
در صورت قبولی در دانشگاه هم میتونی بیای دانشگاه و تحصیل کنی و هر چند ماه که خدمت کردی برات محاسبه میشه و بعد از تحصیل فقط باید 20 روز بری آموزش ( در صورتی که قبل از قبولی در دانشگاه ، دروه آموزشیتو کامل گذرونده باشی ) اگه وسط آموزشی قبول بشی ، بعد از اتمام تحصیل باید از اول بری آموزشی .
موفق باشی
مدارک کاملی که باید برای کفالت پدر بالای 59 سال بیاریم چیه؟همونایی که تو دفترچه نوشته کافیه؟
بعد باید برگها رو جدا کنم؟یعنی همه مدارکم رو بهم منگنه بزنم یا نه باید دفترچه رو ببرم؟
یه سوال. اگه تکراری هست ببخشید.
این مراکزی که معاینه پزشکی میکنن جاهای خاصی هستن؟
همه ی بیمارستان های دولتی؟
مثلا چند تا مورد میشه بگین که چه بیمارستانهایی هست که این معاینات رو انجام میده؟؟
همون مدارکی که توی دفترچه نوشته کافیهنقل قول:
برگه ها رو هم از دفترچه جدا کن
باید بری نظام وظیفه شهر خودت یا پلیس +10 بپرسی کجا ها هستن...نقل قول:
هر مرکز درمانی یا بیمارستان انجام نمیدن.
در مورد ارتش بیمارستانهای خانواده و 501 و 503 برای معافیت پزشکی هستند که الان مرکز خانواده استنقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم
من الان دانشجو هستم الان می تونم برای معافی خودم اقدام کنم؟ یا باید منتظر بمونم که 4 سال درسم تموم بشه بعد برم؟
نقل قول:
اگه همین الان که برادرتون در حال خدمت هستش، پدرتون بالای 59 سال تمام داشته باشه، معاف هستین. شیرینی فراموش نشه.
نقل قول:
دوستان من الان 3 دبیرستان هستم تا برسم پیش دانشگاهی بابام 60 ساله میشه اما یه برادر دارم که عروسی کرده و رفته آیا معافم؟
برادرت رفته سربازی..تموم کرده....؟
اگه...رفته و تموم کرده بله شما معاف بیدی...(که باید شیرینی بدی..)
ولی اگه نرفته ایشون معاف هستش...که باید شیرینی ندی...
سه برادر اینا نیستیم هااااااااااااا
کلا با من !
من آرش و داداشم امیر ...
یعنی راستی راستی معاف هستم از کجا اینو میگین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ازدواج و اینا هم نکرده هاااااااااااااااااااااااا ا
دوستان این خیلی برای من حیاتی هستش خواهشا جواب بدین ممنون /.:11::18::18::18:
اینجا :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5591518&postcount=86
معافیت کفالت وقتی برادر بالای 18 داری،محاله!
برادر من از 18 سال بیشتره که داره سربازی میره دیگه لیسانس داره ! 24 سالشهنقل قول:
نوشته شده توسط davy jones
ازدواج کردن برادر بزرگتون ربطی به معافیت شما نداره. مهم اینه که در حال حاضر چون برادر بزرگتون در حال خدمت هستش و عملا نون بیار خونه محسوب نمیشه شما تنها فرزند پسر خونوادتون هستین که بالای 18 سال سن دارین و نون بیار خونه میتونین محسوب بشین. (البته اگه برادر کوچیکتون 18 سالش نشده باشه) بنابراین اگه همین الان پدرتون 59 سال تمام داشته باشه شما معافین. البته اگه برادر بزرگتون که در حال سربازیه، از سربازی برگرده ممکنه دیگه این شرایط شامل حال شما نشه.
منم 23 سالمه
پدر هم بالای 59 سال !
اینطوری معاف میشم من ؟
الان معافم من ؟
ما کلا خانواده 4 نفری هستیم
من - برادرم - پدر - مادر
من فقط یه برادر دارم همین.
قانونش کو میشه بگین ببینم /.....
نقل قول:
چون یه برادر دارین به هیچ وجه معاف نمیشین...
فقط میتونین تا زمان اتمام خدمت بردارتون ، خدمت خودتون رو تمدید کنید
پست اول همین تاپیک در قسمت معافیت کفالت همه توضیحات داده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
داداشم الان داره خدمت می کنه ها !نقل قول:
پس این رفیقمون چی دارن میگن ؟؟
نوشته شده توسط davy jones
ازدواج کردن برادر بزرگتون ربطی به معافیت شما نداره. مهم اینه که در حال حاضر چون برادر بزرگتون در حال خدمت هستش و عملا نون بیار خونه محسوب نمیشه شما تنها فرزند پسر خونوادتون هستین که بالای 18 سال سن دارین و نون بیار خونه میتونین محسوب بشین. (البته اگه برادر کوچیکتون 18 سالش نشده باشه) بنابراین اگه همین الان پدرتون 59 سال تمام داشته باشه شما معافین. البته اگه برادر بزرگتون که در حال سربازیه، از سربازی برگرده ممکنه دیگه این شرایط شامل حال شما نشه.
رفیق من سوالات کردم..
گفتن اگه برادرت ازدواج کنه و مسئولیت سرپرستی خانواده با شما باشه..اون موقع معاف هستی..
نقل قول:
اقا من شنيدم اگه كسي برادري در قيد حيات داشته باشه كه سالم باشه حتي اگه در كشور ديگه اي باشه
به هيچ عنوان معافي نميدن.
حالا شما ميشه اين جملهاي كه بالانوشتين بيشتر توضيح بدين؟
نه دوست عزیز چرا قانون میسازی، ایشان تنها میتوانند تا اتمام خدمت سربازی برادرشان، ورود به خدمت خود رو عقب بندازند، یعنی مشمول باشند ولی غیبت نخورند. با وجود یه برادر بالای 18 سال سالم، تحت هر شرایط ( دقیقا هر شرایطی) ایشان معاف نمیشوندنقل قول:
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
خیر، تا سال 83 یه تبصره بود که اگه 2 پسر بالای 18 سال یکی بدون غیبت مثلا داره یه کشور دیگه درس میخوانه یا یه شهر دیگه زندگی میکنه پدر بالای 60 سال، اون پسری که با خانواده هست معاف میشه ولی این تبصره رو سال 83 حذف کردندنقل قول:
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
حرف شما دقیقا درست است.نقل قول:
من اعزامم اومده 12/1 واسه امریه باید بندازمش اردیبهشت. باید برم تهران یا شهر خودمون هم میشه انجام داد؟ پارتی لازم هست یا نه؟
آموزشی امریه ها کجا بود؟ یادمه خونده بودم دوتا شهر بود
جدیدا گویا شهر خودتان هم میشه، البته با پارتی راحتر است ولی بدون پارتی هم شدنیهنقل قول:
آموزشی امریه ها بستگی به ارگانت داره، ارتش 01 است واسه لیسانس به بالا، سپاه نیشابور و یزد
سلام دوستان من از دانشگاه انصراف دادم که بتونم معافیت پزشکی از چشمم بگیرم بالای 10 هست چشمم مخلوطی از ضعیفی و آستیکمات
میخوام بدونم با آخرین مدرکم که دیپلم هست میتونم معاف شم قانون جدید نزاشتن که معاف نشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون شنیدم میگن کسایی که مشکل چشم دارن باید خدمت کنن ولی تو کارای دفتری و.... یعنی معافیت نمیدن این حرف درسته؟؟؟؟
ببین معافیت 2 نوع هست، دائم و یا معاف از رزمنقل قول:
اگر شما با مدرک دیپلم نمره چشمتان یه حد خاصی بیشتر باشه (رجوع به صفحه اول) معافیت دائم میگیرید ولی اگر نه چشم شما به اون حد نرسه ولی شرایط عادی هم نداشته باشه شما معاف از رزم میشید که معاف از رزم بستگی به مرام یگانت داره
بعضی از یگان ها معاف از رزم ها رو میرازن تو کار اداری، بعضی یگان ها میگن هر وقت رفتیم رزم تو نیا.
انشالله که شما معاف دائم شید.
سلام ! من متولد 71/3 هستم ! ميدونم هنوز مشمول نشدم !
كي بايد دفترچه رو بخرم ؟ كي بايد بفرستم ؟دفترچه رو از كجا ميخرن ؟ به كجا ميفرستن ؟
من تك پسرم ، دانشجو هنوز نشدم !،ديپلم دارم:20:،پدرم 55 سال داره كه 4 سال ديگه ميشه 59 ساله:21: ،كارداني علمي كاربردي چند سال طول ميكشه ؟ چقدر ميشه طولش داد ؟!،پدرم 7 ماه جبهه داره ! اگه برم خدمت چقدر كسر ميشه ؟ ،ا دانشگاه گواهي اشتغال به تحصيل ميده براي اينكه غيبت نخورم ؟ اونوقت گواهي رو بايد ببرم نظام وظيفه كجاش ؟ پست ميكنن ؟
ممنون ميشم به همه سوالام جواب بدين !:40:
سلامنقل قول:
اگه 1 یا 2 هفته قبل از مشمول شدنت ( 90/3 ) بفرستی احتمال غیبت خوردن به صفر میرسه، میتوی از ادارات پست ، دفاتر خدماتی امور مشترکین ، پلیس +10 ، بخری و بعد از پر کردن ببری به پلیس +10 و اونا خودشون میفرستن ( یه مبلغی هم باید بپردازی برای هزینه پست )
کاردانی هم حدود 2 سال و نیم الی 3 سال طول میکشه
به ازای هر 1 ماه جبهه ی پدر 18 روز از سربازی پسر کم میشه ( البته اگه هنوز قانونش پابرجا باشه )
گواهی اشتغال به تحصیل هم دانشگاه موظفه به نظام وظیفه بفرسته ، اما خودت از دانشگاه پیگیری کن ببین آیا فرستادن یا خیر.
موفق باشی
ممنون از FARSHIDSHD .
سن پدر رو درست گفتم ؟! 59 سال تمام يا 60 سال تمام بايد باشه ؟! تو دفترچه كه دانلود كردم نوشته 60 ولي تو سايت نظام وظيفه نوشته 59 !
يعني چي اين جمله پاييني ؟؟!!
يعني معافيت دائم نميدن ؟؟؟ براي معافيت دائم كفالت بايد چيكار كرد ؟!نقل قول:
عافيت کفالت در حقيقت معافيت از خدمت دوره ضرورت به سبب سرپرستي از بستگان درجه اول (پدر،مادر،خواهر،برادر و ...)مي باشد
راهنماييم كنيد لطفاً