سلام دوستان :من برنامه منیجر مسیج را دانلود کردم ولی کار کردن باهاش را بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید متشکرم
Printable View
سلام دوستان :من برنامه منیجر مسیج را دانلود کردم ولی کار کردن باهاش را بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید متشکرم
تا جایی که اطلاعات من می کشه، میدونم که اشتباه نکردم.نقل قول:
1- گفتم S90 یعنی سری 90، اگه منظورم ورژن بود حتما V9.1 می گفتم.
2- UIQ یه رابط گرافیکی هست. در واقع به زبان عامیانه می تونیم به برنامه هایی که توسط قلم کار می کنن بگیم.
هر برنامه ای که یکی از این دو تا رو ساپورت کنه کار می کنه رو این گوشی.
اگه بازم اشتباه هست بگو.:20:
اینو اشتباه گفتم. ببخشید.:46:نقل قول:
دوست عزیز مدت استفاده از این برنامه گذشته البته با تغییر در تاریخ گوشی میتونی از این برنامه استفاده کنی
این چه حرفی عزیز ما میاییم اینجا که تبادل اطلاعات کنیم، مگه غیر اینه؟؟:10:نقل قول:
اینا رو هم نمیگفتی از اطلاعاتت مطمئن بودم
من برام سوء تفاهم شد بابت پستت که برداشت مناسب نکردم، و خیلی تعجب کردم چون جز افراد فعال و با اطلاعات این تاپیکی عزیز
بابت برداشت نا مناسبم معذرت میخوام:10::11::11::40:
100% واسه تبادل اطلاعاته. منم واسه این آخرش گفتم اگه اشتباهه به من بگو که اگه واقعا اشتباهه از گمراهی در بیام. منم که همه چیزو نمیدونم، ممکنه اشتباه کنم.نقل قول:
معذرت چیه!! آقایی:40:
metapex عزيز يه سوال داشتم. گوشي شما الان دقيقا چيه؟
ضمنا منظور شما رو از "هر كسي نميخره" نفهميدم. من خودم n93i داشتم ولي اومدم و اين گوشي رو خريدم. نه به خاطر اين كه قيمتش افتاده (اگه 500 تمن هم بود ميخريدم) بلكه به اين خاطر كه شنيده بودم با اين كه پردازندش پايينه ولي تو فايلهاي آفيس بهتر جواب ميده و همون طور كه خودت هم گفتي سيستم عاملش منطقي تره و به نظر خودم هم دوربينش خيلي بهتر از دوربين n93i هست. در حالي كه ميتونستم مثلا a1200 از موتورولا (با پردازنده اينتل 400 مگاهرتزي) يا n73 و يا حتي n95 بخرم. ولي به نظر من تركيبي شامل يك دوربين نسبتا عالي، صفحه نمايش با كيفيت و بزرگ و البته تاچ اسكرين، صفحه كليد كامل و فليپ، سيستم عامل UIQ3 به همراه بلوتوث نگارش دو، كارت شبكه بيسيم، شارژ با USB و اينفرارد در كمتر گوشي اي جمع شده. آيا گوشي اي كه شما به جاي P990 خريدي همه اين ويژگي هارو داره؟ در GSM شماره 3 امتياز اين گوشي تنها 2 واحد كمتر از n95 است. (كه N95 آن دو امتياز را به خاطر نو آوري داده بود نه كارايي).
به نظر من N73 پرفروشتر از P990 بود. اگه شما درباره N73 اين حرف رو ميزدي قابل قبول تر بود.
اميد وارم حال همه شما دوستان عزيز خوب باشه.
از همه دوستاني كه من را راهنمايي كردند تا برنامه هاي مناسب را پيدا كنم ممنونم :31:
در رابطه با:
من n95 را ول كردم اومدم اينو گرفتم مي دونيد چرا چون من عاشق sonyericson هستم از قديم به نظرم خيلي سريع تر از nokia هست و در ايران هم بهتر جواب مي دهد وگرنه كاري به اين كه قيمتش افتاده نداشتم چون n95 هم چينيش 275000 هست . a1200 هم كه از وقتي سه تاش تو گوش دارندش منفجر شده حسابي افت قيمت داشته من ترجيح مي دهم بگن گوشيم جواد شده اما تو گوشم نتركه :27:نقل قول:
عزيز يه سوال داشتم. گوشي شما الان دقيقا چيه؟
ضمنا منظور شما رو از "هر كسي نميخره" نفهميدم. من خودم n93i داشتم ولي اومدم و اين گوشي رو خريدم. نه به خاطر اين كه قيمتش افتاده (اگه 500 تمن هم بود ميخريدم) بلكه به اين خاطر كه شنيده بودم با اين كه پردازندش پايينه ولي تو فايلهاي آفيس بهتر جواب ميده و همون طور كه خودت هم گفتي سيستم عاملش منطقي تره و به نظر خودم هم دوربينش خيلي بهتر از دوربين n93i هست. در حالي كه ميتونستم مثلا a1200 از موتورولا (با پردازنده اينتل 400 مگاهرتزي) يا n73 و يا حتي n95 بخرم. ولي به نظر من تركيبي شامل يك دوربين نسبتا عالي، صفحه نمايش با كيفيت و بزرگ و البته تاچ اسكرين، صفحه كليد كامل و فليپ، سيستم عامل UIQ3 به همراه بلوتوث نگارش دو، كارت شبكه بيسيم، شارژ با USB و اينفرارد در كمتر گوشي اي جمع شده. آيا گوشي اي كه شما به جاي P990 خريدي همه اين ويژگي هارو داره؟ در GSM شماره 3 امتياز اين گوشي تنها 2 واحد كمتر از n95 است. (كه N95 آن دو امتياز را به خاطر نو آوري داده بود نه كارايي).
به نظر من N73 پرفروشتر از P990 بود. اگه شما درباره N73 اين حرف رو ميزدي قابل قبول تر بود.
راستي با چه كمپايلر و IDE مي شه براي اين مدل از گوشي برنامه نوشت؟
سلام دوستان من درمورد اصل بودن گوشی p990 سوال دارم
من از استد عزیزمون مصططفی خان پرسیدم ایشون فرمودن از روی IMEI گوشی می شه فهمید گوشی مال فرانسه هست یا نه....حالا من می خواستم ببینم شماره مربو به کشور فرانسه چند هست؟
کسی جواب نمیده؟!!!
نه دوست عزیز.من فقط میخواستم وارد اینباکس خود گوشی بشم:20:نقل قول:
diego جان منظورم اینه اصلا از این برنامه استفاده نمی کنی؟:10:نقل قول:
دوست من این لینک رو بخون کاملا توضیح دادهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه sms براتون بیاد اول تو inbox میره هر وقت اونو خوندید از inbox میره تو read :8:
البته این برنامه یه اشکالی هم داره و اینه که هر وقت گوشیتونو خاموش و روشن کردید(reset) باید دوباره enable کنید با اینکه enable تیک خورده ولی دوباره باید save رو بزنید ( در قسمت preferences)
بدین صورت واسه هر نفر ، واسه یه پیام خاص ،...میتونید فولدر مخصوص داشته باشید:21:
من واسه فایل های بلوتوثم هم اینو ساختم:8:
اگه خواستید میگم
امیدوارم مفید بوده باشه:11::10:
خوب بالاخره كه اونو نشون مي ده تو يك صفحه ي ديگه . مستقيما" كه تو inbox نمي بره . منظور من هم همون صفحه ي اولي بود كه كل فايلهايي رو كه دريافت كردي رو اول تو اونجا نشون مي ده و از اونجا مي گه ذخيره كن يا پاكشون كن .
دوستان عزيز سلام به همگي
ببخشيد من دارم در مورد يه بحث تکراري سوال مي کنم . من برنامه اي مي خوام که بشه باهاش بشه اس ام اس هاي فارسي رو خوند ( به قولي فارسي ساز) به اضافه يه کيبورد فارسي براي اين گوشي . برنامه هاي زيادي رو هم امتحان کردم ولي تا الان جواب نگرفتم. در ضمن گوشي من W950 هستش. باتشکر از همگي
ارادتمند
Deicide
آقا رامین، آقا حامد درست میگه. به طور دقیق تر، سیستم عامل این گوشی Symbian OS V9.1 هست با رابط کاربری UIQ 3.0 و چیزی به نام S90 وجود نداره. قبلا گوشی 7710 نوکیا دارای سیستم عامل سری 90 بود که دیگه همچین سیستم عاملی وجود نداره و هیچوقت هم بهش S90 نمیگفتن. Symbian OS V9.1 در واقع سیستم عامل اسمارت فون های نوکیا هم هست، با این تفاوت که رابط کاربری نوکیا به نام S60 شناخته میشه. :46:نقل قول:
گوشی من الان HTC S710 هست:نقل قول:
من هم خودم P990 رو 620 تومن خریدم. ولی وقتی قیمتش اومد پایین، خیلی ها رفتن خریدنش. این اواخر هم هرجا که میرفتم، دست راننده تاکسی، سلمونی، کارمند بانک، بسیجی و ... P990 میدیم و شده بود یه چیزی مثل N73. البته منظور من خز شدن نیست، ولی طبیعیه که گوشی خوب و ارزون رو همه میخرن. منم ترجیح دادم با 400 تومن ضرر بعد از 9 ماه بفروشمش و یه گوشی بخرم که که هرکسی نمیخره. من هنوزم میگم P990 بسیار گوشی خوبیه ولی با توجه به اون 7-8 موردی که قبلا گفتم، ترجیح دادم عوضش کنم و الان هم از انتخابم راضیم. به نظر من سیستم عامل مهمترین قسمت گوشیه، همونطور که داخل اتومبیل برام اهمیت بالایی داره، چون تعامل ما با گوشی به واسطه سیستم عامل و رابط کاربری انجام میشه و ظاهر در درجه سوم و چهارم قرار داره. سیستم عامل ویندوز موبایل 6 هم واقعا سیستم عامل جالب و خوبیه. خیلی ساده ست، ولی تنظیمات زیادی داره و دست آدم خیلی بازه. البته S710 تاچ اسکرین نیست و مخصوصا هم میخواستم که نباشه، چون بیشتر موبایل میخواستم تا PDA وگرنه میرفتم P1 میخریدم. البته ترکیب تاچ اسکرین و D-pad که P990 داشت، خیلی خوب بود ولی خوب اشکالاتی هم داشت، از جمله اینکه نمیشد همه کارها رو با فلیپ بسته انجام داد. دلیل دیگه که میگم همه اینو نمیخرن اینه که اکثریت که گوشی با سیستم عامل ویندوز میخرن، میخوان که تاچ اسکرین باشه و خیلی به ندرت سراغ چنین مدلهایی میان. البته مواردی که راجع به P990 گفتم، نظر شخصیه و حکم ثابت نیست... در ضمن CPU موتورولا A1200، اینتل 312 مگاهرتزی هست.
سلام به جميع دوستان و خسته نباشيد . راستش امروز رفتم تا هندزفري بلوتوث بگيرم ولي يكي مي گفت كه سوني اريكسون موزيك پخش نمي كنه . مي خواستم ببينم آيا واقعا" اينطوريه و اگه هست راهي نداره .
راستش مي گفت كه گوشي پخش نمي كنه و اگه با يك گوشي ديگه مثل نوكيا امتحانش كني پخش ميكنه و در ضمن مي گفت فرق نمي كنه كه 30 تومن بدي يا 60 تومنيشو بگيري . مي خواستم ببينم واقعا" اينطوريه ؟
:18:
به حرف این فروشنده ها گوش نده، خیلی اطلاعات ندارن. اگه میخوای با P990 آهنگ گوش بدی، هدست مدل DS-970 رو بخر، اگه میخوای فقط مکالمه داشته باشی، یه هدست مونو معمولی بگیر. اون 970 مخصوص آهنگ گوش کردنه و کیفیتش هم خیلی خوبه به همین دلیل استریو هست، یعنی دو تا گوشی داره؛ البته باهاش میشه مکالمه تلفنی هم داشت. برای گوش کردن آهنگ با هدست بلوتوت، باید هم گوشی و هم هدست از پروفایل A2DP پشتیبانی کنه. البته اگه مونو باشه ولی باز هم A2DP داشته باشه، میشه باهاش آهنگ گوش کرد.نقل قول:
اينم جواب كه البته من معذرت مي خوام كه به جواب بقيه دوستان دست درازي كردم . معذرت.....نقل قول:
سلام . میگن 990 چینیش خیلی بده . توی این فروم دوستایی که 990 چینی دارن اگه ممکنه کمکم کنن بگن از گوشیشون راضین یا نا ؟ ایرادش چیه .
آخه اختلاف قیمت چینی و فرانسه توی شیراز زیاده . ...:10:
نقل قول:
متوجه منظورت نشدم :41:
اولا من که نمیگم سیستم عاملش symbian os v9.1 نیست!نقل قول:
دوما این مسئله باعث شد که برم تحقیق کنم:31:، به مطالب زیر رسیدم:
1- p990 سری 90 نیست. (ولی جالبه که برنامه هایی که واسه s90 هست روش کار می کنه و لی مثلا s60 کار نمی کنه. شاید به خاطر این باشه که هر دو جدید هستند)
2- سری 90 داریم. 40و60و80هم داریم. ولی به گوشی های نوکیا می گن که هر کدوم توو یکی از این دسته بندی ها قرار می گیرن.
اگه بازم دارم اشتباه می کنم بهم بگین. اگه مطلب دیگه ای هم هست خوشحال میشم بدونم.
معذرت هم می خوام.:11:
منظورم اينه كه وقتي واست آهنگ يا هر چي مي فرستن مستقيما" تو Inbox نمي ره كه .حالا تو يه صفحه اي ، جايي ، ازت مي خواد يه جايي ذخيرش كني . منظورم همون جايي كه فايلت رو اول اونجا نشون مي ده و ازت مي خواد ذخيرش كني .
بالاخره يه گزينه save بايد اونجا باشه كه ذخيرش كني . خوب اگه اين گزينه save بود كه احتمالا" Delete هم وجود داره . تازه اگه گوشي شما آپديت باشه فكر نكنم اين همه تغيير كنه . حالا نمي تونم هم مطمئن باشم كه درست بگم ولي خوب اميدوارم منظورم را فهميده باشي .
يه مطلب جالب براي عوض كردن آيكون هاي 990
Tuning
By Gruiq, Friday June 22, 2007 to 14:16 - uiq3 - Utility - #564 - rss
New icons
If you wish to modify the aspect of the interface of your p990 (I tested only on mine...) you can now do it by copying some files at the good places. One can thus modify the aspect of the level of nbattery, the indicator of reception GSM, etc).
All starts with the need for having a memory board (D: \). The file compressed "rar" in bond contains a tree structure of répertoires/fichiers to be copied with the root of the memory board (I used the mode "file transfer" to do it). One needs then éteindre/allumer its telephone to see the modifications taken into account.
Extract of the fichier/répertoire "resource"
Some placed at the disposal of the files making it possible to modify "only" the principal icons which are contained in the file "ALaunchIcon.mbm". To see it, it is necessary to replace the existing "ALaunchIcon.mbm" by that proposed in the zip).
For those and those which would like to create their own icons, you can use MBMtool (I think that it is in the kit of development).
Caution : handling at your risks and dangers.
Authors: multiples
[ UIQ3 ]
To download (123 downloads) (file resource.rar)
To download (270 downloads) (ALaunchIcon_1.zip file)
To download (270 downloads) (ALaunchIcon_2.zip file)
منبع
اين مطلب رو دقيقا" و بدون كم و زياد از يه سايت ديگه نقل قول كردم . چون مي ديدم بعضي از دوستان خيلي مي خوان آيكون گوشي هاشون رو تغيير بدن فكر كردم بد نباشه اين كار رو بكنن .:11:
اينم سايتش :اگه خواستين اطلاعات بيشتري رو به دست بيارين برين بد نيست . :27::10::11:کد:http://www.-----------/vbulletin/showthread.php?t=24755&page=125
يه سايت هم بود كه البته دوستان مي تونستن تو همين سايتي كه گفتم پيداش كنن ولي خوب گفتم بذارم بهتره تا اينكه برين و دنبالش بگردين . راستي اين سايت معرفي برنامه هايي هست كه واسه P990 اومده . يه سري بزنين . ( دانلود نيست فقط معرفي و خريد اينترنتي )
سلام دوستان من تازه پی990خریدم قبل از اینم ازاین گوشیهای 50-60 هزار تومنی داشتم این اصطلاحاتی که شما میگید نه میدونم چیه نه میدونم چه کار میکنن جایی هست که به من معرفی کنین من این چیزها را یاد بگیرم
هر اصلاحی رو که میخوای بدونی بگو تا دوستان توضیح بدند:20:نقل قول:
ببخشد جواب منو چرا نمی دید ؟
ا Adsl چه قدر طول میکشه آپدیت کنیم ؟
روشی برای مستر ریسیت وجود نداره که فون لوک رو فراموش کرده باشی ؟
اصلا روشی برای درست کردن پسورد فون لوک که فراموش کرده باشی نیست ؟
منحصر به فرد. این عبارتی است که در مورد تمامی محصولات سونی اریکسون مصداق دارد. گوشی جدید این کمپانی که از سری گوشی های هوشمند این شرکت است باز هم محصول متفاوتی نسبت به قبل است:
Sony Ericsson P990
در ادامه نگاهی به قابلیتهای این مدل جدید می اندازیم.
P990 شکل ظاهری مدل های پیشین سریP همانند P900 و P910 را حفظ کرده است با این تفاوت که در این مدل صفحه کلید Qwerty گوشی روی بدنه آن قرار گرفته نه روی قسمت پشتی صفحه تاشو ، که برای دسترسی به این صفحه کلید می بایست توسط یک پیچ گوشتی مخصوص صفحه کلید تاشو را باز نموده و سپس با قرار دادن یک قسمت جدید آن را به شکل یک گوشی هوشمند در آورید!
صفحه نمایش این گوشی 2.76 اینچ می باشد که مقدار نسبتا بزرگی است و حساس به تماس می باشد و وضوح تصویری معادل 320*240 دارد و می تواند تا 256 هزار رنگ را نمایش دهد. البته وضوح تصویر در حالت بسته بودن در تاشو به مقدار 256*240 کاهش می یابد و علاوه بر آن قابلیت حساس به تماس نیز در حالت بسته بودن درب غیر فعال است.
رابط کاربری این گوشی UIQ3.0 است که رابط کاربری مخصوص گوشی های با سیستم عامل symbian 9.1 است که در نسخه های قبلی این رابط کاربری ، ازگوشی تنها در صورت باز بودن درب تاشو می شد استفاده کرد در حالیکه این رابط جدید حالت بسته بودن درب تاشو را نیز پشتیبانی می کند البته در حالت بسته بودن درب تاشو دسترسی به تمامی منوها موجود نبوده از گوشی بعنوان یک دستگاه معمولی می توان استفاده کرد.
دفترچه تلفن این گوشی نیز نامحدود است و هر چقدر که حافظه گوشی به شما اجازه می دهد میتوانید شماره ذخیره کرده به هر کدام زنگ و تصویر دلخواه اختصاص دهید. امکان جالب دیگری که کم کم در سایر گوشی ها هم می بایست منتظر آن باشیم این است که درهنگام رد تماس بصورت خودکار به شخص تماس گیرنده SMS زده و او را از دلیل رد تماس باخبر کرده جلوی بسیاری از سوءتفاهم ها را می گیرد. این گوشی دارای 128 مگابایت حافظه فلش و 64 مگابایت حافظه داخلی است که در کل می توان بروی آن 80 مگابایت اطلاعات ذخیره کرد.
پخش کننده موسیقی این گوشی نیز همانند سایر گوشی های سری واکمن سونی اریکسون بوده از کیفیت بالائی برخوردار است ضمن آنکه بلندگو های این گوشی نیز صدای نسبتا بلندی دارند ( البته انتظار شنیدن صدائی معادل گوشی های سری واکمن را نباید داشته باشید) .
دوربین این گوشی بزرگترین ایرادی را که در طی سالهای اخیر به گوشی های هوشمند سونی اریکسون وارد می شد را برطرف کرده است ، دوربین این گوشی دارای رزولوشن 2 مگا پیکسل بوده کیفیتی معادل Sony Ericsson K750 ارائه می دهد که از بهترین دو مگاپیکسلی های بازار است. بالاترین وضوح قابل ارائه در این مدل 1200*1600 پیکسل است . کیفیت فیلم برداری این گوشی همانند اکثر گوشی های موجود ، زیاد تعریفی ندارد و فیلم را با سرعت 15 فریم در ثانیه می گیرد که کیفیت چندان بالائی نیست.
از دیگر قابلیت های این گوشی می توان به موارد زیراشاره کرد :
رادیو FM بهمراه پشتیبانی از RDS ، پورت Infrared و پورت USB بهمراه بلوتوث نسخه 2 .
همچنین بروی این گوشی برنامه های مختلف Office از جمله Quick Office نصب می باشد. همجنین برنامه جداگانه ای به نام PDF+ برای استفاده از این فرمت پر استفاده دارد.
این گوشی از این هفته در ایران با گارانتی سیتادل تلکام به قیمت حدود 870 هزار تومان عرضه خواهد شد.
نقل قول:
دوست عزیز ممنون بابت این پستت هر چند که اینقدر اینا رو خوندیم حفظ شدیم:46:
ولی خط آخر رو پاک کنی بهتره:20:
دوست عزیز ، metapex در یه پستی چنین عنوان کرده بود:نقل قول:
بعد شروع میکنه به دانلود و میگه Downloading Updates یا یه همچین چیزی. ممکنه خیلی طول بکشه. من با ADSL با سرعت 256 حدود 1 ساعت طول کشید ...
...
- بعد که دانلود تموم شد شروع میکنه به Install کردن. اینم حدودا یه ربع طول میکشه
:11:
یه مرد مومن نیست یه جواب بده؟ اینجا همه فرانسوی دارن؟:20:نقل قول:
آقا من چندمین بار که دارم می پرسم هیچکس جواب سوال منو نمیده؟نقل قول:
پس اساتید اینجا چی کار می کنن؟؟؟
من به عنوان یک استاد اعتراق می کنم که پاسخ پرسش شما رو نمیدونم!نقل قول:
از سمت چپ 8 عدد برو جلو بعی دو رقم بعدی کد کشور سازنده هستش
اینجور که معلومه همه فرانوسوی دارن! :31:نقل قول:
حالا که قیمت فرانسویش هم پایین اومده، خوب اصلشو بگیر خودتو راحت کن.
کار این انجمن چیه؟ پاسخ دادن به سوالها. شما هم از سوال کردن نترس، هر کسی بلد باشه جواب میده. ما هم که همه چیزو از اول بلد نبودیم.نقل قول:
نقل قول:
آقا رامین درست میگن، یکیش خود من، مگه از اول درباره گوشی های مختلف مخصوصاً p990 چقدر میدونستم؟؟ خیلی خیلی کم!!!
ولی با خوندن همه صفحات این تاپیک و بعضی از صفحات تاپیک های مختلف چه در این سایت چه در سایتهای دیگه به اطلاعاتم افزوده شد که حالا با کمک رفقا:10: ، به سوالاتی که احیانا برای دوستان عزیزی مثل شما پیش میاد جواب میدم:46:
ما در خدمتیم:11:
همین جا از همه دوستانی که علاقه مند به بدست آوردن اطلاعات بالایی از p990 هستند خواهش میکنم این تاپیک رو کاملا بخونن، به هیچ عنوان ضرر نمیکنید ، حتی روزی چند پست هم که شده بخونید
شما برای راحتی کارتون میتونید در تنظیمات شخصیتون کاری کنید که به فرض در هر صفحه 30 تا پست نشون بده که من هم همین کار رو کردم و بسیار راحت تر پست ها رو میخونم ، حتی اگر offline باشم
سلام : چرا يكي پيدا نمي شه جواب منو بده !! پرسيدم آيا برنامه اي هست كه بشه براي پوشه ها پسورد گذاشت مثل پوشه tools ومسيج و... البته يك بار توي اينترنت به همچين برنامه اي برخورد كردم ولي هر چي گشتم ديگه پيداش نكردم . لطفا لينك داونلود يادتون نره ! متشكرم
ما رو نزن دیگه! :11:نقل قول:
فکر کنم این همون برنامه ای باشه که می خوای:
Advanced Device Lock
البته نسخه تریال هست. کرکشو پیدا نکردم. باید ببینم با signکردن تریالش باطل میشه یا نه.
خوب حالا اگه چند بود مال کجاست و اگه چند نبود مال کجا؟:31:نقل قول:
کد فرانسوی و چینیشو هم بگو عزیزم:10:
با عرض سلام نسبت به اساتید بزرگ
من یه برنامه نیاز داشتم که با گوشی P990i و با اکنت Dail-Up بشه به اینترنت وصل شد یعنی برنامه ای که روی موبایل نصب بشه و مثل نرم افزار دایل اپ یوزر و پسورد و شماره اتصال بخات و بشه به اینترنت وصل شد .