نقل قول:
گرچه فيلمبرداري ان73 بهتره ولي اينم هيچي نمي ارزه
هر چیز n73 خوبه به نظر تو هیچی نمیارزه....
نقل قول:
من موبايل نمي خرم تنها عكس و فيلم مطرح باشه نمي دونم كي بود آمد يه دوربينم بند كرد پشت موبايل ها
همه جا كه نور كافي نيست همه جا كه آفتابي نيست اونوقت بايد از كجا نور بياريم؟؟؟؟؟
ای بابا اگه عکس تو شب رو هم بزاریم کنار که دیگه k800 حرفی واسه گفتن نداره...
نقل قول:
آدم عاقل يه چيزي رو ملاك خودش قرار نمي ده. درثاني موبايل همه كاره ي هيچ كاره هستش اين تفسير خوبيه. اينترنت داره ولي سطح پايين. دوربين وفيلمش همينوطر. صداش كه ديگه استوديوي سه بعدي كه نيست
بابا بیخیال با تو یکی بحث کردن فایده نداره.... سوال منو جواب بده... اینترنت داره سطح پایین یعنی چی ؟ مگه گوشی هم از خودش اینترنت در میکنه ؟ یعنی چی اینترنت داره ؟ اگه منظورت امکانات اینترنتیه بگو ببینم تو اصلا تا حالا با n73 اینترنت کار کردی ؟ من خودم شب و روز دارم با گوشیم چت میکنم تو وبگردی میکنم واقعا امکانات اینترنتی خفنی داره ... بابا اسمارت فونه دیگه یعنی گوشی هوشمند....
جمله رو دقت کنید " اینترنت داره سطح پایین دوربین و فیلمش هم همینطور " دوربین و فیلم n73 سطح پایینه ؟ هیچی بابا ولش کنید بچه ها این تو باغ نیست اصلا من که آخرین پستمه که دارم به این جواب میدم. بزارید نظراتت سرتاسر سوتی خودش رو بده....
نه تورو خدا از یه گوشی 100 گرمی انتظار استودیو سه بعدی داری ؟ همین کافیه که k800 رو تو صدا له میکنه....
نقل قول:
خلاصه من هر دوي ان73 و كا800 همنين الان دستمه نه مي خوام برنامه نصب كنم آخه اصلا بگو برنامه به چه دردم مي خوره من مي خوام مكالمه كنم
1100 هم همنكار رو مي كنهو لي چيزهاي ديگه اي مدنظرمه كه 1100 تامين نمي كنه
تو اگه n73 دستت بود دیگه الان این سوتی ها رو نمی دادی... برو با همون 1100 نه ببخشید 3310 حال کن ... امکانات اینترنتیش سطحه بالائه....
این یه حرفت درست بود. n73 واسه اونهایی که هیچی بارشون نیست و فقط گوشی رو واسه مکالمه میخوان اصلا گوشی خوبی نیست همون 3310 براشون خوبه....
نقل قول:
حالا گيريم كه صداي ان73 قويه چيكار كنيم حالا مگه كا800 صداش چقدر كمه كه به خاطر اون ديگه بگيم كا800 بجيه بد اخهه. يه ذره قوي تره حالا مثلا ان73 صداش اين يه ذره هم قوي نبود چي مي شد؟؟
وایسا بینم کی گفت k800 گوشی بدیه ؟ هااا ؟ برو پستهای قبلی رو بخون هیچ کس نگفت k800 بده . این تویی که بدون ذره ای اطلاعات داره در مورد n73 نظر میدی و ازش بد میگی در حالیکه همه میدونن n73 چیه ....
در ضمن صدای n73 یه ذره قوی نیست خیلی قوی تره... همین جا معلومه که رو n73 تا حالا از نزدیک ندیدی....
نقل قول:
پي 990 دارن حالا بگن چون ضعيفه و 40 كاناله ديگه گنده ما هيچي نمي شنويم و كيفيت نداره پس پي 990 بده.
درثاني كيفيت صداي كا800 كه برتر از ان73 هستش
دیگه جلو خندمو نمیتونم بگیرم. آخه تو با این اطلاعات ناقصت مجبوری بیای اینجا مردم رو راهنمایی کن. اول یه مدت تو تاپیکا بگرد 4 تا چیز یاد بگیر بعدش که احساس کردی میتونی کمک کنی پست بده... آخه اون کانال چه ربطی به قوی یا ضعیف بودن صدا داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بازم یه نمونه دیگه که معلوم شد n73 ندیدی تا حالا که میگی صدای k800 باکیفیت تره ....
در مورد برنامه بگم دوست عزيز گوشي وسيله ي ارتباطيه نه برنامه ريزي . تمام كلك هاي اين كمپاني هاي سازنده برا فروش زياد تره و جر دادن مخ من وامثال شما. بابا مگه گوشي چه سرعتي داره چي مي تونه اجرا كنه كه برنامه نصب كنيم روش والا ان73 خيلي سسته بخاطر سيمبيانش اين به نظر شما يه ضعف نيست ؟؟/ به خدا عملكرد سريع برا آدم مطرح تر از امكاناته.
منم مثل شما فکر میکردم اما الان نزدیک 100 مگابایت انواع نرم افزارها رو گوشیم نصبه و از همشونم استفاده مینم. تو با photorite کار کردی ؟ برنامه acm برای مدیریت تماسها و منشی تلفن رو تا حالا تجربه کردی ؟ میتونه دونه دونه تماسها رو کنترل کنی که مثلا فلانی زنگ زد اشغال بزنه اون یکی زنگ زد بره رو منشی یکی دیگه زنگ زد گوشی زنگ بخوره و .....
برنامه soloutin رو دیدی ؟ بهش معادله ریاضی میدی. برات نمودار میکشه و ماکسیمم و مینمم رو حساب میکنه...
بازم بگم ؟ برنامه phone gurdian رو دیدی ؟ وقتی گوشیت رو دزدیدن ... سیم کارتش رو عوض کردن به طور اتوماتیک برای شماره هایی که تو بهش قبلا دادی اس ام اس می فرسته و تو میتونی اینجوری رد طرف رو بگیری...
بازم میگی برنامه به درد نمیخوره ؟ تازه اینا یه نمونه هاش بود.
دیگه بی خیال بحث تمومش کن.