فکر نکنم بتونم درش رو تخته کنن !!نقل قول:
ایرانسل هم همچین کم نمیاره که ، از سرعت اینترنت انتقاد کردن یهو چند برابر شد فردا چه دیدی ، کارخونه تولید BTS رو هم راه انداختن !
فکر نکنم بتونم درش رو تخته کنن !!نقل قول:
ایرانسل هم همچین کم نمیاره که ، از سرعت اینترنت انتقاد کردن یهو چند برابر شد فردا چه دیدی ، کارخونه تولید BTS رو هم راه انداختن !
وقتی با ایران سل میخوام برای یه سایتی Sms بدم نمیتونم ولی برای موبایل میتونم
جریان چیه ؟
ببخشید من تازه پست شما رو دیدم. من با این پیشنهاد موافقم. تازه یه پیشنهاد هم خودم دادم. واقعآ اگه فقط چند ساعت استفاده از سیم کارتهای مخابرات رو تحریم کنیم خودشون به غلط کردن می افتننقل قول:
سلام خدمت دوستان
میشه اموزش اتصال لب تاپ به گوشی جهت کانکت شدن به اینترنت رو بگذارید
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
موفق باشید
با سلام
چطوری ایمیل هایی که برام تو صندوق پستیم میاد کاری کنم که رو گوشیم بیاد(به صورت مستقیم نه اینکه برم تو صندوق و بخونمشون )
آیا سایت هایی مثل گوگل یا یاهو چنین امکانتی رو میدن تا با ایرانسل استفاده کنیم
سلام به همه.
من یه N73 دارم چطوری Gprs شو تنظیم کنم؟تو سایت ایرانسل رفتم ولی هر کاری کردم تو گوشی نتونستم تنظیماتشو پیدا کنم.
قابل توجه دارندگان توکیا سری N برای تنظیم کردن MMS و GPRS مراحل زیر را برید
Tools==>Settings==>Connetction==>Access Points
در قسما Access Point دکمه options را بزنید نوشته New Access Point بعد رو Use default Settings برید بعد قسمتی میاد که باید Connetcion بسازید بشکل زیر
Connection name: Irancell-GPRS
Access point name: mtnirancell
Authentication : Normal
Homepage : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تو همون قسمت Connection دکمه Options را بزنید و به Advance Settings بروید
و در فسمت Proxy serv.address عدد 10.131.26.138
و در قسمت proxy port number عدد 8080 را وارد کنید و برای تنظیم MMS یه Connection به همین صورت درست می کنید ولی این بار بجای Irancell-GPRS می نویسید Irancell-MMS و در قسمتی که آدرس Homepage می خواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را وارد کنید
و پایین Access points نوشته packed data و در این قسمت دو گرینه داره که اولی packet data conn نوشته که اگر When available یاشه همیشه فعاله و اگر When needed در صورتی که بخوایین MMS یا GPRS علامت G یا دو مثلث بر عکس میاد و قسمت بعد packet data conn گزینه Access pint نوشته که تو این فیلد Irancell بنویسید
شماره رو تو پیغام های خصوصیت گذاشتم منتظرم ها:biggrin:نقل قول:
تنظیمات mms واسه sony ericsson k310i یکی به من کمک کنه:sad:
لطفا درومورد تنظیمات k750iوw300i سونی اریکسون هم من را راهنمایی کنید