شما بايد دارو دسته تشكيل بدي يعنينقل قول:
نوشته شده توسط AmirArdawan
نزديك هر كسي كه لباس سبز داره كليك راست بزن همزمان G رو هم بزن اون نفر عضو گروهت ميشه
بايد براي اين مرحله 8 نفر داشته باشي فكر كنم مرحله 99 باشه.
Printable View
شما بايد دارو دسته تشكيل بدي يعنينقل قول:
نزديك هر كسي كه لباس سبز داره كليك راست بزن همزمان G رو هم بزن اون نفر عضو گروهت ميشه
بايد براي اين مرحله 8 نفر داشته باشي فكر كنم مرحله 99 باشه.
يكي از برج هاي شهر سان فيرو كه روي بالاي برج چتر نجات هم هست و باهاش ميتوني بپري
از نقاط جالب اين بازي هست در ضمن از در ورودي پايين ميتوني وارد بشي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما مخلصيم چند روزي مودم نداشتم سوخته بودنقل قول:
نوشته شده توسط lovelyman
ببخشيد خودمم حتما ميذارم
در ضمن حال كردم با اين ابو .... ها
اينم ماشين هايي كه من باهاشون حال ميكنم ( شما هم بذاريد )
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
يادتون نره از چه ماشيني خوشتون مياد بذاريد ما هم ببينيم
آقا من باز يه جا گير کردم. اول مرحله که ميخوام برم تو اون جای قرمز رنگ يه پيغام ميده که نميدونم منظورش چيه. پيغام اينه (You Need To Take over more gang torritories around Los Santos !) ممنون ميشم راهنمايی کنيد.
از پيغام كه مشخصهنقل قول:
شما بايد 8 نفر رو عضو گروهتون كنيد براي پاك سازي شهر در همون منطقه GROOVE STREET
ميتونيد 7 نفر رو عضو كنيد اما بهتره از جاهاي ديگر شهر سه نفر رو عضو كنيد و با ماشين چهار درب
به منطقه CJ همون GROOVE STREET بياريد و اونجا هم 5 نفر ديگه رو عضو كنيد
طريقه عضو كردن هم به اين شكل هست كه شما بايد نزديك افرادي كه لباس سبز دارن راست كليك + G رو بزنين
يا بهتر بگم Right Click + G
سلام ساسان جون من تو خود شهرمون گيرش اوردم ممنون از لطفتون ممنون از همين كه مي خواستي برام بفرستي
ساش جون خاهش می کنم خجالت نده عزیز:);)
اقا من 80% رو رفتم شما چن درصدش رو زدین؟
من که خیلی وقته 100% رو زدم !!!!!!!!!