سلام
نمی دونم سوالم تکراریه یا نه
می خواستم بدونم اگه رم 1 گیگ داشته باشیم با کارت گرافیک NVIDA Geforce4 MX 440 with AGP8X میشه حالت Aero رو فعال کرد ؟
Printable View
سلام
نمی دونم سوالم تکراریه یا نه
می خواستم بدونم اگه رم 1 گیگ داشته باشیم با کارت گرافیک NVIDA Geforce4 MX 440 with AGP8X میشه حالت Aero رو فعال کرد ؟
Aero خودش اینگار درجه بندی داره
ولی با این کارت گرافیک بعیده!
چون مهمترین موضوع Aero گرافیک هست
من با رم 512 و کارت کرافیکGeForce FX 5200 128MB حات Aero رو فعال کردم خیلیم عالیهنقل قول:
با رو 512؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
عجیبه ها....خود ویندوز به زور با 512 میاد بالا چه برسه به aero...
بلهنقل قول:
این نسخه نسخه ی نهایی هست که همراه با کرک و آموزشهای مربوطه ارائه نمیشه
مخلصیم
حالا که شده عالیم هستنقل قول:
کارا خدا....
با سلام خدمت تمام دوستان
من دیروز یک ویندوز ویستا گرفتم در فیلم اموزشی که در خود سی دی ویندوز بود به طور کامل کرک کردم و با اتصال به ایمترنت به طور کامل فعال شد همین حالا هم دارم با این ویندوز در اینجا پست میدم
توسط سایت دانلود . کام کرک شده ایا این نسخه فینال است چون فزوشنده گفت که نسخه فینال است البطه پدر ادم در میاد تا کرکش کنه ولی به هر حال کرک شد
بعد در مورد درایو ها خوب مثل ایکس پی نمیشه روشون درایوها رو نصب کرد
ولی کلا باید به کسانی که کرکش کردند باید خسته نباشی گفت اگه این افراد نبودن شاید ما هنوز با 98 باید کار میکردیم
نقل قول:
سلام مافیا
گرافیک من 128 بازم نمیشه حالت Aero رو فعال کرد ؟
رم شما چیه؟نقل قول:
سلام
من ویندوز ویستا روی کامپیوترم نصبه میخوام تنظیمات ویندوز را به روز اولیه که نصب کردم برگردونم لطفا راهنمایی کنید.
(تا حدودی با restore آشنا هستم ولی فقط تنظیمات ویندوز را میخوام به روز اولیه نصب یا default برگردونم، بدون اینکه هیچ یک از برنامه ها یا فایلها پاک شود)
ممنونم