Mercenaries 2: World in Flames
اگر به یاد داشته باشید در نسل کنسول های قبلی یعنی همون Xbox , GCN و PS2 نازنین خودمون, یکی از بازی های خوش ساخت سبک اکشن سوم شخص عنوانی بود با نام Mercenaries. بازی که با دارا بودن مولفه ها و عناصر جذاب و نو آورانه خود تونست تبدیل به عنوانی موفق در این سبک بشه. همون طور که می دونیم در صنعت بازی های کامپیوتری هم سود آوری یک بازی مساوی است با دنباله های متعدد در اون.در E3 سال پیش بود که با خبر شدم بالاخره پروژه ساخت Mercenaries 2 هم با نام World in Flames آغاز شده و طبق اعلام استودیو سازنده یعنی Pandemic Studios, بازی برای کنسول های نسل جدید یعنی PS3 و Xbox360 در نظر گرفته شده بود. تقریباُ یک سال از این خبر گذشت تا این که مدتی پیش با خبر شدم PandemicStudios تصمیم گرفته تا Mercenaries 2 را برای PC و PS2 هم بده بیرون و طبق آخرین اطلاعات موجود این بازی در سه ماه پایانی سال 2007 برای PS3 , 360 , PC و PS2 منتشر خواهد شد. کار انتشار بازی رو هم کمپانی EA بر عهده خواهد داشت.
با توجه به تریلرهای ارائه شده، Mercenaries 2 به عنوان یه بازی نسل جدید دارای گرافیک بالایی خواهد بود. در این بخش سازندگان با بهره گیری از موتور بازی Havok3 3.0 (Engine)o موفق به خلق محیط های بزرگ و پر از جزئیات همراه با افکت های خارق العاده نظیر انفجارها شده اند.
در پایان به نظر من Mercenaries 2: World in flames به عنوان یک بازی اکشن سوم شخص در نسل جدید نیز همانند نسل قبل می تواند به اثری موفق در این سبک تبدیل گردد.