اطلاعات مفید و بسیار خوبی بود. تشکر فراواننقل قول:
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk
Printable View
اطلاعات مفید و بسیار خوبی بود. تشکر فراواننقل قول:
سلام به همگی
کسی میدونه چطوری باید کد بیس رو برای باز کزدن شبکه ورزش توی ری.س.ی.ور این مدل داد. هرکاری کردم نتونستم برم به اون بخش اش؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام دوست عزیز اولین و مهمترین موردش تست پیکسل هستش که با رفتن به منو مخفی و یا انتخاب عکس های تست پیکسل میتونی انجام بدی که در این مورد هم تو همین تایپیک بنده و دیگر دوستان توضیح دادیم در مورد ساعت کارکرد میشه راحت با رفتن به منو مخفی و تنظیم کارخانه همه چی رو مثل روز اول کارخونه کردش شما میتونی کارتن و ظاهر تی وی رو چک کنی که همه چی سالم باشه و با پرداخت ۵۰ تومان اضافه گارانتیش کنی در مورد کیفیت این مدل هم میشه گفت کمی هم سلیقه ای هم هست و هر کس نظری داره و نظر همه محترم به نظر بنده کیفیتش در فیلم های ۴کی عالی در فول اچ دی متوسط و در اس دی افتضاح هستش در مورد زاویه دید در مورد راست و چپ در شب که تست کردم خیلی بد بود و کلا صفحه نمایش سفید دیده میشد البته در بیشترین حد زاویه دید راست و چپ منظورم هست و بالا و پایین رو تست نکردم و مورد دیگه مشکل نشت نور هستش که در شب و اتاق تاریک کاملا مشخصه و در نور روز به چشم نمیاد و اخرین موردش هم که به نظر بنده مهمترینش بود مشکل کثیفی پنل بود که در این تایپیک و جداگونه در موردش دوستان توضبح دادن که به طور خلاصه بیشتر در زمینه فوتبال چمن ورزشگاه یا اسمان یه حاله سفید یا کمی تیره در وسط تصویر ایجاد میشه انگار که پنل کثیف شده باشه و اگه مثل بنده به این موضوع حساس بشین تحملش خیلی براتون سخت میشه در مورد کیفیت صداش بگم با خروجی صدای۴۰ واتش بهترین کیفیت صدا رو بهتون میده و دیگه نیازی به سینمای خانگی و... ندارید سیستم وب او اس ۳ داره که عالیه و سریع و ۹۹ درصد فرمتها رو براتون پخش میکنه در کل از نظر امکانات عالیه فقط کیفیت تصویر و مشکل کثیفی پنل واسه من غیر قابل تحمل بود و واسه همین فروختمش و الان منتظر سری ۲۰۱۷ این مدل 55sj8500 هستم بلکه ابن مدل مشکلات سری قبلش رو نداشته باشه توصیه منم به شما اینه که کمی صبر کنید تا مدلهای ۲۰۱۷ ال جی و سامسونگ و سونی به بازار بیاد و از بین اونا انتخاب کنی موفق باشید.نقل قول:
سلام از توضیحات بسار جامعی که فرمودید سپاس گذارم.نقل قول:
لطفا نحوه رفتن به منو مخفی را هم راهنمایی بفرمایید. اینطور که من متوجه شدم راحت میتونه ساعت کارکرد را صفر کنه و پشت ویترینی را به جای نو بفروشه!
در مورد سری های 2017 حرف شما کاملا منطقیه احتمالا خیلی از مشکلاتش حل کرده باشه من تقریبا تمام فیلم های سری sj از یوتیوب دیدم خیلی خوبه. ولی تازه 1 ماه وارد بازار جهانی شده به نظر شما کی به ایران میرسه؟یه مورد دیگه الان قیمت 55sj8500 زده 2000$ اگر به پول خودمون حساب کنبم 8 تومان باید پول اینو بدیم خوب با این قیمت دیگه هم به صرفه نمیشه و هم اینکه سری 8 و 9 سامسونگ گزینه بهتری نسبت بهش هستش،uh850 ماه های اول که ایران اومد 55 همون دور 4 تومان بود! به نظرتون این با چه قیمتی میاد ؟
الان با توجه به افت قیمت 55x8500d sony ارزش خرید داره تصویرش بسیار خوبه حتی برای شبکه های داخلی فقط سه بعدی نداره البته صداش هم ضعیفه نسبت به الجی و سیستم عاملش اندرویده که بسیار کاربردیه
تو سایت rtings امتیاز کلی این دو مدل دقیقا یکیه ولی در بخش movie و صدا الجی 850V از امتیاز بالاتری برخورداره ، بنظرم با توجه به اینکه سونی 8500 از همین پنل ips الجی استفاده میکنه بهیچ عنوان نمیشه انتظار کیفیت و برتری قابل توجهی ازش داشت ، ضمن اینکه تو کیفیت صدا اصلا با این مدل الجی قابل مقایسه نیست و از صدای معمولی برخورداره و در کل فکر نمیکنم جایگزین خوب و مطمئنی برای الجی 850V باشه .نقل قول:
کیفیت تصویر دیجیتال و فول اچ دی تو سونی بهتره پدیده کثیفی فوتبال هم نداره فقط میمونه همون سه بعدی که منقرض شده
به چشمهاتون بیشتر اععتماد کنین تا امتیاز سایتها
شما مطمئنید مدل 8500 سونی مشکل کثیفی پنل بخصوص تو زمین فوتبال رو نداره ؟ منم خیلی دوست دارم به چشمام اعتماد کنم و بر اساس دید و سلیقه خودم انتخاب کنم ولی متاسفانه همونطور که بارها گفتم تا یه مدل تیوی دستم نباشه و با سورسها و تصاویر مختلف ( گیرنده دیجیتال داخلی ، تصاویر SD و HD و ...) کالیبره و تنظیم نشه نمیتونم با خیال راحت اقدام به خرید کنم . متاسفانه تصاویری که تو نمایندگیها و فروشگاهها پخش میشه بحدی از کیفیت بالایی برخورداره که تو معمولی ترین تلویزیونها هم خوب بنظر میاد و اصلا نمیتونه معیار و ملاک خوبی باشه .نقل قول:
حرف شما درسته تصاویری که تو نمایندگیها پخش میشه معیار درستی برای انتخاب نیست من هم w800 و هم x850 سونی رو تو خونه با انواع سورسهاو فوتبال تست کردم واقعا کسی نمیتونه از تصویر این دو مدل ایراد بگیره فقط روشنایی تصویر نسبت به tv های دیگه کمی کمتره شاید تنها ایرادی که من دیدم همین بود البته قیمت رو هم در نظر بگیرید وگرنه سری ks سامسونگ و البته اولد الجی که مطمئنا عالی هستند
به نظر من خرید دستگاه بدون گارانتی اصلی اشتباهه. به این گارانتی هایی که ۵۰ تومن یا ۱۰۰ تومن میگیرن و ضمانت میدن اصلا نباید اعتماد کنید. موقع مشکل نه بلدن درست کنن نه قطعه دارن! من خودم از خرید از بانه پشیمونم. تلویزیون هایی که از اونجا میداد محدودیت هایی دارن که اعصاب خورد کنه. بسیاری از اونها ایران رو هم ساپورت نمیکنن حتی جواب ایمیل ها رو هم نمیدن. من یه شارپ ال سی دی داشتم عالی بود و ۸ سال ازش بدون هیچ دردسری استفاده کردم و کیفیت تصویرش هم چه در hd و چه در sd واقعا بی نظیر بود. حالا uh850 49 خریدم کیفیت sd ش واقعا مزخرفه. صدای ۴۰ واتیش هم موقعی که تو خونه مهمون نشسته آنچنان زیاد و قابل توجه نیست فقط وضوح صدا خوبه که اونم هم به گرد شارپ قدیمی من نمیرسه. در کل گول 4k بودن و صدای ۴۰ واتی و این حرفها رو نخورید قیمتش نسبت به چیزی که هست خیلی بالاست. من ۳ و سیصد خریدم.