سلام دوستان
کسی راه ضمینی و سریع برای خروج از ریپورت شدن نداره؟
اینو میدونم که باید ایمیل بدی و باید 10 تا استیکر بفرستند تا از ریپورت شدن بیای بیرون
ولی یه راه سریع و 100 در 100 درست میخام.
کسی میدونه؟
با تشکر
Printable View
سلام دوستان
کسی راه ضمینی و سریع برای خروج از ریپورت شدن نداره؟
اینو میدونم که باید ایمیل بدی و باید 10 تا استیکر بفرستند تا از ریپورت شدن بیای بیرون
ولی یه راه سریع و 100 در 100 درست میخام.
کسی میدونه؟
با تشکر
از کجا بفهمیم در تلگرام بلاک شدیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگر دوست دارید 2 تا تلگرام همزمان روی گوشی نصب کنید از برنامه lagatgram
استفاده کنید
سلام
ببشخید من یه مشکل دارم
من روی لبتاب تلگرام نصب کردم ولی گاهی اوقات تو گروه به مشکلی برمیخورم که مجبورم فقط تو نسخه گوشی این مشکلو برطرف کنم.گوشیم هم اندروید 2.1 ،تلگرام روش نصب نمیشه:n27:
مجبورم با گوشی خواهرم لوگین کنم ولی بدبختی اینجاست که کانتکتای خواهرم برای تلگرام دستکتاب من هم میاد.
چیکار کنم که وقتی با گوشی خواهرم لاگین کنم کانتکتای خواهرم برای نسخه دسکتاب من نیاد؟
ممنون
از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش، یا از طریق andy یا bluestacks اندروید رو به صورت مجازی روی کامـپیوتر نصب کنیدنقل قول:
بنده به تازگی یه سیم کارت خریدم
الان چطوری میتونم همه کانتکتم را روی سیم جدید ارسال کنم
یعنی همه شماره های توی تلگرام را میخوام روی سیم جدید داشته باشم
خیلی منون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز برای اینکه شماره هاتو رو روی سیم کارت جدید داشته باشید من پیشنهاد میکنم شماره هاتون رو روی اکانت گوگلتون سیو کنید. این موضوع خیلی پیچیده نیست.نقل قول:
اول میرید تو قسمت کانتکت ها شماره هاتون رو انتخاب میکنید بعد از منوی قسمت کانتکت Import/Export رو انتخاب کنید . بعد قسمت Import From Sim card رو انتخاب کنید. البته قبلا باید شماره تماسهاتون روی سیم کارت باشه.
بعد که این کارو کردید میتونید در قسمت Contact to Display به جای اینکه بزنید شماره تماس های سیم کارت بزنید شماره تماس های اکانت گوگلتون.
اینطوری هیچ وقت شماره تماس هاتون رو از دست نمیدی
+
برای اکانت تلگرام. با گوشی وارد قسمت ستینگ بشید روی قسمتی که شماره تون رو زده ( پایین اسمتون ) لمس کنید. وارد قسمتی میشید که واسه تغییر شماره است ( بعد از نصب سیمکارت جدید در گوشی) شماره جدید رو وارد کنید. همه اطلاعات به سیم کارت جدید وارد میشه.
سلام بچه ها
یکی از دوستان یه مشکلی داره که میگه بعضیا نمیتونن بهش پیام بدن
یعنی من باهات چت میکنم مشکل نیست ولی کس دیگه fail میشه ولی فقط یه نفر نیست... چند نفر اینطوری هستن...
به نظرتون مشکل چیه؟
ممنون
حتمالا دوستانی که بهش نمیتونن پیام بدن،ریپورت شدندنقل قول:
ا
یوهو از دشب این همه آدم باهم ریپورت نمیشن که... تازه فقط به اون دوست عزیز نمیتونن پیام بدننقل قول:
مثه اینکه دوستان شما به شما نتونن پیام بدن... ولی به من بتونن...
اونم نه همه دوستاتون...