سلام شاتل یه چند روزیه سرعت روزانه ساعت ۱ ظهر به بعد از سایت های خارچی به شدت کم شده بقیه هم این مشکل رو دارن ؟
Printable View
سلام شاتل یه چند روزیه سرعت روزانه ساعت ۱ ظهر به بعد از سایت های خارچی به شدت کم شده بقیه هم این مشکل رو دارن ؟
شاتل بدجور داره خراب میکنه، البته نمیدونم ایراد اصلی از شاتله یا طبق معمول از فیلترینگ هست و کلا زحمت کشانی که شب و روز در تلاش جهادی برای ایجاد اخلال در اینترنت هستند!.. آخه جالبه که مثلا جی میل یا دراپ باکس رو باز نمیکنه یا اگه میکنه اصلا نمیشه کار کرد! اما من الان راحت میتونم تو پی سی ورلد با سرعت مناسبی هرچقدر بخوام گشت بزنم! اینش مشکوکه.. برای شما هم اینطوریه ؟؟
سلام به همه دوستان گرامی
من میخوام شرکتمو عوض کنم بنده تازه شاتل ثبت نام کردم یعنی یکی از دوستان بنده که شاتل داشت میگفت سرویس Art1 داره و سرعتش رو 300 ولی اگه زیاد دانلود کنی سرعتو محدود میکنن البته این دوست ما میگفت که سه چهار ماه پشت سرهم ماهی حدود 50 گیگ گرفته اونوقت سرعتشو آوردن روی 5 :n02:
حالا میخواستم دوستانی که این سرویسو تو اصفهان دارن بگن تجربشون در این باره چیه ضمنا سرویسهای Art 1 تا 4 مثلا سقف دانلودشون برای محدود شدن سرعت در ماه چقدره
ضمنا من با پشتیبانی که حرف زدم گفت سعی کن دو روز پشت سرهم دانلود سنگین انجام ندی به اضافه اینکه گفت قبل از محدود کردن بهت اخطار میدیم دوستان همچین اخطاری دریافت کردن مثلا با اس ام اس ال حالا؟
یه سوال دیگه اینکه اگه سرعت محدود بشه دیگه کی برمیگیرده به حالت عادی؟
ببخشید که زیاد سرتونو درد آوردم چکار کنم دیگه تو شاتل تازه واردم فعلا:n07:
شاتل مشکل پهنای باند پیدا کرده سایت های خارجی داغونه ،،نقل قول:
من تازه سرویس گرفتم از شرکته ایکس:n26: 10 روزه سرعت شب و روزم 6 مگه داخل و خارجه :n02:
سرعت دانلود از سرورهای خارجی چنده ؟ بعضی ها میگن شاتل با سرور های خارجی مشکل داره و..
شاتل قصد افزایش قیمت سرویس هاش رو نداره ؟
شاتل نامرد منو نزدیک 1ماهه از خارجی محدود کرده..نمیزاره بیرون بیام:n14: سرویس ART1
دوستان شاتل سرعت روزانه 128 یا 256 محدود را رو چند میبنده ؟
نقل قول:بسته به منطقه فرق داره،ولی معمولا بین ۱تا ۲مگنقل قول:
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
شاتل داره خراب میشه...سرعت شبانه ی من که افتضاح شده! سرعت روزانه هم کمتر شده! سایتهای خارجی که کلا مشکل دارم! ...
از دوستان کسی می دونه چطور باید از شاتل تخلیه کرد و بیرون اومد!؟