ممنوننقل قول:
یعنی دیگه کلا کد نمیشن و همه ی بازیها رو بازن یا امکان کد شدن هم هست ؟؟
ممنوننقل قول:
یعنی دیگه کلا کد نمیشن و همه ی بازیها رو بازن یا امکان کد شدن هم هست ؟؟
trt 1 hd رو ميشه رو يوتلست باز کرد؟؟ با کد بيس؟
نمیدونم والله باید صبر کردنقل قول:
خیرنقل قول:
اگه منظورتون TRTHD روی یوتلست هست که اصلا این بازی را که پخش نمیکنه حالا بازی های بعدی را نمیدونم .به جاش TRT1 HD داره پخش میکنه که همینکه بازی شروع شد کد شد وبا سیسیکم هم باز نمیشه اما نسخه معمولیش که اونم با شروع بازی کد شد با سیسیکم باز میشه گزارش انگلیسی هم ندارهنقل قول:
دوستان این شبکه ها داره آنلاین پخش میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم هم دارم از این لینک می بینم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی تونسته از طریق سایت های که تو پست اول لینک کذاشته بازی ها رو ببینه و استفاده کنه ارشون؟
پنالتی که برای برزیل داور گرفت اشتباه بود .
10دقیقه اولو داشتم از tvp sport میدیدم خیلی رو مخ بود:n15:رجوع کردم به شبکه 3
بین اسپورت بدر هم تغییر زبا دادم جفت عربیه؟ شبکه ای سراغ دارید که فقط صدای ورزشگاه رو پخش کنه؟:n02:
سلام
راستش من با اینکه اینترنتم اصلا مشکل نداره ولی شبکه ها خیلی فریز می شدن طوری که آخر سر کلا تمام سرور های س.ی س.ی ک.م خارج شدند ! آخرش مجبور شدم از شبکه 3 نگاه کنم و به این نتیجه رسیدم که شبکه سه خیلی بهتر از این شبکه های ایتالیایی و لهستانی هست ! درسته کیفیتش پایین تره ولی طوری نیست که بگیم خیلی افتضاحه و گزارش فارسی هم داره.
دوستان فقط در مورد اون شبکه ها به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه که فریز می شن مرتب ؟ از س.... ک. م هست مشکل ؟
باشما موافقم و هوایی دریافت میکنم و مشکلی نداشت اما از اینکه دستگامو به خاطر بازیا عوض کردم پشیمونم! چون گزارشای ایتالیایی و لهستانی و فرانسوی خیلی رو مخه!!!نقل قول:
البته موقع گزارش خیابانی و سیانکی و احمدی و علیفر میرم رو لهستان چون بازم بهتر از ایتالیاست:n02: