ايرفون به غير از كريتيو 630 تو رنج 20 تا 30 هزار تومان چي پيشنهاد مي كنيد كه در بازار هم باشه ؟
Printable View
ايرفون به غير از كريتيو 630 تو رنج 20 تا 30 هزار تومان چي پيشنهاد مي كنيد كه در بازار هم باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد میشه از سونی که قیمتش باید حدود 28 تومن باشه ... مدل بسیار خوبیه و دوستانی که خریدند هم راضی بوده ان ..نقل قول:
فروشگاه اينترنتي معتبر سراغ نداريد كه اين ايرفون را داشته باشه ؟نقل قول:
من جایی رو نمی شناسم .. یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که کارای سونی رو داره و یکی دوباری بحثش شد که اولاً این مدل خاص رو من در لیست محصولاتش ندیدم و ثانیا یه جورایی گرونفروشه ... خودت سایتشون رو چک کن ببین میشه تماس گرفت و پرسید یا نه ..نقل قول:
ضمناً اگه در جایی غیر از تهران هستی ، بازم شاید نمایندگی های سونی نزدیک محل زندگی ات باشن .. بد نیست چک کنی ..
tdk دارم همینه که عکسشو گذاشتی 5500 توماننقل قول:
عالی تایید میشه خیلیم از 630 بهترهنقل قول:
دوستان یه چیزی ... یه سوالی برای من در رابطه با این کار پیش اومده بود :
همانطور که میدونید در بعضی از هدفون ها کنترلی برای کنترل موسیقی وجود داره که فقط انحصاری هست و روی پلیرهای دیگه کار نمیکنه میخواستم بدونم به چه صورت این کارو انجام میدن که روی هر پلیری کار نمیکنه ؟ مثلا headphone adapter که برای شافل هست و کنترل داره در خودش فقط روی ایپاد ها کار میکنه و روی واکمن و ... کار نمیکنه ...
یا کنترلی که روی هدفون پی اس پی هست فقط با خود اون کار میکنه میخواستم بدونم چه جوریاست > یعنی یه جور کد نویسی هست که باعث شده حالت انحصاری برای هر محصول باشه این کنترل ها ؟
ممنون ...
سلام
من بالاخره یه sony x خریدم خیلی عالیه فقط میخواستم بدونم این earphone ]ای رو خودش چه مدلیه چون خیلی عالیه و حرف نداره ؟؟
مدل مربوطه :
Noise Canceling EX headphones (MDR-NC20)
نظر دوستان در مورد برند Philips چیه؟
اگه قرار باشه بین سونی و یا هر برند دیگه انتخاب کنم. بهترین انتخاب برای 30 تومن چیه؟