دوستان بین S4 و نکسوس 4 کدومش بهتره و قوی تره؟
Printable View
دوستان بین S4 و نکسوس 4 کدومش بهتره و قوی تره؟
5، فقط برای بازی:دی
اما ابلیس عزیز
به نظرم نکسوس 4 به جز ساپورت گوگل که کلا سامسونگ زیاد تفاوتی با گوگل تو آپدیت نداره و 1ماه تاخیر داره،هیچ برتری به این نداره
با قیمت های اینجا٬ اس ۴ علاوه بر اینکه از هر نظر بهتر از نکسس ۴ هست٬ قیمتش هم خیلی بالاتر نیست. ولی اگه شما یه امریکایی باشید قضیه فرق میکنه وقتی نکسس ۴ ۳۵۰دلاره و اس ۴ ۶۵۰!
با شرایط فعلی کمتر کسی پیدا میشه که انقدر گوشی رو نگه داره. اکثر افراد وقتی یه اسمارت فون میخرن بعد یه مدت وسوسه ی آپگرید به یه های اند از درون نابودشون میکنه. :دینقل قول:
پارسال همین وقت نوت2 قیمتش 2.5 بود . قیمت 2 برای 9505 فکر نکنم بالا باشه . هر چی باشه پشتیبانی از LTE هم برای کسی که میخواد گوشی رو چند سالی نگهداره مهمه
(البته ناگفته نماند استاندارد جدیدتر LTE-A که بیش از دو برابر پهنای باند داره در خود کره روی سری خاصی از s4 ها داره نصب میشه و ظاهراً قرار نیست حالا حالاها به بازارهای خارج از کره راه پیدا کنه)
سلام.نقل قول:
که البته اعتیاد به این مورد آخر درد بزرگیه و به این راحتی هم نمیشه ترکش کرد.:n02::11:
یعنی یه نفر اینجا نیست گوشیش رو روت کرده باشه ؟
اتفاقا این تستهایی ک روی گوشیها برای برتاب از ارتفاع انجام میدن من اعتماد دارم.چون سخت میشه تنظیم کرد ک گوشی چطوری بیوفته زمین.ولی این شکسته شدن اس4 و نشکستن آیفون همش به سمت برخورد با زمین ربط داره.تو مقایسه ایفون 4اس با اس2 سامسونگ برنده بود و آیفون خورد شد.اینم با به جهت برخورد با زمین مربوط میشه..به نظر من آدم باید مواظب باشه ک گوشیش اصلا زمین نیوفته چون این گوشیها ضدضربه نیستن...من نوت خودم تو این 1 سال خریدش فقط 1 بار بد خود زمین ک اونم هیچیش نشد
بهتر بود می پرسیدی کسی هست روت نکرده باشه؟!نقل قول:
اکثریت روت کردند دوست عزیز ولی کسی اینجا حال جواب دادن سوالات رو نداره . مثل سوال صفحه قبل من .
اینجا فقط همه آماده اند برای کل کل . کافیه یک کلمه بگی بره روی مخش اونوقت اینجا و توی pm و مسنجر و... و... 40 بار خانوادت رو یاد میکنه . :n02:
شما هم خودتون بگردین روشها روت کردن و... رو خیلی سریعتر پیدا میکنین
من ب شخصه روت نکردم چون نه وقتشو داشتم نه نیازی بهش داشتم
نیازی به روت کردن ندیدم،مخصوصا که سورس اگزینوس اکتا منتشر نشده و کاستوم رام هاش تک و توک و پر باگه
سلام دوست عزیز شما با مراجعه به لینک زیر میتونید گوشیتون رو روت کنید.نقل قول:
من نمیدونم روشش رو میدونید یا نه اگه میدونید که خوب مشخصه ،اگر منظورتون از این سوالی که فرمودید با توضیح مراحلش هست بفرمائید که بنده در خدمتتون باشم و توضیحاتش رو عرض کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
منتشر شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
این ورژن گوگل ادیشن از نظر سخت افزاری با معمولیش داره ؟
نمیشه اندروید خالص گوگل ادیشن رو رو معمولیش ریخت ؟ اگه نه چرا ؟
اندروید خالص برتریش نسبت به معمولی touchwiz چیه ؟