دوست عزیزنقل قول:
با آبدیت دیجیتال از بین نمی رود. و زیر نویس هم نشان می دهد.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
با آبدیت دیجیتال از بین نمی رود. و زیر نویس هم نشان می دهد.
با تشکر از پاسختون بنظر شما ارزش داره این tv رو 2600 بخرم؟ البته از بانه و اینجور جاها سفارش نمیدم ولی از لحظ کیفیت و مشکلات احتمالی چطورن؟ مونتاژ مصر هست اینی که میخوام بگیرم واسه تستش چه کارا کنم و به چه چیزایی توجه کنم؟نقل قول:
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
خرید از مبانی غیر گارانتی مشگلات مخصوص به خودش را دارد و شرگتها معمولا از دادن خدمات و قطعات به غیر خودداری می کنند.
و برای تست تصویر و نداشتن پیکسل سوخته شما باید سه عد عکس تمام صفحه یکی سفید - سبز - آبی را روی فلش ریخته و به تلویزیون مربوط وصل و عکس ها راببینید تا اگر پیکسلی سوخته باشد بصورت نقطه سیاه خواهید دید و در پاره ای بجز پنل آن کیفیت قطعات همه یکسان است و زیاد مهم نیست که مونتاژ کجا باشد.
سلام
دکمه OK وسط اون علامت مثبت روی کنترل TV من خیلی سفته و اغلب بسختی عمل میکنه میخاستم بدونم چطور میشه این کنترولو باز کرد و ی تمیزکاری کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
برای این منظور از قسمت بالا لبه بین قسمت پشت و جلو را با ناخن به داخل شکاف لبه فرو کرده و دو قسمت را باز کنید تا خارهای آن از هم جدا شود و همینطور این عمل را دور تا دور لبه کنترول اعمال کنید تا دو قسمت جدا شود.
میشه واسه مدل 40D6960 کنترل سری جدید تهیه کرد یا خیر؟
دوست عزیزنقل قول:
تمامی کنترولهای سامسونگ باهم سازگارند می توانیداز کنترولهای دیگرهم استفاده کنید در بازار موجوداست.
بايد ربان تلويزيون را به فارسي تغيير بدين
منظورم کنترل های لمسی یا موسی هست؟نقل قول:
در ضمن روی TV عمویخودم ققط رفتم داخل منوی مخفی و برگشتم
قبلا صدای تلویزیون روی 13 یا 14 بود و ولوم کافی بود اما الان باید رو 24 و 25 قرار بدم تا کافی باشه هیچ چیزو دستکاری نکردم
دوست عزیزنقل قول:
مدلهای قدیمی کنترول لمسی را پشتیبانی نمی کند