هیچ شرکتی نداده پس فقط راهش دانلود هست نه ؟
Printable View
هیچ شرکتی نداده پس فقط راهش دانلود هست نه ؟
نقل قول:
پول داری همینه دیگه سهیل خان:n02:...............
بله،تنها راهش دانلود هست............نقل قول:
اگه امکانش برای خودتون هم نیست،میتونید به دانلودرهای شهرتون یا دوست و آشناها بسپارید براتون بگیرن............
ارزشش رو داره..................
[QUOTE=Alex Fera;7755519]پول داری همینه دیگه سهیل خان:n02:...............
سلام الکس جون...بیاد این ورا بیشتر...
راستش بحث پولداری نیست اصلا...من اگر یک بازی باشه که بخام بالاش پول بدم ((پول ارجینال))اولین گزینه ام همینه...چون به شدت به این بازی تعصب دارم و از سال 1998 تا الان((شاید تاریخ تولد خیلی ها تو این فروم همین تاریخ باشه!!!))دارم این بازی رو انجام میدم و بسیار بسیار خوشحالم که نسخه ی 2013 این بازی رو اصل خریدم...این کار نوعی حمایت از بازیساز هستش...!من واسه فیفا هم همین کار رو کردم امسال
مرسی الکس عزیز تمام سعی ام رو میکنم تا بازی رو بدست بیارم :n05:
کسی اخباری از 2014 این بازی نداره ؟
اگه فیس بوق داری برو اینجا جدیدترین خبرها رو از سری 14 این بازی پیدا می کنی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فصل اول سوم شدم و این فصل خوب بازیکن خریدم . امسال چندتام بازیکن جوان خریدم ولی من خیلی به بازیکن جوان بازی نمیدم و اونارو می فرستم برا قرض
اینم نتایج اول فصلمه فعلا دارم عالی نتیجه می گیرم
اگه هافبک میخوای استرومن psv خوبه{حداقل تو فیفا خوبه } تازه تو دنیای واقعی هم اومد رم :n02:
گرونه اينجا من سيتي ينايتد وباريس همرو مخرن
عاشق شهبومم..هنو ١٣ رو نرفته دنبال اخبار ١٤ است...:n12:
فصل 2015 2016 رو هم تموم کردم...البته زیاد راضی نیستم از نتایجم...نایب قهرمان سری آ شدم و دوباره به یوونتوس لعنتی که واسه پنجمین بار متوالی قهرمان شده باختم واسه قهرمانی...در لیگ قهرمانان در یکچهارم نهایی به دست بارسا حذف شدم و در جام جذفی ایتالیا هم باید فینال رو با یوونتوس لعنتی انجام بدم...جام باشگاه های جهان قهرمان شدم(((که البته کار راحتیه قهرمانی واسه یه اروپایی تو این جام چون فینال رو باید با تیمهای امریکای جنوبی بازی کنیم که من به چیواس مکزیک خوردم))در سوپر کاپ اروبا هم قهرمان شدم.