نقل قول:
سلام دوست عزيز
ببين عزيز من اين دوتا گوشي رو مثل كف دست ميشناسم ولي حوصله بررسي كردن ندارم اگه بخوام بررسي كنم بايد براشون كلوپ بزنم مثل ان95 ولي اينو بهت مي گم كه ايميت جمين بگير همينو بس
Printable View
نقل قول:
سلام دوست عزيز
ببين عزيز من اين دوتا گوشي رو مثل كف دست ميشناسم ولي حوصله بررسي كردن ندارم اگه بخوام بررسي كنم بايد براشون كلوپ بزنم مثل ان95 ولي اينو بهت مي گم كه ايميت جمين بگير همينو بس
اگه حال و حوصله داری بگو بینم قیمت این گوشی جمین الان چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟نقل قول:
بهترین راه که صرفه اقتصادی داشته باشه نسبت به فرستادنش اینه که بیخیال این گوشی بشی و دست مبارک در جیب مبارک فرو کرده و ارزهای داخل جیب کمی برداشته و گوشی جدیدی را تهیه نمایید !!!نقل قول:
نقل قول:
به خاطر شما هم كه شده حوصله دارم:10:
دوست عزيز قيمت جمين الان حدود 530 تومني هست و كا جم هم تو اين حدوداست
ضمنا جمين بسيار زيباتر و خوشدست تر از كا جم است و دوربين دو مگا داره و اينترنت بيسم بسيار قوي داره
كا جم هم فلاش داره كه جمين نداره و كا جم كي بورد داره و دو باند داره ولي جمين يك باند داره و صداش از كا جم كمي ضعيفتره ولي شفاف تره:46:
هر سوالي داريد بپرسيد حتما جواب مي دم:11:
در حال حاظر از همه لحاظ كه حساب كنيم با در نظر گرفتن همه موارد تو ايران بهترين گزينه ايميت جمين است ولي يادتون باشه پاكت پيسي با گوشيهاي نوكيا و غيره قابل مقايسه نيست و دنيايي ديگست
اينم عكس والپيپر كامپيوتر منه در حال حاظر :27:
كار خودمه:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ایمان جان خوبی؟ گفتم یه سری هم اینجا بزنم ....راستی تو تاپیک N90 جوابتو دادم .....
نقل قول:
سلام سامان جان قربونت برم من
ممنون عزيز خوندم جوابتو:10:
نظرت در مورد جاس جم چه؟ بهتره جمین نیست.اگه دوربینو بی خیال بشیم.
نقل قول:
دوست عزيز نمي دونم منظورت جاس جم بوده يا جاس جار؟
اگر جاس جم بوده كه بايد بگم جاس جم هم مثل جمين دوربين دو مگا پيكسل داره ولي به نظر من هر دو گوشي جاسجم و جاسجار از نظر شكل و اندازه بيش از حد بزرگن مخصوصا جاسجار كه ديگه خيلي ضايع است در مورد جاسجار شكي نيست از جمين بهتره وسي پي يو بسيار قوي داره ولي كلا گوشي بزرگ و غير قابل تحمليه و دوربينش هم 1.3 مگا پيكسل است كه كمي ضعيفه و من كلا از طرح جاسجار خوشم نمي ياد و به نظر من گوشي بايد مردونه باشه مثل جمين مثل ان70 مثل 6630 و اينجور مايه ها و گوشيهاي تا شو و چند تيكه رو نمي پسندم:46: اين ديگه سليقه ايه
در كل اگه بشه ظاهر و وزن سنگين و عدم خوشدستيه جاسجار رو تحمل كرد بهترينه ولي واقعا بزرگه و ميشه گفت يه لپ تاپ كوچيكه
در نهايت بايد بگم كه جاس جار سي پي يو 520 مگا هرتز داره اونم به نام اينتل:18: كه خيلي تووپپپپپه و جاسجم هم سي پي يو 400 سامسونگ داره ولي جمين سي پي يو ضعيفي نسبت به اينا داره:46:
گوشی Htc - P3300 تو ایران هست؟ قیمت چنده؟