نقل قول:
خب ببینین، اگه بخایم یه قیاس انجام بدیم، خیلی چیزها هست که میتونیم توی این مقایسه دخیل کنیم
مثلا اینکه صدر نشینهای فعلی لیگ دارن با تیمی کار میکنن که عملا تیم از الف تا ی مال خودشونه و دست پخت خودشونه
قلعه نویی که توی هر تیمی میره کل اکیپش رو با خودش میبره
سپاهان هم که 4 فصله قهرمانه و مربیش هم 2 فصله بالا سر تیمه
اما ژوزه اصلا توی یار گیری تیم هیچ نقشی نداشته
قبل از شروع فصل حتی یدونه اردوی درست درمون با تیم نرفت و...
اخوی این که مربی تیم رو نبسته مشکل منه هوادار نیست ؛ مشکل مربی ای هستش که همه ی این شرایط رو میدونسته و اونو قبول کرده .
قلعه نویی به خاطر همین موارده که موفقه ، یه تیم فنی گسترده داره و خودش بیشتر نقش یک لیدر رو بازی میکنه ...
نقل قول:
درسته که رتبه 12 ام واسه ما خوب نیست اصلا
ولی یه مقدار بد بیاری ها و داوری های بد و بد شانسی و مصدومیت و غیره روی توی امتیاز تیم دخیل کنین،
میبینین که اگه ما فقط از 2 تا از بازیهایی که باید میبردیم و به خاطر اشتباه داوری اینجوری نشد
4 امتیاز گرفته بودیم الان راحت 6ام یا 7 ام میبودیم
پس به نظر من، با توجه به اون همه حاشیه ای که بازیکنای این تیم و مدیر عامل عزیزش ایجاد کردن،
تیم متوسط بوده نه ضعیف
شما همین دیشب هم اگه نود رو دیده بودین، نکونام هم قبول داشت که این پرسپولیس
اگه یکم خوب بازی کنه میتونه استقلال رو هم توی تیم فصل دوم بگیره که به نظر من اصلا هم بعید نیست
اینا که میشه اما و اگر و احتمال همش !
واقعا به نظرتون مشکل پرسپولیس تا اینجای فصل دوتا اشتباه داوری بوده ؟ این تیم از لحاظ فنی مشکل داره و بیماره ، مربی تیم در ارتباط برقرار کردن با بازیکنا ناموفقه و مشکل داره ،
ضمن اینکه اظهار نظرنکونام صرفا ارزشی در حد یک اظهار نظرشخصی داره ،
نقل قول:
1. اینکه بازیکنای ایرانی عوضی هستن و نمیخوان حرف یه مربی بزرگ و با اعتبار بین المللی رو گوش کنن،
آیا از اعتبار اون مربی کم میکنه؟
آیا سابقه اون رو میبره زیر سوال؟
آیا اصلا روی سکو ها توی ایران مکانی برای شعور هم وجود داره؟ یا فقط یه سری باند بازی و جو گیری اونجا حاکمه؟؟
2. اینی هم که میگین مربی شمشیر رو از رو بسته من نمیدونم با توجه به کدوم حرف ژوزه این حرف رو میزنین.
من که تا حالا حتی در مورد کریمی هم مصاحبه منفی ار ژوزه ندیدم...
دوست عزیز من کجای صحبتم گفتم " ژوزه شمشیر رو از رو بسته " ؟؟؟!!!
=>
[QUOTEاین مربی سطح بالا و کاربلدی که میفرمایید هیچ اعتباری نه نزد بازیکنا و نه نزد سکوها نداره دیگه ، و با مصاحبه ی بازیکنا ما عملا تیمی رو داریم که علیه سرمربیش شمشیر رو از رو بسته . ][/QUOTE]
من که خودم دارم میگم با برکناری ژوزه مخالفم که ، اما صحبت ما برای آینده ی احتمالی بدون ژوزه هست نه اینکه بحث سر موندن یا رفتنش داشته باشیم ....
نقل قول:
عزیزم یعنی شما الان میخای گل محمدی که نمیتونه دماغ خودش رو بالا بکشه رو با قلعه نویی هفت خط مقایسه میکنی؟
اون شیطون رو درس میده! بازیکنها مثل چی ازش میترسن!
در مثل مناقشه نیست ...
+
تخریب نمونه هایی مثل قلعه نویی کمکی به یحث ما نمیکنه .
نقل قول:
میشه بگین چرا به شوک احتیاج داریم؟
ما تازه داشت دوران شوکمون تموم میشد که 4 تا بازیکن آماتور منش اومدن مصاحبه کردن و آرامش نصفه نیمه تیم رو بهم زدن!
حالا اصلا فرض محال که شوک هم لازم باشه.
والا به نظر من این شوک به جای باز کردوندن حیات،
تیم رو قشنگ به یک کمای کامل خواهد برد!
واقعا هم همینطوره ، تیم با 40 میلیون هوادار که رتبه ی 12 ام باشه و میلیاردی هم خرج کرده باشه چه نیازی به شوک داره ؟! نهایتش میره دسته اول دیگه !
ضمن اینکه باز مقایسه ی کرانچار ( که اون پرسپولیس متوسط رو که با اختلاف کمی تیم سوم جدول بود تحویل داد ) با فرگوسن مصر ! که تیمش در رده ی 12 هست در پایان نیم فصل به نظرم درست نیست ...