سلام يكی میگفت : هر وقت طلا حسابی گرون میشه , دولت به بهانه ی کنترل بازار شروع میکنه به سکه فروختن . اما در حقیقت داره کاسبی میکنه .
Printable View
سلام يكی میگفت : هر وقت طلا حسابی گرون میشه , دولت به بهانه ی کنترل بازار شروع میکنه به سکه فروختن . اما در حقیقت داره کاسبی میکنه .
سایت مثقال یه زمان مرجع اصلی قیمت بود که حتی خود صراف ها هم کارشون رو با اون می گردونندند.اما از اون موقع که دلار 1300 بود یه دفعه شد 1800 این سایت فیلتر شد و هنوزم هست.نقل قول:
خلاصه این مثقال برو بیایی برای خودش داشت اما........
الان من خودم از سایت ارانیکو استفاده می کنم .
الاكلنگ قيمتها در بازار ارز و سكه
بازار تهران همانند الاكلنگي شده كه در روزهاي ابتدايي هفته قيمتها در مسير افت است و در روزهاي منتهي به آخر هفته روند صعودي ميگيرد. در چند هفته گذشته اين روند به گونهاي بوده كه گويي سناريويي از پيش تعيين شده است گرچه فعالان در اين خصوص نظر ديگري دارند.
دوستان من تو این چند هفته ای که آمار دلار رو داشتم دقیقا اوایل هفته اومده پایین انتهای هفته رفته بالا البته این قطعی نیستش ولی تا الان که همین بوده
امروزم که شانس ما پایین نیومدش فقط سکه یه کم اومده پایین که شده 718000 تومان
بنظرتون برای خرید الان ببینیم کی میاد پایین یا صبر کنیم همون دوم مرداد که تزریقات! انجام شد بخریم؟
برای نوسان گیری میخواین یا میخواین نگه دارین ؟نقل قول:
الان قیمتا مناسب هست برای نوسان گیری 711 تومن همین الان .
منظور از نوسان گیری ینی همینکه بخریم چند روز دیگه بفروشیم؟
نه به اون صورت بیشتر برای پس انداز
بله منظورم همینه .نقل قول:
برای پس انداز من خرید پله ای رو پیشنهاد میکنم .
یعنی اگه بر فرض قصد خرید 100 عدد سکه دارین این مقدارو تقسیم کنین و باتوجه به شرایط بازار خریدتونو انجام بدین .مثلا 20تا امروز 30 تا فردا و تا جایی که دیدید قیمتا داره میره بالا خریدتونو میبندین .
اینجوری اگه مثلا امروز قیمت بالا باشه و فردا بیاد پایین شما ضررتون نصف میشه .
یک توصیه : در صورتی که تازه وارد هستید و به بازار آشنایی ندارید،پولی که مطمئن هستید بهش حداقل تا 6 ماه دیگه نیاز ندارینو وارد این بازار کنید .
موفق باشید .
پایین ترین قیمت سکه که صرافی میده الان 713 هستش فردا اول وقت بریم ببینیم چی میشه میره بالاتر یا پایین تر کلا یه چند تایی بگیریم
البته احتمال زیاد شنبه قیمت دلار و سکه بکشه پایین حداقل تو این 3 هفته که همین بوده شنبه اگر اومد پایین زمان خوبی برای خرید دلار هستش اما اگه سکه خریدید سعی کنید تا قبل مرداد بفروشید چون احتمال زیاد تو مرداد میاد پایین اون موقعه زمان خوبی برای خرید مجدد سکه هستش
از همین الان از همه در خواست می کنم که توی این تاپیک تا حد امکان از پیش بینی ها کاسته بشه.ببینید: هیچ کس نمی دونه که سکه فردا چه قیمت می شه ،میره بالا یا میاد پایین.شما می تونید بگید که
فردا چه اتفاقاتی برای شما پیش خواهد اومد؟؟؟)پس لطفا اون ها رو به حداقل برسونید که مشکل ساز برای خودمون و دیگران نشیم.
با تشکر از همه ی دوستان فعال.
هر چقدر هم که بخوایم پیش بینی نکنیم میشه با قاطعیت گفت که نوسانات حالاحالاها ادامه دارهنقل قول: