دوست من اگه نسخه Reloaded رو داری در پوشه ای که بازی توش نصب میشه هست Battlefield 3™ شما باید آرم ™ رو از بقلش پاک کنید .نقل قول:
موفق باشید
Printable View
دوست من اگه نسخه Reloaded رو داری در پوشه ای که بازی توش نصب میشه هست Battlefield 3™ شما باید آرم ™ رو از بقلش پاک کنید .نقل قول:
موفق باشید
من اراکم فعلا اینجا که همه دارن:20:نقل قول:
آره هیچ پیغامی نمیده اصلا اجرا نمیشه
آرم tm نداره:41:نقل قول:
چند خریدی؟؟نقل قول:
مزنه دستمون بیاد :11:
هیچ پیغامی نمیدهنقل قول:
آپدیت کارت گرفیک رو نصب کردی
مشخصات سیستمت چیه
رو چه ویندوزی نصب کردی
نه هیچ پیغامی نمیده آپدیت 285 انویدیا رو نصب کردم
روی ویندوز 7
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
4 تا دی وی دی 4 تومن:20:نقل قول:
سیستم عاملت xp که نیست ؟نقل قول:
اگه نه که با یه کرک دیگه امتحان کن ، اینترنت اگه داری قطع کن هر راهی به ذهنت رسید امتحان کن .
دوستانی که بازی رو اجرا میکنن لطف کنن برن تو آپشن بازی ببینم میشه کلیدهای کنترل کیبرد رو تغییر داد یا نه ؟
خیلی خوب گرفتی ،من 9 تومن دادم حالا تو راهه!نقل قول:
سلام
من يه توضيحي در مورد اجرا شدن بازي بدم اونايي كه تك لينكو گرفتن بايد بصورت ايميج درش بيارن بعد نصبش كنن اونايي كه بصورت دو فايل 1 و 2 دي وي دي ايزو گرفتن نصب كنن
بعد نصب:
1- اول از همه اون آرم tm از روش بردارين يعني battlefield 3TM بشه battlefield 3 خالي
2-فايل bf3.exe كه قراره روش كرك ريخته بشه به هر اسمي تبديل كنيد مثلا vaghean.exe(مثله تو تبليغات هستن سوء استفاده ميكنن ما هم اسمه خودمونو گذاشتيم)
3-بعد كركو بريزيد تو فولدر battlefield 3 هموني كه قبلا battlefield 3tm بود
بعدشم bf3.exe يعني همون كركو اجرا كنيد موفق باشيد ولي مردونه vaghean.exe بزاريد بهتره:27::11:
شیطونه میگه ما هم یه کارو کاسبی راه بندازیم......:31::31::31:نقل قول: