سلام.
پاک کردن 2 تا پارتیشن که کاری نداره. این گوشی رو ریست میکنه و از ابتدا مراحل نصب سیستم عامل رو شروع میکنه.
شما از حرفت مطمنی؟
سلام.
پاک کردن 2 تا پارتیشن که کاری نداره. این گوشی رو ریست میکنه و از ابتدا مراحل نصب سیستم عامل رو شروع میکنه.
شما از حرفت مطمنی؟
پارسا درست میگه
حالا چه فرقی داره ؟ چه سیستم عامل رو دوباره نصب می کنه چه نمی کنه مهم اینه که با ریست فکتوری به رام قبلی برنمی گرده
شما وقتی گوشی رو فلش می کنی رام قبلی به کل از بین میره و رام جدید جایگزین میشه
بله مطمئنم ، دقیقا همینطوره ، اصلا مراحل نصب رام طی نمیشه ، فقط یک وایپ سادست...
سلام.
ای بابا. شما و آقا پارسا همه معادلات مارو به هم ریختید که.نقل قول:
پس با توجه به این پست گوهربار:
خیالم راحت باشه که اگر از رام اوریجینال بکاپ بگیرم و یک کاستوم رام نصب کنم و در صورت عدم رضایت از کاستوم رام با ریستور کردن اون بکاپ میتونم به رام اوریجینال گوشی برگردم؟نقل قول:
بله خیالت تخت :31: البته اگه گوشیت بازی در نیاره
قبل از هر کاری فول وایپ کنی بهتره .. چه قبل از نصب رام کاستوم چه موقع ری استور کردن
سلام.نقل قول:
چطوری فول وایپ کنم؟
سلامنقل قول:
مگه الان نمی خوای کاستوم رام نصب کنی؟ مراحلش رو بلدی؟ روت کردی؟ اگر روت کردی گوشی رو خاموش کن .. کلیدهای ولوم آپ+هوم رو نگه دار بعد پاور رو نگه دار تا گوشی روشن شه و بره به ریکاوری
تو محیط ریکاوری wipe data/factory reset و wipe cache partition رو انجام بده
از مسیر advanced هم wipe dalvik cach و wipe battery state رو انجام بده
قبلش از کانتکت ها و اس ام اس هات بک آپ بگیر
دوستان برای منم سوال پیش اومد! دوستمون گفت بکاپ بگیره بعد با ریستور کردن اون بکاپ برمی گرده به رام اوریجینال...این واقعا شدنیه؟!!نقل قول:
تا اونجایی که من می دونم واسه برگشت باید اول رام اوریجینال رو فلش کنه...بعد بیاد بکاپ رو ریستور کنه...
ریستور کردن بکاپ که رام رو ریستور نمی کنه..
سلام.نقل قول:
نه بلد نیستم.
حالا قبل نصب کاستوم رام میخوام با برنامه kies بکاپ بگیرم. تو قسمت بکاپ فقط بکاپ از کانتکت ها و مسیج ها و تنظیمات گوشی هست. که با انتخاب کل آیتم ها حجم فایل بکاپ شد 14 کیلو بایت. 100% این فایل بکاپ از رام گوشی نیست.
چطور از خود رام بکاپ بگیرم و ریستور کنم؟