-
دوستان بالاخره فک کنم نصب شد
برنامه نصب شد(از طریق کابل یو اس بی)
حالا مشکل اینه برنامه ای نصب کردم که همون ساعته (یه چیزی مثل گدجت های ویندوز )
حالا مشکل اینه که وقتی واردش میشم نوشته برید به قسمت ویجت و من نمیدونم این قسمت کجاس اگه ممکنه کمک کنید
باتشکر
-
خوب، مبارکه! البته خود گوشی ساعت داشت، هم آنالوگ، هم دیجیتال.
ویجت همون اَپ هست که روی صفحه میآد، نه توی پانل. خود ساعت یه ویجته.
هر ویجتی را بخواهی نصب کنی، روی جای خالی صفحه انگشتت را نگه دار تا منو باز بشه. بعد روی ویجت بزن تا لیست همه را نشون بده و بعد انتخاب میکنی که کدوم را بگذاری روی صفحه.
حالا نمیدونم منظور همین بوده یا نه. ولی احتمالاً توی لیست ویجتها باشه.
-
دوستان نرم افزاری هست که بشه با اون pdf خوند یا کاری نمیشه کرد؟
-
رو خود گوشی هم ادوبی ریدر هست ، هم کویک آفیس
هر دو تا پی دی اف می خونن
-
بچه ها من به یه مشکل عجیب برخوردم !!!!
خواهش میکنم اگه چیزی شبیه به این دیدید و راه چاره ای میدونید بهم بگید!
من ایکن نرم افزارهایی رو که زیاد ازشون استفاده میکنم و میخوام تو دسترس باشن میزارم تو دسکتاپ مثل عکس زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وقتی که گوشی رو خاموش میکنم یا به کامپیوتر وصل میکنم یا بعضا حتی صفحه کلید رو "لاک" میکنم میبینم ایکن ها خود به خود پاک شده! مثل عکس زیر:
گوشی و کامپیوتر ویروس نداره اصلاااااا (چک کردم) ... SD رو فرمت هم کردم ... گوشی رو factory reset کردم درست نشد!!
-
علاوه بر اون هم الان توی صفحاتی که اپلیکیشن هام نصب شدن ، اون صفحات رو ورق میزنم میبینم قبلا مثلا صفحه چهارمم تماما پر شده بود ازاپلیکشن و جای خالی نداشت اما الان میبینم که اینطوری شده:
-
از دوستان کسی نیست جواب سوال منو بده؟
-
سلام
من تا حالا نشنیدم کسی مشکل شما را داشته باشه. ولی به آنتی ویروس کسپر مشکوکم.
برای آندروید، بیشتر avast را نصب میکنند. من خودم comodo نصب کردم که خیلی امکانات داره.
شما برو در قسمت manage application، و ببین از مموری داخلی و خارجی و رم چقدر اشغال و چقدر آزاده.
-
آیا برنامه هایی که پاک میشه توی کارت حافظه نصبه و برنامه هایی که میمونه روی خود حافظه گوشی نصبه؟
-
راستی بچه ها،در حالت معمول که تازه گوشیتون رو روشن میکنین،چقدر حافظه آزاد دارین ؟