فکر کنم تقلیدی از یه برنامه نقد فیلم شبکه 4 سیما هستش که کارشناس فیلم هیچی بارش نیست حتی فیلم رو هم ندیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
فکر کنم تقلیدی از یه برنامه نقد فیلم شبکه 4 سیما هستش که کارشناس فیلم هیچی بارش نیست حتی فیلم رو هم ندیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چند روز پیش tv نشون داده که دارن واسه عید ویژه برنامه میسازن فک کنم واسه همین پخش tv ندارن
امروز اخبار ساعت 7 داشت در مورد انتخابات میحرفید که داشت میگفت نامزد بعد یه چند تا تیکه از همون قسمت نامزد نامزدـه گذاشتن! :31:
قسمت امشب فوق العاده بود کاش رکوردش میکردم ! عمو قناد امشب ترکوند :27: نود درصد و مترو هم عالی بود :31:
واییییی 90 امشب خیلی خیلی باحال بود.همون بازیه چوکای تالش بود.
من هم امشب دیدم
قسمت عمو قناد بمب خنده :27:
نود هم فوق العاده بود
بهش گفت چرا گردنش رو گرفتی گفت دارم هدایتش می کنم به سمت داخل :31:
اون اخر هم که باهاش عکس یادگاری گرفته بودن :31:
ولی این قسمت متروش امشب جالب بود همه میگفتن بچه تهرونن ولی ......
قسمت امشب خیلی خوب بود مخصوصا مترو :39:
خداییش عالی بود این قسمت مترو...... ...برای من آخر خنده اش هم همون زنه بود که اراکی صحبت میکرد ..می دونستم اراکی هستش اما وقتی گفت باع ! :31: خونه ترکید از خنده !!! صدای خنده همسایه ها هم می اومد !!! :39:!!! فکر کنم امشب اراک ترکید از خنده .....کلمه اخر دیگه بمب خنده بود " میری میرسی به باغ ملی !!!!!!! " :16:نقل قول:
ولی این قسمت متروش امشب جالب بود همه میگفتن بچه تهرونن ولی ......
انصافا این قسمتو خیلی کار کرده بودن عالی بود عمو قناد که جدای از حرکات جالب شخصیت قناد بسیار نکته های ریزی پرتاب کرد