فک کنم نوشته بود با جبر مجموعه ها اثبات بشه ... ! هرچند این راه هم درسته ولی فک نکنم نمره بدن :(نقل قول:
منم دقیقا همین رو نوشتم
این درسته بچه ها ؟
Printable View
فک کنم نوشته بود با جبر مجموعه ها اثبات بشه ... ! هرچند این راه هم درسته ولی فک نکنم نمره بدن :(نقل قول:
منم دقیقا همین رو نوشتم
این درسته بچه ها ؟
من که مثل کلید نوشتم ولی غلط کرده نمره نده تو درسو باید بفهمی و از هر روشی چه نیم خط چه 1 صفحه به جواب برسی اگه نداده بودن حتما اعتراض بزنید
من که هنوز هیچی نخواندم اگر بخوانم از جمعه شروع می کنم
فعلا داریم استراحت می دیم به خودمان
برای امتحانات نهایی خوب بخونید... :8:
حداقلش اینه که نمرتون خوب میشه اگه خواستن تو کنکور سال دیگه تاثیر بدن به ضرر شما نمیشه و اگه نمره هاتون خوب باشه خیالتون راحت تره...
در ضمن اگه الان خوب بخونید و درسا رو یاد بگیرید سال سوم رو خوب یاد میگیرید و این طوری میتونید تابستون هم درسهای سال دوم و اول دبیرستان رو بخونید و دیگه وقتی میرید پیش دانشگاهی دیگه بیشتر میتونید با خیال راحت تری تمرکزتون رو بذارید روی درسهای پیش دانشگاهی... و کنکور رو به خوبی پشت سر میذارید...
نگران نیم نمره و ... هم نباشید...! نمره اون قدر مهم نیست! مهم اینه که یه درس رو یاد بگیرید و بتونید درکش کنید. سعی کنید کاربردهاش در زندگی و در دنیا رو پیدا کنید. این باعث میشه علم براتون خیلی جالب تر و قشنگ تر بشه... اینکه 19 شدین یا 19.5 خیلی فرق نداره. وقتی بخونید و بلد باشید درسا رو نمرتون خوب میشه حالا 19 و 19.5 و ... رو خیلی در بندش نباشید! واقعا چه اهمیتی داره!؟(اینکه این طوری میگم نمره کل نهایی خودم در سال سوم 18.20 بود ولی در نمره هایی مثل 19 و 19.5 واقعا تفاوتی نیست! فکرتون رو برای این چیزها مشغول نکنید!) تازه بعد اومدن نمره ها میتونید اعتراض هم بزنید من بعضی از دوستام یادمه نمره هاشون تغییر کرد. ولی بازم در حد نیم نمره و ... و زیاد مهم نیست... بیشتر مصحح های برگه ها نهایی چندان وارد نیستن در تصحیح اما نهایتش در حد نیم یا یک نمره اشتباه میکنن... و این خیلی اهمیتی نداره...!
نمره گرفتن در سال سوم خیلی خیلی خیلی راحته! اولا که درسها نسبتا راحته... دوم اینکه سوالهایی که در امتحان های نهایی میدن بسیار ساده هست! و سوم اینکه بیشتر سوالها تکراری از سوالهای سالهای قبل هست اگه سوالهای چند سال اخیر رو بررسی کنید قبل آزمون خیلی راحت میتونید نمره بالا 18 و 19 بیارید در همه درسها... من وقتی یکی میگه فلان درس رو در سال سوم افتادم اصلا برام قابل درک نیست! اگه سخته پس دانشگاه بیاید چی میگید؟ هم سوالهایی که سر جلسه میدن خیلی فکری هست و راحت نیست و هم نمونه سوال برای همه درسا به راحتی نمیشه گیر اورد! به هر حال. اونایی که از امتحان ها سال سوم شکایت دارن واقعا نمیتونم بفهمم تو دانشگاه چه طور میخوان امتحان بدن؟!:13:
بهانه نیارید! درس بخونید و تلاش کنید...:46:
شاید یه روزی با علمی که به دست میارید، دنیا رو بیشتر درک کردین...!:46:
دنیا خیلی حیرت انگیز تر از اون چیزیه که فکر میکنید...!:6: ولی اگه بخواید درکش کنید...! و اگه تلاشی برای درکش کنید...!:8: (البته بیشتر آدمها این کارو نمیکنن...!)
موفق باشید.:12::11:
سلام. راستی دوستان مشاورمان به ما پیشنهاد کرد که برای اختلاف نمره کمتر از 2 نمره اعتراض نکنید چون احتمال اینکه نمره پایین تر بیاد خیلی بالاست چون تصحیح دوم خیلی با دقت بیشتری صورت می گیرد!!!
مشاورتون آدم باتجرب ای نیست لابد ( حداقل در زمینه امتحانات )نقل قول:
اگه مشکل قبولی باشه باید برای 0.25 هم اعتراض کرد چون برای قبولی ها تصحیح دوم با ارافاق هم صورت میگیره . من خودم بیش از 10 بار اعتراض کردم و تا حالا نمره ازم کم نشده .
سلام بر همه دوستان .
ببخشید در یک زمینه نیاز به راهنمایی شما عزیزان داشتم .
یکی از دوستانم که الان سال دوم دبیرستان رشته علوم تجربه ای است ،می خواد برای سال بعد که میشه سوم دبیرستان ، برنامه ریزی کنه که معدلش بشه بالایی (حالا ما روی 19 برنامه ریزی کردیم)
متاسفانه در حال حاضر معدل دوست من خوب نیست و چند درس افتاده هم داره (با توجه به اینکه هوش استعداد زیادی داره) ، شاید جو بد مدارس (مثل تقلب ،تدرس نچندان جالب معلم ها و دوستانه....) و یا که عدم خوندن روش صحیح مطالعه و ...
درس های مثل فیزیک ، شیمی ،ریاضی ، زیست ،هندسه ، زبان تقریبا خیلی ضعیف هستن ،بخصوص ریاضی که حتا شاید اصول اولیه اش رو هم بلد نباشه..
دوستان در این زمینه به احتمال زیاد خیلی تجربه دارن و می دونند که ما باید چطور شروع کنیم و از چه مسیر های رو طی کنیم ،ما هدفم اینکه می خوایم برای ازمون دکترا خودمون رو اماده کنیم ، با توجه با وصل چنین حالی ، دوستان ممنون میشم با جزییات بیشتر ما رو راهنمایی کنید .
باتشکر فراوان .
سلامنقل قول:
بقیه درس ها رو نمی دونم اما واسه ریاضی و هندسه حتما ب دروس پایه توجه کنن بعد برن سراغ دروس آینده . چون مطالب کاملا مرتبط ب هم هست . در ضمن سعی نکنن ک ریاضی یا هندسه رو مقطعی بخونن . باید پیوسته مطالعه بشه !!!
فقط این را می دانم مثلا امتحان را برای 20 بخوانی در عمومی ها 18 یا 19 میشی و برای تخصصی ها بین 16 الی 18 می شوی
در ضمن این نمره های مال کسانی است که در طول سال بالاخره خوانده اند عزیز نه شب امتحان
سال سوم از تابستان باید بخوانه اول درس های تجدید شده را قبول بشه بعد بره روی سوم
هر روز می اید درس همان روز را بخواند
و گرنه اگر برای 19 می خواند میشه 12 الی 14
ما که هر موقع واسه 20 خوندیم 20 شدیم ! ( اگه نهایی رو در نظر نگیریم :دی )نقل قول:
وقتی شما تسلط کامل داشته باشی ، دیگه میخوان چیکار کنن که نتونی جواب بدی ؟!