خودم نمیتونم کانفیگ کنم و یوزر و پسورد رو از مخابرات بگیرم ؟ کسی که برای نصب میاد پول میگیره یا رایگان هست
Printable View
خودم نمیتونم کانفیگ کنم و یوزر و پسورد رو از مخابرات بگیرم ؟ کسی که برای نصب میاد پول میگیره یا رایگان هست
نمیتونم خودم کانفیگ کنم و یوزر و پسورد رو از مخابرات بگیرم ؟ کسی که برای نصب میاد هزینه میکیرهنقل قول:
برا من وقتی رفتم دفترشون و فرمو پر کردم 6 ساعت بعدش وصل شد که خودم هم شاخ در اوردم ! البته پول رو همونجا کارت کشیدمنقل قول:
بعد هم زنگ زدم پشتیبانی یوزر و پسورد رو گرفتم البته اول مقاومت میکردن نمیدادن اما به یه ترفندی ازشون گرفتم:31:
اینم تست پینگ الان با مسکو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش میشه بگی چه ترفندی ما هم بگیریم . کانفیگ کردن سخته یا راحته اموزشی چیزی هست که بشه یاد گرفت مودم هم زایکسل هست :10:
زنگ زدم گفتم من موقع ثبت نام گفتم که نصاب نیاز ندارم چون خودم بلدم مودم رو کانفیگ کنم و قرار نیست نصاب برام بیاد! اوناهم که فکر کردن نصابی در کار نیست یوزر پسورد رو بهم دادن:31:نقل قول:
کاری نداره من خودم زایکسل دارم مثه اب خوردنهنقل قول:
حالا بعد اموزششو فردا صبح قرار میدم
مودم اصلا کانفیگ برای adsl با آی پی دینامیک لازم نداره فقط یوزر پسورد رو میخوادنقل قول:
تماما به صورت تصویری
network -> wan
Control Panel\Network and Internet\Network Connections
تنظیمات وایرلس
تمام
سلام.چند تا سوال داشتم خواهشا ج بدین
اینکه 128 و 256 سرعت دانلود به ترتیب چنده؟شبا ک دانلود رایگانه سرعت دانلود چنده؟
اخه من الان از اسیاتک استفاده میکنم خدامو دراورده،همش قطعی داره،شباش ک نیم بهاس سرعتش هم ک میرسه به 30(روزها 200 میره ولی به چه دردم میخوره مثه جت حجممو میخوره)
ممنون
داداش شما که زایکسل داری میشه ایدیتونو بهم بدید اگه نتونستم مزاحمتون بشم :11:نقل قول:
امروز بالاخره رفتم شرکت 128 نامحدود گرفتم ایشالا که خوب باشه از مبین دیگه خسته شدم :20:
راستی اگه نصاب بیاد هزینه میگیره از دوباره یا نه ؟ :23: