1 مگ که بهت نمیدن یه امتحانی برای 256 بکن ولی بنظرم هر کاری میکنی از دست شاتل خودتو خلاص کننقل قول:
Printable View
1 مگ که بهت نمیدن یه امتحانی برای 256 بکن ولی بنظرم هر کاری میکنی از دست شاتل خودتو خلاص کننقل قول:
دوست عزیز چرا شلوغش می کنی؟ من هیچ کدوم از اینایی که گفتی نیستم و راحت با یه درخواست ساده 256 گرفتمنقل قول:
حالا بنده خدا رو نترسون بذار بره بپرسه شاید دادن بهش .. منطقه با منطقه فرق داره
منطقه ما اصلا بالای 128 نمیدن!! مگر اینکه اثبات کنی که بهش نیاز داریم واگرم بدن فقط 256 میدن!
آقا من سرعتم خیلی امده پائین مخصوصا شبا 256 دارم سرعتم میاد رو 6 یا 7 سایت ها رو هم خیلی دیر باز می کنه :(
مال شما هم این طور شده؟
سرعت پ-ر-وکسی دیروز و الان خیلی اومده پایین، بعید میدونم مشکل از ------ باشه.
من که یه هفته سرعتم داغون بود...dns و که عوض کردم 2 روزی خوب بودنقل قول:
حتی امروز 5 صبحم خوب بود
ولی الان سرعت اومده پایین.
256 ام 64 شده ! با5و6 دانلود دارم...
اینطوری که می بینم باید قید مخابراتو بزنم، دانلودش که محدود به سرعت اصلی، سرویس آپلودشم که پایینه دوستان میگن.
حجم پایین ولی پهنای باند بیشتر با قیمت بیشتر از شرکت های دیگه بگیریم بهتره انگار!
پس ما چی بگیم 512 1ماه که شبا با و20 25و 30 دانلود میکنم با ماهان همون پیشگاماننقل قول:
چند روزی بود سرعتم بشدت افت کرده بود از امروز ظهرم اینترنت قطع شد خواستم نصب بشم ارور 691 (یوزر و پسورد) میده. چیکار کنم ؟ ؟ ؟
پی نوشت : مشکل بعد از چند ساعت توسط مخابرات حل شد.
برا من هم قبلا 2 -3 دفعه پیش اومده که این طوری شده ،بعد از چند ساعت درست شده .که البته بیشترینش 1 روز بود که هر کار می کردم ارور 691 می داد و وصل نمی شد.نقل قول: