اين هم راه حل مشكلات كه دوست عزيزمون گفتن :46:نقل قول:
نقل قول:
Printable View
اين هم راه حل مشكلات كه دوست عزيزمون گفتن :46:نقل قول:
نقل قول:
سلام لطفا کرک رو یه جا دیگه مثل مدیافایر قرار بدین
از 4شیر پاک شده میگی لینک واقعی نیست
اين كرك و امتحان كننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ha.com/Game/Crack/Dirt%203%20SKIDROW%20( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ha.com).rar
فاصلشو بردار
سلام با تشکر
بازم اجرا نشد؛ مشکل از کرک نیست ؛ تو برنامه event viewer که نگاه میکنم نوشته فایل xlive.dll داخل system32 وجود نداره فایل رو از اینترنت دانلود و کپی کردم بازم بازی اجرا نشد اخرین نسخه microsoft games live رو هم نصب کردم بازم اجرا نشد
من اینو قبلا رو کامپیوتر تمومش کردم ولی نسخه کنسولی 360 شم دارم ولی فرمونش تیزه
حتی من با فرمون فورزا 4 مشکل ندارم ولی این تیزه
نمیشه تنظیم کرد؟
ممنون پیشاپیش:11:
خیلی واجبهنقل قول:
نبود
کمک میخوام:19::11:
تو قسمت کنترل بازی میتونی تنظیم کنی:46:نقل قول:
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
یکی کمک کنه باو این اصن SPLIT SCRENN نمیشه ...اون روشی ک گفته شده بودو میرم اما نمیشه ک نمیشه...
سلام من هر کاری میکنم تو صفحه ویندوز اجرا میشه و کامل نیست چکارش کنم
ALT+ENTERنقل قول:
:11:
سلام دوستان . شاید باورتون نشه که چند شب تا صبح بیدارم تا بتونم این بازی رو اجرا کنم و بلاخره موفق شدم.. اینو هم بگم که هر ارروری واسه شما ظاهر شده واسه منم ظاهر شده و تونستم همه ارور هارو از بردارم.. این همه شلوغش کردین اصلا چیزی نداره شما کافیه نرم افزارهای جانبیشو نصب کنید و کرک skidrow رو که 3 تا فایل بیشتر نیست رو در مسیر نصب بازی کپی کنید . جدیدترین دایرکس و درایور کارت گرافیکی سیستمون رو هم نصب کنید.
game for windows - live رو هم فراموش نکنید که حتما نصب کنید.
مهمترین اررور :
دوستانی که مشکل work stopped دارن باید برن به مسیر زیر :
جایی که بازی رو اونجا نصب کردن / پوشه system / بعد فایل hardware_settings_config رو اونجا پیداش کنین - با برنامه notepad بازش کنین عبارت directx forcedx9 رو توش پیدا کنین و جلوی این عبارت که نوشته false رو به true تغییر بدین
برین تو درایو c و تو پوشه My Games پوشه Dirt3 رو پاک کنید !!!
بعد بازی اجرا میشه به همین راحتی
100% جواب میده !
هر کس مشکلی داشت این آی دی منه میتونه پی ام بده ara_merlin