دوستان یعنی دروگبا به بازی برگشت با بارسا نمیرسه؟
Printable View
دوستان یعنی دروگبا به بازی برگشت با بارسا نمیرسه؟
توی بازی امروز آرسنال دیگه فکرشو نمی کردم که به این همه بازیکن استراحت داده بشه و به نظرم با این شرایط نتیجه نسبتا خوبی گرفتیم
نکته ای که بازی امروز داشت بازی بد تورس بود که خیلی توپ لو می داد و اگه فرضا دروگبا مصدوم نبود و بازی می کرد چه بسا الان برنده بازی بودیم
در کل امیدوارم بازیکنایی که امروز کامل و یا یکمی استراحت کردن برای بازی با بارسا آماده بشن
دروگبا هم احتمالا می رسه. اگه نرسه هم به نظرم باید ماتا به عنوان تک مهاجم بازی کنه نه تورس!
وحید حتم دارم وقتی توپ دو بار به تیر دروازه خورد داشتی سکته میکردی:31:
جدا از شوخی بازی جذابی بود با وجود اینکه گل نداشت مخصوصا نیمه اول که موقعیت های زیادی خلق شد تو نیمه دوم آرسنال بهتر بود و به نوعی ونگر نیمه مربی ها رو برد اما باز نتونستن به گل برسن.
بازیکن های کلیدی چلسی هم که کلا استراحت کردن برای بازی با بارسا!
خب من بازی رو ندیدم که بخوام راجع بهش صحبت کنم ولی به نظرم نتیجه خوبی گرفتیم
امشب نیوکاسل بازیشو برد و تاتنهام باخت.. الان 4 امتیاز با رده چهارم فاصله داریم و یه شانس خوب داریم و اونم اینکه با نیوکاسل بازی رو در رو داریم ... دیگه جای اشتباه نیست باید هر 4 بازی باقی مونده رو ببریم و منتظر امتیاز دادن تاتنهام و نیوکاسل ...
اما در مورد CL : بارسا هم که دیگه لالیگا رو از دست داد با تمام قوا میاد چلسی رو حذف کنه ... باید عالی ترین نمایش ممکن رو سه شنبه شب داشته باشیم ... ضمنآ خط دفاعی بارسا امشب نشون داد که قابلیت گل خوردن در نیوکمپ رو داره امیدوارم از این نقطه ضعفشون بهترین استفاده رو ببریم :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرسنال 0 - 0 چلسی
گزارش بازی
نیمه اول:
آرسنال در این نیمه کنترل کامل بازی را در اختیار داشت اما سهم توپچی ها تنها 2 ضربه به تیرک دروازه چلسی بود.
دقیقه 5 توماس روسیچکی پشت محوطه جریمه چلسی به توپ رسید و با حرکت رو به جلو شوتی زمین را روانه دروازه کرد اما این توپ در اختیار پیتر چک قرار گرفت.
دقیقه 14 ضربه ای ایستگاهی در سمت چپ محوطه جریمه چلسی شکل گرفت. در غیاب میکل آرتتا، تئو والکات پشت این توپ ایستاد و آن را با ارتفاعی مناسب به تیر دوم فرستاد. رابین ونپرسی با فرار از بند مدافعان چلسی خود را به انجا رساند اما ضربه او به تیرک عمودی دروازه برخورد کرد.
دقیقه 18 خوزه بوسینگوا شوتی را راهی دروازه آرسنال کرد که در اختیار ژسنی قرار گرفت.
دقیقه 26 کالو از زمین خودی توپ بلندی را پشت مدافعان آرسنال برای مالودا فراهم کرد. ووچیچ ژسنی از دروازه خارج شد تا مانع این حرکت شود اما نا موفق بود ولی لورن کوسیلنی با هوشیاری توپ را به کرنر زد.
دقیقه 42 ضربه ایستگاهی دیگری از سمت راست شکل گرفت. رابین ونپرسی پشت این توپ ایستاد و آن را به روی نقطه پنالتی فرستاد. لورن کوسیلنی در انجا حضور داشت اما ضربه سر او اینبار به تیرک افقی دروازه پیتر چک برخورد کرد.
دقیقه 44 الکس سونگ در یک رفت و برگشت پشت محوطه جریمه به توپ رسید و در سمت چپ پاس زیبایی را برای رابین ونپرسی فرستاد. ونپرسی توپ را با استوپ سینه مهار کرد و ضربه ای محکم را با پای چپ به سمت دروازه زد اما پیتر چک با بدن خود آن را برگشت داد.
نیمه دوم:
این نیمه نیز همانند نیمه نخست به نفع آرسنال پیش رفت اما گلی در بر نداشت.
دقیقه 58 رابین ونپرسی در سمت چپ مححوطه جریمه به توپ رسید و از زاویه بسته ضربه خود را به سمت دروازه زد اما پیتر چک آن را در اختیار گرفت.
دقیقه 60 تئو والکات از ناحیه پشت ران دچار آسیب شد جای خود را به جروینیو داد.
دقیقه 64 توماس روسیچکی دومین تعویض اجباری آرسنال بود که از ناحیه همسترینگ دچار مشکل شد و جای خود را به ابو دیابی داد.
دقیقه 82 سانتری از سمت راست روی دروازه انجام شد و گری کاهیل با دست ونپرسی را شارژ کرد و او را بر زمین زد اما مایک دین اعتقادی به پنالتی نداشت.
دقیقه 83 الکس سونگ پاس در عمق زیبایی را برای رابین ونپرسی ارسال کرد که از جان تری گذشت و ونپرسی را در کنار محوطه شش قدم صاحب توپ کرد اما ضربه بی دقت رابین از کنار دروازه به بیرون رفت. ابو دیابی از سمت چپ در حال ورود به محوطه جریم بود و ونپرسی می توانست با کمی تعلل او را صاحب توپ کند.
دقیقه 86 جروینیو از سمت چپ حرکت کرد و داخل محطه جریمه توپ را به ونپرسی داد. ونپرسی توپ را روی پای راست خود انداخت و سپس با یک سرتوپ روی پای چپ خود فرصت شوت زنی پیدا کرد اما پیتر چک که از دروازه بیرون آمده بود آن را به کرنر فرستاد.
دقیقه 88 توپ بلندی داخل محوطه جریمه آرسنال ارسال شد اما توماس ورمالن نتوانست آن را دور کند. توپ در حال قرار گرفتن مقابل پای استاریچ بود اما لورن کوسیلنی با تکل استثنایی خود دروازه را نجات داد.
آرسنال در طول بازی فرصت هایی برای زدن گل برتری داشت اما در نهایت نتیجه 0 - 0 مساوی تمام شد.
دانلود هایلایت بازی برای کسانی که بازی رو ندیدن!
دانلود از هات فایل با حجم 247 مگابایت
دانلود از فایل گیر
جالبه فینال سال بعد لیگ قهرمانان توی ومبلی برگزار میشه و یه جورایی ما میزبانیم!
اگه نتونیم سهمیه رو بگیریم واقعا حیفه و امیدوارم 4 تا بازی رو ببریم تا بتونیم چهارم بشیم
+
در مورد بازی امشب با بارسا هم اگه بازیکنا کمتر اشتباه کنن حتما می تونیم صعود کنیم و من بر خلاف بعضی ها به صعود چلسی خیلی امیدوارم
استفاده از ضد حمله ها مهمه و باید بتونیم یه گل بزنیم تا خیالمون راحت بشه
ترکیب هم احتمالا همون ترکیب بازی رفته و خیلی از اون بازیکنا هم توی بازی با آرسنال بهشون استراحت داده شد
به نظر من هم امشب میبریم اگه مثل بازی رفت خوب و منطقی بازی کنیم فقط خدا کنه دروگبا برسه به بازی به امید برد
تنهـا چیزی کـه خیلی دوس دارم امشـب اتفـاق بیفتـه اینـه کـه بـارسـا دو گـل بـزنـه و چلسـی دقیقـه ی 93 گـل بزنـه !
یعنـی در اون صـورت کلـاً عقـده هـا خـالی میشـه .
فکر کنم امشب چلسی دیگه حساس ترین بازیش رو تو این فصل انجام بده با وجود اینکه طرفدار چلسی نیستم اما مطمئنم در طول بازی استرس خیلی زیادی بهم وارد میشه!
فقط خدا کنه دروگبا به بازی برسه چون یه جورایی یه وزنه برای چلسی به حساب میاد و بازیکن فرصت طلبی هست و تو تک موقعیت هایی که برای چلسی به وجود میاد میشه روش حساب کرد.
تو بازی رفت یه جاهایی چلسی تو دفاع اشتباه کرد اما بدون شک امشب نباید کوچکترین اشتباهی بکنن.
2-3 تا پنالتی هم برای بارسا نگیرن بهترم میشه :31:نقل قول:
چرا ترکیب اعلام نمیشه :19: