پدرو بعد از تمدید قرارداد با بارسا به دنبال کسب جام های بیشتر با این تیم است
ستاره جوان بارسا از اینکه قراردادش را با آبی و اناری ها تمدید کرده بسیار خوشحال است
سایت گل – پدور ستاره جوان بارسلونا که دو فصل رویایی را به همراه این تیم پشت سر گذاشته بعد از تمدید قراردادش اعلام کرد فصل آینده می خواهد جام های بیشتری با قهرمان اروپا کسب کند.
این بازیکن 23 ساله تا به حال سه عنوان قهرمانی در لالیگا دو عنوان قهرمانی اروپا، یک قهرمانی در جام حذفی اسپانیا و یک قهرمانی در جام باشگاه های جهان را با بارسا کسب کرده است.
پدرو می گوید :"هر سال کار ما سخت تر خواهد شد چرا که باید نسبت به سال گذشته پیشرفت داشته باشم و اهدافمان هم بزرگ تر می شود."
" ما هر سال با هم بیشتر هماهنگ می شویم و امیدوارم بتوانیم فصل آینده جام های بیشتری کسب کنیم."
پدرو همچنین در مورد تمدید قراردادش تا سال 2016 و رضایت نامه جدید 150 میلیون یورویی اش گفت:" خبر بسیار خوبی است از اینکه قراردادم را با بارسا تمدید کردم بسیار خوشحالم. از شرایط، هم تیمی هایم و سرمربی بسیار خوبی که داریم کاملا راضی هستم."
بارسا به دنبال مدافع جوان والنسیا
شرایط مبهم مکسول موجب شده تا قهرمان این فصل چمیپیونزلیگ به دنبال خرید یک مدافع جدید باشد و به همین دلیل خوردی آلبا را به عنوان گزینه ای ایده آل در نظر دارد.
سایت گل- به گزارش نشریه ال موندو دپورتیو، باشگاه بارسلونا که به دنبال خرید یک مدافع جدید است، به دقت شرایط خوردی آلبا، مدافع والنسیا را زیر نظر دارد.
شرایط مبهم مکسول موجب شده تا قهرمان این فصل چمیپیونزلیگ به دنبال خرید یک مدافع جدید باشد و به همین دلیل خوردی آلبا را به عنوان گزینه ای ایده آل در نظر دارد.
کاتالان ها ابتدا به دنبال خوسه آنخل، مدافع خیخون بودند اما نتوانستند با این باشگاه بر سر خرید این بازیکن به توافق برسند و آنخل هم اکنون به دنبال رفتن به باشگاه رم است و همین مسئله موجب شده تا آبی و اناری ها به دنبال گزینه دیگری باشند.
آلبای 22 ساله تا سال 2014 با والنسیا قرارداد دارد اما گفته می شود در صورتیکه پیشنهادی 5 میلیون یورویی ارائه شود، این باشگاه مخالفتی با جدایی این بازیکن ندارد.
این مدافع که می تواند در میانه زمین نیز بازی کند، سابقه حضور در تیم زیر 21 ساله های اسپانیا را نیز دارد.
پیشنهاد 50 میلیون یورویی بارسا برای خرید گرت بیل
آبی و اناری ها قصد دارند ستاره ولزی تاتنهام در تابستان آینده پیشنهادی 50 میلیون یورویی ارائه دهند
سایت گل- باشگاه بارسلونا قصد دارد برای خرید گرت بیل، ستاره ولزی تاتنهام، در تابستان آینده پیشنهادی 50 میلیون یورویی ارائه دهد.
گرت بیل هدف اصلی بارسا در بازار نقل و انتقالات است و آنها حاضرند برای خرید این بازیکن رکورد نقل و انتقالات را بشکنند.
بارسا برای خرید این بازیکن که در رقابت های این فصل لیگ قهرمانان بسیار درخشان ظاهر شده باید با اینتر و رئال مادرید رقابت کند.
البته بیل قصد دارد برای یک فصل دیگر در وایت هارت لین بماند اما تاتنهامی ها می دانند مقاومت در مقابل پیشنهادهایی که برای این ستاره ولزی می شود، دشوار است.
کاتالان ها قصد دارند شرایط بیل در رقابت های فصل آینده را به دقت زیر نظر بگیرند و قصد دارند بیش از 40 میلیون یورو برای خرید این بازیکن پرداخت کنند.
آبیدال بعد از پشت سر گذاشتن دوران بیماری، می تواند برای یک فصل دیگر در سمت چپ خط دفاعی بارسا قرار بگیرد اما او سال آینده 32 ساله خواهد شد و با توجه به جدایی احتمالی مکسول، گواردیولا از همین حالا به فکر خرید گرت بیل است.
گزارش ویدئویی: انتقاد از مسی به خاطر نخواندن سرود ملی آرژانتین
به نظر می رسد که روند انتقادات از ستاره های آلبی سلسته همچنان ادامه دارد
سایت گل- این طور به نظر می رسد که باران انتقادات در جریان رقابتهای کوپا آمه ریکا از لیونل مسی ادامه دارد. نتایج ضعیف آرژآنتین در این تورنمنت باعث شده تا انتقادات از بازیکنان این تیم همچنان ادامه داشته باشد و علاوه بر عملکرد و سبک بازی های آنها، الان نوبت به این رسیده تا از لیونل مسی به خاطر عدم خواندن سرود ملی آرژآنتین در دیدار مقابل کلمبیا انتقاداتی انجام شود
ویدئوی مربوط به سکوت لیونل مسی در زمان خوانده شدن سرود ملی آرژانتین در جریان دیدار با کلمبیا را در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تماشا کنید
بوردیسو به مسی: بی مسئولیت،آخرین توپ هم از دست رفت
جرو بحث بازیکنان تیم ملی آرژانیتن موضوعی است که رسانه های این کشور این روزها به آن می پردازند
سایت گل- روزنامه اوله در گزارشی به جر و بحث بوردیسو و مسی در پایان دیدار آرژانتین مقابل کلمبیا اشاره کرده است.لیونل مسی، ستاره باشگاه بارسلونا و نیکلاس بوردیسو ستاره خط میانی رم در پایان این دیدار در مسیر تونل با هم به جر و بحث پرداختند و بوردیسو به مسی گفت:« بی مسئولیت آخرین توپ هم از دست رفت.»
این دو نفر در تونل با هم به جر و بحث پرداختند و موضوع بحث آنها دقایق آخر بازی بود. البته روز گذشته این دو بازیکن در کمپ تمرینی آرژانتین درمقابل تمام بازیکنان تیم از هم عذرخواهی کردند.
ماسچرانو و تبس هم از عملکرد تیم گلایه داشتند.در حالی که مسی برای پشت سر گذاشتن تستهای ضد دوپینگ به داخل رختکن رفت، خولیو گروندونا رئیس اتحادیه فوتبال آرژآنتین با باتیستا،سرمربی البی سلسته به صحبت پرداخت
دنی آلوز: «اگر پول داشتم٬ نیمار را برای بارسا می خریدم.»
دنی آلوز برزیلی گفت: «اگر پول داشتم٬ نیمار را برای بارسا می خریدم.» اما تاکید کرد که تاکنون درباره آینده اش با او صحبتی نکرده است.
آلوز در کنفرانس مطبوعاتی هتل تیم برزیل در کامپانا آرجنتینا گفت: «من روزی این افتخار را خواهم داشت که با او در یک تیم بازی کنم. از او خوشم می آید و فکر می کنم که بتواند به زودی در بارسا جای خود را پیدا کند.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلوز گفت که علی رغم آنچه برخی رسانه ها گفته اند٬ با او درباره آینده اش صحبتی نکرده؛ چراکه تمرکز آنان روی تیم ملی است و درباره تیم های باشگاهی چیزی نمی گویند: «دوستان من همیشه دوست دارند که او در جمع ما باشد. من رابطه ی نزدیکی با او (نیمار) دارم. او شخصی است که اگر از او حمایت کنی و دوستش باشی٬ به تو کمک می کند.»
دنی آلوز درباره نیمار گفت: «او علی رغم سن کمش٬ بسیار هوشیار و زیرک است. پس قابلیت تصمیم گیری درباره آینده خود را دارد.»
آلوز الکسیس سانچز شیلیایی را یک بازیکن بزرگ خطاب کرد و او را یک خرید مناسب برای باشگاه کاتالانی دانست. لوسیو درباره نیمار گفت که انحصار روی او تاثیر ندارد و می داند که وقتی زیر فشار قرار می گیرد چه کند. اما انتقال او از سانتوس به یک تیم اروپایی غیرممکن نیست.
این مدافع باتجربه ی برزیلی اضافه کرد: «نیمار بازیکن بزرگی است و انحصار تاثیری ندارد. در تیم ملی٬ گاهی دخیل می شویم و سعی داریم چیزی او را آزار ندهد.»