گالاکسی جیو هایی که پارس مایکروتل ارائه میده پشتش نوشته made by samsung یا made in korea by samsung?
Printable View
گالاکسی جیو هایی که پارس مایکروتل ارائه میده پشتش نوشته made by samsung یا made in korea by samsung?
برنامه اصلی رو که نصب کردی، کدک مریوط به گوشی Gio رو از لینک پایین دانلود و نصب کننقل قول:
لینک دانلود به حجم 2.38MB :
کد:http://update2.moboplayer.com/apk/armv6_vfp-release.apk
اقا سلام کسی نیست جواب ما رو بده برای نصب2.3.4 باید کدوم فایل رو تو قسمت one packageبریزم
gio ، angry birds رو راحت ساپورت ميكنه؟ ورژن هاي جديد (ريو و .... ) بازي هاي اچ دي رو چطور؟
+ حتما روت و .... فلان مي خاد؟
سلام .من میخوام به 2.3.4 ارتقا بدم . اگه بعد نسخع فارسی بیاد میشه . دوباره 2.3.4 فارسی رو ریخت ؟؟؟؟؟؟؟
یا ارزش نداره . صبر کنم . نسخه فارسی بیاد . الان 2.2.1 هست و فارسی هم نداره . ممنون دوستان
روی مموری من یه پوشه هست به اسم lost.dir که 380 مگابایت فضا رو اشغال کرده. کار این پوشه چیه و اگر پاکش کنم مشکلی پیش میاد؟
با keis گوشی رو زدم برای آپدیت بعد از یک سری دانلود خود گوشی رفت تو حالت downloading حالا دیگه هیچ اتفاقی نمیافته...
پنجره «فریور آپگرید» هم همین جوری هست یک ساعته رو 0 % مونده!
چی کار کنم؟
کسی نمیتونه کمک کنهنقل قول:
سلام من گوشیمو به2.3.4 آپدیت کردم چطوری باید روتش کنم نسخه 2.2.1 رو روت کرده بودم ولی این یکی نمیشه کسی راهنمایی میکنه منو