neo v فیلم های 720 رو اجرا میکنه ولی بعضی مواقع تیک میزنه حالا من چیکار کنم که موقه کپی خودش تبدیل کنه به 480 p
گوشی قبلیم c6 -01 بود خودش این کارو میکرد.
راهی داره؟
neo v فیلم های 720 رو اجرا میکنه ولی بعضی مواقع تیک میزنه حالا من چیکار کنم که موقه کپی خودش تبدیل کنه به 480 p
گوشی قبلیم c6 -01 بود خودش این کارو میکرد.
راهی داره؟
اونی که شما می فرمایید باید 512 باشه رام هست که شما با رم اشتباه گرفتید. رم این گوشی 320 هست.نقل قول:
من موندم شما چطوری به رام دسترسی داشتین وقتی هیچ برنامه ای نصب نکردین. اگه این اعدادی که گفتین از قسمت manage applications خوندید , اون اعداد مربوط به رمه.
برای دیدن کانفیگ دستگاتونم بهتره برنامه ی بازار رو نصب کنید , تو بازار پره ازینجور برنامه ها.
رم (داخلی) رو نمی شه افزایش داد البته تا اونجایی که من میدونم. اما می تونین گوشیتونو روت کنید. اونوقت قادر خواهید بود برنامه هاتونو به جای نصب روی رم داخلی , روی مموری کارتی که خودتون تهیه کردین , نصب کنید.
برای اینکه متوجه شید گوشیتون اصل هست یا نه بهتر بود سریال نامبر گوشیو با سریال نامبر روی جعبه تطبیق میدادید.
بعد یه چیز دیگه. اگه منظورتون از گوشیه تقلبی اون گوشی های بدرد نخوره چینیه , باید بگم خیالتون راحت. چون اون چینیا هرگز نمیان رم 320 رو مثلا درست کنن 128 . این گوشی ها ی چینی خیلی داغونن. حتی اندروید هم نیستن. با یک نگا می شه فهمید تقلبین.
نقل قول:
ممنون ار پاسختون
ولي من اشتباه نگرفتم :
من با نرم افزار elixir چك كردم كه از بازار دان كردم و يكي از بهترين برنامه ها براي دادن اين اطلاعات هست:
كه Internal storage رو 420 مگابايت زده(كه ميشه همون حافظه داخلي)
و RAM رو 335 مگابايت زده كه در صد استفادش با باز و بستن برنامه ها كم و زياد ميشه (كه به قول شما همون رام هست)
حالا من فقط سوالم اين هست كه آيا در گوشي دوستان ديگه هم كه نئو وي دارن RAM رو همين مقدار ميزنه يا بيشتر؟
درضم قبل از خريد ، سريال رو هم چك كردم ولي الان كه توي سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هيچ اطلاعاتي نشون نميده!!!!
متعصفانه ديگه اين روش هاي چك كردن سريال جواب نميده(توي كارشون خيلي حرفه اي تر هستند)
گوشي هاي چيني كه كاملا قابل تشخيص هست
منظورم گوشي هاي قاچاق هست
ياعلي
رمش اره 512 هستنقل قول:
یه مقدار از رمو خود سیستم میگیره (آندروید)
و اونو نشون نمیده
به رام هم دقت کنی اینطوریه
در حالت کلی رام گوشی 1 گیگ هست
دقت کردی آزاد حدود 320 مگ هست پس بقیه کجاست ؟
مقداری صرف نصب آندرید شده مقداری هم صرف خود رام (نگه داری نسخه ای اندروید)
من 4 را نصب کردم فضای ازاد دراولش بد نبود
130 مگ بود
ولی در کل اره کمه
باید گوشیو روت کرد و یه عده برنامه های اضافی و بدرد نخور را پاک کرد
راه دیگری نیست
کلا گوشی که رمش 1 گیگ نباشه کار سخت میشه
در مورد تقلبی
از اون چینیهای درجه 3 بیکیفیت اگه میگی که زمین تا اسمون فرق داره
ولی کیفیت اصلی ساخت هر جا باشه تقریبا یکیه
مثل سامسونگ که ویتنام و کره و چین همشون یکی هستند
سلام دوستان.
گوشیم Neo هست و آخرین نسخه آپدیت 2.3.4 رو هم روش ریختم. حالا صرفا جهت استفاده از برنامه ی Proxydroid تصمیم گرفتم که گوشی رو root کنم. کلی نرم افزار و سیو بازی و اینا هم دارم. حالا میخوام بدونم راهی هست که راحت و بدون اینکه هیچی بپره و نسخه اندرویدم هم قدیمی تر نشه گوشی رو root کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
موفق باشید.
بیا دادش هرچی بخوای اینجا هست...نقل قول:
کد:http://---------.ir/Forum/forum440.html
این نسخه 4 کی واسه نئو میاد پس ؟ کف کردیم به خدا.
زیاد تو کف اندروید 4 برا نئو نباش آقا رضا ! برا Arc S و Neo V و Ray که اومده. ملتی که آپدیت کردن صداشون در اومده و فحش کشیدن به سونی ! شدیدا گند میزنه تو سرعت و به قول معروف performance گوشی. همه چی کند میشه، لگ میزنه شدید. یه سری چیزا هم کلا غیر فعال میشه. پس پیشنهاد میکنم بیخیال شو. رو این گوشیا نمیکشه !نقل قول:
فقط کامنت های مردم تو این پیج رو بخون و ترجمه کن، دستت میاد چی میگم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس سونی هم گند زده؟:41:نقل قول:
آخه پسرعموم یه گلکسی اس2 داره . توی عید نورزو آپدیت کرد به آندروئید4 . اونم حسابی حالش گرفته شده بود. گوشیش همش لگ میزد. ضمنا فیلمبرداریش هم مشکل پیدا کرده بود. تازه تاچش هم اشکال داشت. خلاصه اینکه حسابی گوشیش داغون شده بود و میخواست دانگرید کنه. من کلی واسش افه اومدم که سامسونگ چون زود آپدیت داده اینجوری شده و بهش گفتم حالا وایسا ببین سونی چه شاهکاری میکنه. پس با این اوصاف حسابی ضایع شدم.
اتفاقا آپدیت ICS برای Gs2 رو دیدم
بهتر و رونتر از GingerBread بود
ولی آپدیت آرک رو که دیدم انگار خیلی اوضاعش خراب بوده