سلام آقا احسان منم c7770دارم
میخواستم ببینم فیس بوک و یو تیوب راه انداختی
لطفا بگو دقیدا چکار باید بکنم
Printable View
سلام آقا احسان منم c7770دارم
میخواستم ببینم فیس بوک و یو تیوب راه انداختی
لطفا بگو دقیدا چکار باید بکنم
دوست عزیز اینطوری که دوستان تو صفحات قبلی اشاره کردند متاسفانه پنل شما تیونر داخلی ندارهنقل قول:
كمك لطفا!نقل قول:
نوشته شده توسط Gangster_Benington [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
با سلام ایا این ال ای دی سامسونگ مدل 6960 قابلیت وب گردی داره یا نه من هر چی گشتم گوگل مپ رو داشت ولی گوگل برای جستجو در اینترنت نداره
یادم رفت بگم گیرنده بی سیم سامسونگ رو از کجا باید بگیرم نمایندگی ها میگن ما نداریم
نقل قول:
من یکی دارم میفروشم به قیمت دبی 70000 تومان کسی خاست پیغام بده
سلام
از دوستان کسی هست که تونسته باشه فیس بوک و یوتیوب در سری c7770 که همون سری 7000 میشه راه انداخته باشه
ممنون میشم راهنمایی کنه
سلام خواستم یادآور بشم که فقط سری های 6و8 تیونردیجیتال دارند.
یک سایت هم هست که شما شمارتون رو بهش میدین اونم در ازای هرپیامک تبلیغاتی که برای شما میفرسته مبلغی به عنوان پورسانت به حسابتون واریز میکنه اینم آدرسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من هم شبیه شما وارد منو شدم ومدل c8000 را به 6500 تغییر دادم همین اتفاق افتاد وچون هر ده ثانیه یک بارخاموش میشود نمیشه کاری کرد حتی به نمایندگی گفتم طبق معمول گفتن باید برد main عوض شه . ولی نگران نباش من خوشبختانه الکترونیک کارم مشکل خاموش شدن را با باز کردن تلویزیون و خارج کردن کابل ارتباط panel و main حل میشه و تلویزیون روشن میشه البته مواظب باش سوکت را خراب نکنی یک ضامن داره. وقتی تلوزیون روشن شد همه موارد منو را بایستی چشم بسته وبدون تصویر از روی عکسهای همین تا÷یک بایستی model تی وی راعوض کنی و یک ریسکه شاید برگرده و فقط از دوستان می خوام که اگه ممکنه تعداد مدل ها را با نام برای من وشما ارسال کنند
دوست عزیز من هم شبیه شما وارد منو شدم ومدل c8000 را به 6500 تغییر دادم همین اتفاق افتاد وچون هر ده ثانیه یک بارخاموش میشود نمیشه کاری کرد حتی به نمایندگی گفتم طبق معمول گفتن باید برد main عوض شه . ولی نگران نباش من خوشبختانه الکترونیک کارم مشکل خاموش شدن را با باز کردن تلویزیون و خارج کردن کابل ارتباط panel و main حل میشه و تلویزیون روشن میشه البته مواظب باش سوکت را خراب نکنی یک ضامن داره. وقتی تلوزیون روشن شد همه موارد منو را بایستی چشم بسته وبدون تصویر از روی عکسهای همین تا÷یک بایستی model تی وی راعوض کنی و یک ریسکه شاید برگرده و فقط از دوستان می خوام که اگه ممکنه تعداد مدل ها را با نام برای من وشما ارسال کنندنقل قول: