خوب این چیز مهمی نیست که. کسی که بعد یه عمر کار کردن با کامپیوتر هنوز هم حروف رو از روی کیبورد بخونه و بعد بزنه همون بهتر که اشتباه بزنه!نقل قول:
یعنی فقط چیدمان لیبل کلید ها عربی هست و چیدمان خودش موقع کار کردن، همون فارسی هست؛ درسته؟
Printable View
خوب این چیز مهمی نیست که. کسی که بعد یه عمر کار کردن با کامپیوتر هنوز هم حروف رو از روی کیبورد بخونه و بعد بزنه همون بهتر که اشتباه بزنه!نقل قول:
یعنی فقط چیدمان لیبل کلید ها عربی هست و چیدمان خودش موقع کار کردن، همون فارسی هست؛ درسته؟
آره بعد از رجیستر کردن دستگاهم دوباره سریالو زدم ولی بازم میگفت وجود ندارهنقل قول:
و به فروشنده زنگ زدم اونم گفت ما هم بخدا نمیدونیم کجا باید چک کنیم.
شنبه میخوام به سازگار بزنگم(ولی خیلی سخته بفهمی ریفره یا نه ....با توجه به اینکه ایران تحریمه
این لینکو ببین
)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5922010#post5922010
بیخیال چی شدی؟
راستی من باتریمو برای اولین بار (حدود 1 ساعت پیش) زدم شارژ ، تا چند ساعت باید تو شارژ باشه؟(فروشنده میگفت 12 ساعت درسته؟)
راستی اول چراغش نارنجی بود ولی الان آبی شده یعنی شارژش فوله ؟ میتونم در بیارم؟
نقل قول:
سلام. آره دفعه اول باید حدود 10-12 ساعت توشارژ باشه . البته من که خودم رشتم الکترونیک هست و اعتقادی به این حرف ها ندارم .وقتی چراغ آبی میشه باطری عملا جریان کشی نداره. اما من 10 ساعت گذاشتم . میگن کار از محکم کاری عیب نمیکنه :46:
ولی من درآوردمش یعنی فقط 1 ساعت تو شارژ بودنقل قول:
سوال دیگه ای داشتم از دوستان عزیزم اینکه
بر روی تاچ پَد یک فلش است که یعنی به عنوان middel buttom عمل میکنه و من وقتی در صفحات وب هستم و scroll bar (عمودی) دارم وقتی دستمو روی او فلش بصورت پیوسته میکشم صفحه وب پایین نمیاد بنظرتون ایراد کار کجاست؟
اصلا چنین قابلیتی رو 5742 داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز شما فونت فارسی رو تو ویندوز انتخاب کنی مثل قبل هست.این فقط لیبلعربی خرده بنظرمن عالی هم هست نه پول لیبل می دی عوضشم لیبل خوب زده شه .نقل قول:
مثلا این حروف جابجاست :د - ز -ط -ظ -چ که راحت می تونی ار حفظ بزنی اگه دست به فارسی عادت کرده.میتونی خودتم روش بنویسی.بقیه حروف درست مثل فونت فارسی چاپ شده.
عکسدیده نمی شه.
آره واسه من کار میکنه احتمالا درایورشو نصب نکردی توی همون dvd های همراهش هستنقل قول:
خوب اینکه اصلاً مهم نیست. اصلاً فکر می کنیم لیبل نداره.نقل قول:
ممنون دوست عزیز. بعضی از دوستان انقدر گفتن با کیبورد عربی نخرید فکر کردیم چه مشکل بزرگی داره! :دی
شما اول مطمدن شو درایور SNYPTICS رو نصب کردی و بعدش...به توی وب بروزر اول یه کلیک روی اسکرول بار کن تا فعال بشه و بعدش با اون اسکرول روی تاچ پد اسکرول کننقل قول:
سلام خدمت دوستان ... میخوام بدونم چرا قیمت های سایت سازگار و سایت digionline.ir که هر روز آپدیت میشه اینقدر با هم تفاوت داره ؟؟؟؟