من شهراد استفاده می کنم تا اخرای بازی خوبه یهو دی سی می ده میره رو اعصاب.در کل اینترنت ایران همینه دیگه!بهترین پینگی که تا الان داشتم شهراد 2 مگ پینگم 130-140 بوده بدترین هم ایرانسل 999 شاهکاره قرنه!
Printable View
من شهراد استفاده می کنم تا اخرای بازی خوبه یهو دی سی می ده میره رو اعصاب.در کل اینترنت ایران همینه دیگه!بهترین پینگی که تا الان داشتم شهراد 2 مگ پینگم 130-140 بوده بدترین هم ایرانسل 999 شاهکاره قرنه!
بهترین نت داتک، من باهاش لیتنسی زیر 130 دارم یعنی سبز، البته توی West اینجوریه، توی East سبز نمیشه. تازه نتی که من دارم 256 ، فکر کنم بالاتر بگیرم از اینم کمتر شه.
ای بابا ینی ما گول خوردیم رفتیم East ? :دی همه هم با زبونای اجق وجق حرف میزنن :دینقل قول:
بهترین نت داتک، من باهاش لیتنسی زیر 130 دارم یعنی سبز، البته توی West اینجوریه، توی East سبز نمیشه. تازه نتی که من دارم 256 ، فکر کنم بالاتر بگیرم از اینم کمتر شه.
Champ مورد علاقه ام رو بالاخره پیدا کردم :دی Tryndamere که از همین صجبتها فهمیدم خوبه گرفتم و الان اکثر بازی ها رو میبرم باهاش. اصلا champی که سریع باشه و health کم نیاره و کریت بالا بزنه و با ultiـش نمیره و همچین دمیج بالایی هم بگیره و تک دمیج مینیون بزنه مگه پیدا میشه :دی
خوراکه fast finish هم هست :دی سریع lane رو push میکنه و تارت ها رو سه ضرب میزنه. سه بار اخیر بازی در حال باخت رو همینطوری با چنگ و دندون رسیدم به nexus و ult زدم و بازی رو تموم کردم تو 5 ثانیه ای که نمیمیره :دی:دی خیلی بده
+
راستی من خیلی از pvp دیسکانکت میشم وقتی تو منوی بازی هستم. اون بالا قرمز میشه و نمیشه بازی استارت کرد. راه حلی نداره ؟ آخه رو بعضی سیستم ها درسته بعضی ها هم نه . با همون اینترنت
سلام
اره منم اشتباه کردم باید میرفتم west به نظر پینگ بهتری میشه گرفت من تو east eu حدود 160 تا 220 پینگم
بازی کناشم اکثر نوب اکثر نمیدونم چی یا یونانی یا هلندی ....
این Gangplank عجیب هیرو خیلی فاز میشه باهاش tri killl گرفت مخصوص با اون قدرتی اخرش اگر AB بالا ببریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت mobafire واقعا کمک عالی یکی دوستان گذاشت بهترین ایتم برای هیرو معرفی میکنن توسط خود پلیر خیلی کمک خوبی
این تصویر اخرین روند که رفتم خیلی طول کشید نبرد سنگین بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره آریا ARKIMAND
آقا منم با اسم pezhool اضاف شدم چه حالی میده:دی
چقدر اینجا ساکت شده
میخواستم یچیزیو بگم
بعضی ها واقعا عقده ای هستن انگار که کیل میزنن حتما مال خودشونه ashe رو ورداستم طبق معمول w میدم یهیویی ks اونم کمکی شد
بعد دعوا راه میندازن میگن آریا رو ریپورت کنین و ...
واقعا اینجور آدما بهتره برن بمیرن تا بازی کنن
هی مینوسن نوب و ... خب آدم باید یاد بگیره دیگه!!!
من دوماه پیش هیچی نمیدونستم الان بهتر شدم
واقعا اینجور آدمارو باید دار زد ....!
یه فقط طرف اسمش Krazzzy نبوده؟
خوب ملت بازی می کنن که Kill بگیرن ...هدفشون ... تنها چیزیه که به ذهنشون میرسه...کاریش هم نمی شه کرد!
خوب شما سعی کن نباشی بزن تو دهنش!:27:
آره سوت و کوره! ولی کفتر پر می زنه!:31:
نمیدونم والا یادم نیستنقل قول:
ولی من sup بازی میکنم به همه کمک میکنم انتظار هم دارم ss بگن که لامصبا نمیگن ادم میخوره!
سلام این بازی رم و گرافیک چند لازم داره؟