خیلی عالی جواب دادی . ممنونم . اما هنوز مساعلی برات روشن نشده .. بزودی میشه (تقصیر خودتم نیست )
خوب محمد جان چی شده که فکر کنی مستر فضوله ؟ اخه عزیزم شما در مورد هر چیز با ربط و بیربطی که به زهنت میرسه سوال میکنی
برای چی می گی نامه ی خدا حافظی من سر کاریه (تا اخر این هفته مشخص میشه ) اخر هفته میبینمت ;)
چطور رو من شناخت پیدا کردی که اینطور اظهار نظر می کنی ؟ من اصولا اینجوریم که زود شناخت پیدا میکنم
چرا تراکم عضو ها در انجمن متفرقه بسیار بیشتر از سایر انجمن هاست ؟ ایا این دلیلی بر صدق ادعای من نیست ؟ نه به هر حال من که موافق نیستم (چن خودم به خاطر بخش نرم افزار اینجا عضو شدم بعدش فهمیدم که انجمن متفرقه چیه)
چشم ها راباید شست طور دیگر باید دید : نظرت راجع به این چیه؟ راست گفته :blink:
چرا بعضی ها خودشونو به خواب می زنن (کوچه علی چپ ) : به نظر تو ؟ خب حتما دید قانع کننده ای دارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا این همه جواب دادن به سوالات طول کشید ؟ (راست نگفتی . نه با با راست گفتم من دیروز از ساعت 4.30 که تو پست دادی تا ساعت 6 همه سوال هاتو جواب دادم اما اکونتم قاط زده بود هی وصل میشد و هی قطع میشد این بود که دیر شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اهل کل کل کردن هستی؟ اره بعضی وقتها
تو چرا بعضی مواقع خودتو به کوچه علی چپ میزنی؟ من اصلا به قیافه من میاد که خودم به کوچه علی چپ بزنم
چرا تو برای جواب دادن به بعضی سوالها گیر پاژ میکنی و به جای حرف راست مجبور میشی دروغ بگی؟ اخه سوال هات سخته و کسی هم به من تقلب نمیرسونه
بین مادر و پدرت بیشتر با کدومشون انس داری و مساعلتو اصولابا کدومشون بیشت در میان میزاری؟ شاید مادرم چون پدرم بیشتر روز رو سر کاره
ایا درونگرایی یا برونگرا؟ نمیدوم شاید وسط این دوتا
دوست داری به جزیره ی لختی ها بری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اصلا
اگه در شرایطی قرار بگیری که مجبور باشی روح یا جشمتو بفروشی ترجیح می دی روحت و بفروشی یا جسمتو؟ چشمامو =
زدست دیده و دل هردو فریاد که هرچه دیده بینه دل کند یاد
بسازم خنجری نیشش ز فولاد رنم بر چشم تا دل گردد ازاد
بین کتاب شیمی و فلسفه کدومو انتخاب میکین؟ فلسف ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین زیبایی و اخلاق کدومو انتخاب مینی؟ اخلاق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت راجع به طبیعت گرا ها چیه (naturalist) >؟ ادم های با منطقی هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شخصیت مستر چطوره؟ خوب عالی بی نظیر
1 .مشخص برای همگان (همه می تونن بفهمن دنبال چیه و منظورش از کارها و حرفاش چیه؟)
2.مرموزه .( تو خودشه و کسی از کارش سر در نمی اره )
3.ادمی کله شق و بی محتواست که سعی در گیر دادن بیخودی داره برای نشون دادن خودش
4.ادمی بی منطق و کم شعور این اخریه علطه
دوست داری مثل چه کسی باشی ؟ دوست دارم خودمو کامل کنم نا اینکه مثل دیگری باشم
(سوالها کم و ساده . خواهشا سر بالا جواب نده ... )
(سوالها دیگه قرار خطری بشه . اما شما که اصلا نمی ترسی . چون هر جا نتونی راستشو بگی د... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
خیلی ممنون از سوال های خوب و نابت