سلام.نقل قول:
کار خاصی نمیخواد انجام بدی .واسه من که بدون هیچ کار خاصی میاد.:n13: :11:
Printable View
سلام.نقل قول:
کار خاصی نمیخواد انجام بدی .واسه من که بدون هیچ کار خاصی میاد.:n13: :11:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت ادمین عزیز
من گوشی xperia neo l رو روت کردم و تا فعلا مشکلی باهاش نداشتم تا اینکه ورژن جدید اندروید برای گوشی تو قسمت آپدیتام اومده،وقتی که گوشی برای اپدیت خاموش میشه نمیتونه کارشو کامل انجام بده و گوشی روشن میشه و اپدیت انجام نمیشه.نمیدونم مشکل چیه قبلا راحت اپدیت میکردم.یعنی به خاطر روت کردن یا عوض شدنه کرنل گوشیه؟
سلام . بنده با اندروید 2.3 یه بار اپدیت کردم , روی 40% نیم ساعت گیر کرد . ولش کردم تا اینکه آپدیت رو کامل انجام داد . یعنی بعضی وقتها طول میکشه .نقل قول:
سلامنقل قول:
یبار فکتوری ریست کنید حل میشه
الآن چه رامی روی گوشی دارید؟ رسمی؟نقل قول:
اگه رسمی باشه و فقط روت کرده باشید ارتباطی با کرنل نداره و باید با آپدیت مشکلی نداشته باشه
اگه راه دوست بالایی جواب نداده باشه. اشکال به خاطر همون روت هست
کلا در آپدیت وایرلس اگه گوشی، روت شده شناخته بشه مشکلاتی پیش میاد چون شمای کاربر پرایویسی شرکت رو زیر پا گذاشتید
راه حل: یبار باید دستی گوشی رو با یه رام (جدید) فلش کنید (و نه OTA)
با سپاس از راهنمایی جامع شمانقل قول:
خب قبلا می اومد ، الان نمیاد :n02:
با یه گوشیه معمولی غیر آندرویدی میشه فایلهای آندرویدی رو برای اکسپریا مینی و اس ال فرستاد؟ من یکبار امتحان کردم نشد و اگر میشه فایل ارسال شده کجا ذخیره میشه؟
دوستان تو آندروید 4.0.4 با منو فارسی ترجمه usb debbuging و developer option چی میشه؟
من یه اکسپریا مینی دارم که درایورش رو نداشتم و فلش تولز مربوطه رو از یه سایت معتبر رو هم دانلود و نصب کردم ولی هنوز گوشیمو نمیشناسه
معنی فارسی میشه توسعه دهندگان ایکونش شبیه { } هست
حالت اشکال زدایی و حالت توسعه
اما بعد اتصال گوشی تو کنترل پنل و دوایس منیجر ناشناسه؟
داخل فولدر نصب شده فلش تولز یه فایل ستاپ داخل فولدری بنام driver یا flash driver هست نصب کنید .نشناخت از پورت usb. دیگه استفاده کنید.
TapatalK
خیلی مفهوم نبود سوالتون ولی اگه درست فهمیده باشم میخواین فایل برنامه آندروییدی رو با یه گوشی غیر آندروئیدی منتقل کنید؟نقل قول:
با یه گوشیه معمولی غیر آندرویدی میشه فایلهای آندرویدی رو برای اکسپریا مینی و اس ال فرستاد؟ من یکبار امتحان کردم نشد و اگر میشه فایل ارسال شده کجا ذخیره میشه؟
بستگی به نوع گوشی داره.
مثلا سونی اریکسونهای قدیم میرفت توی پوشه other چون فرمت فایلش برای گوشی نامشخص بود