ممنون . از علائدین . بله با گارانتی 760نقل قول:
کسی نیست جواب سوالمو بده ؟
ممنون . از علائدین . بله با گارانتی 760نقل قول:
این تنظیمات GPRS ایرانسل توو اندروید :نقل قول:
اینم مال همراه اول :کد:
Setting > Wireless Controll > Mobile Network Setting > Access Point > Names Menu > New APN
Name: Irancell_GPRS
APN: mtnirancell
Proxy: 10.131.26.138
Port: 8080
MMSC: http://mms:8002
MMS proxy: 10.131.26.138
MMS port: 8080
پ.ن : مال ایرانسل رو خودم قبلا امتحان کردم و وصل شدم ولی مال همراه اول رو امتحان نکردمکد:
Setting > Wireless Controll > Mobile Network Setting > Access Point > Names Menu > New APN
Name:MMCI MMC
- APN:mcinet
- Proxy:192.168.194.073
- Port:8080
- MCC:432
- MNC:11
- APN type:default,supl
- اكانت جديد بعدي
- MCC:432
- MNC:11
- APN type:default,supl
اگه بالایی عمل نکرد , این دو تا مورد رو هر کدوم رو یه بار عوض کن و جدا جدا امتحان کن :
Name:MCCI WAP GPRS
Port:9201
مبارکه.نقل قول:
گفتین با گارانتی؟ چه گارانتی؟
سلام. چیپ گرافیکی این گوشی Adreno205 هست و از گالاکسی اس خیلی ضعیف تره. این طور که توی سایت هاینقل قول:
خارجی اومده سرعت پردازنده گرافیکی SGX540 که در گالاکسی اس بکار رفته 90 میلیون مثلث در ثانیه است ولی
Adreno205 سرعتش 41 میلیون در ثانیه .
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=784324&page=3
سلام دوستان:40:
من امروز علاالدين بودم قيمتها خيلي نوسان داشت:18:از680 تا 770 بدون گارانتي گير اوردم (چرا اينجوريه؟)
در ضمن اين دوستمون كه 760 با گارانتي گرفتند با چه گارانتي گرفتند با اين قيمت:18:
1-ديزاير اچدي صفحش ضد خشه؟
2-بازي هايي كه براي گلكسي هست به اين گوشي هم ميخوره واجرا ميشه؟(يعني تو جفتش جواب ميده)
3-من واقعا موندم بين اين گوشي وگلكسي ؟ يكي با دليل ومنطق ميتونه منو قانع كنه (بدون تعصب)؟ واقعا جفتشونم خيلي خوفند ادم ميمونه....اختلاف قيمتشون حدود150 تومنه؟ كدوم بهتره؟ممنون.
دوستدار شما ياشار
درود
من يكي از كاربرهاي مبتدي هستم...
Disre hd گرفتم...
دوتا مشكل دارم باهاش
1- به هيچ عنوان نتونستم با اكانت گوگلم لاگين كنم. با وي پي..ان بدون اون همه جور تست كردم.
2- در كار كردم طولاني بعضي وقتها يك جور حالت هنگ مانند داره، يعني ديگه صفحه اش به هيچ حركتي جواب نميده ولي بعد چند ثانيه درست ميشه البته تو اين حالت دگمه هاي زيرش كار ميكنه.
با سپاس ممنون ميشم دوستان كسي كمكم كنه.
تم جديد براي Desire HD با ظاهر كامل آندرويد 2.3 ( Gingerbread )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طريقه نصب را از سايت زير دنبال كنيد :
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=850799
اونی که داره بهت میگه 660 تومن،بهت گوشی رو نمیده!!!نقل قول:
من امروز علاالدين بودم قيمتها خيلي نوسان داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از680 تا 770 بدون گارانتي گير اوردم (چرا اينجوريه؟)
باید حتمی بهش اجازه بدی که واست یه سری برنامه و اینا رو نصب کنه که در نهایت قیمتش برات میشه 820 تومن!!!!پس فک نکن داره خیلی ارزون باهات حساب میکنه...!!!
بعلهنقل قول:
1-ديزاير اچدي صفحش ضد خشه؟
برنامه ها و بازی ها 100% مشترکه!!چون سیستم عامل اندو هستش،همه برنامه ها و بازی ها یکیه،با این تفاوت که مثلا این اچ دیه،یه سری امکانات از طرف شرکت براش هست مثل دزدگیر و اینا!! و گلکسی یه سری بازهای اختصاصی سامسونگ ...نقل قول:
2-بازي هايي كه براي گلكسي هست به اين گوشي هم ميخوره واجرا ميشه؟(يعني تو جفتش جواب ميده)
نقل قول:
3-من واقعا موندم بين اين گوشي وگلكسي ؟ يكي با دليل ومنطق ميتونه منو قانع كنه (بدون تعصب)؟ واقعا جفتشونم خيلي خوفند ادم ميمونه....اختلاف قيمتشون حدود150 تومنه؟ كدوم بهتره؟ممنون.
راستش اچ دی به عنوان یه گوشی اند،نا امید کننده هستش!!1دوربین ضعیف و ...!! ولی به عنوان یه اسمارت فون اندرویدی،یکی از بهترین هاست...
در حقیقت اگه پولت میرسه که گلکسی بگیری،به نظرم شکی وجود نداره که گلکسی بهتره!!!
دلایل رو هم لیستن!!!
در حقیقتاینجوری برات بگم که گلکسی یکی از 10 گجت برتر سال 2010 شده...کیفیت ساخت(هرچند برای من اینجوری نیست!!) بالا و صد درصد ضد ضربه بودن در حد x10(این برای من 100% تایید شده هستش!!) و تاچ و در کل نمایش فوق عالی که لذتی باور نکردنی رو بهت میده...
راستش همین یکی دو روز پیش بود که با این گوشی،بیشتر از ور رفتن تکنیکی کار کردم و میدونی،باید اعتراف کنم که ادم دلش میخواد صفحه نمایش س ک س کنه!!واقعا یکی از بهترین هاست....
من به شخصه معتقدم که اگه یه گوشیی باشه که ایفون نتونه از روش رد بشه و سوسکش کنه،همین گلکسیه!!!
انتخاب نهایی ولی با خود شماست!
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
جسارته،ولی خوب چه کاریه؟! همون خود 2.3 رو روش نصب کنید بدید بهش بره پی کارش دیگه!!نقل قول:
تم جديد براي Desire HD با ظاهر كامل آندرويد 2.3 ( Gingerbread )
نقل قول:
جسارته،ولی خوب چه کاریه؟! همون خود 2.3 رو روش نصب کنید بدید بهش بره پی کارش دیگه!!
حرف شما درست . اما اخه هنوز اندرويد 2.3 براش نيومده در ضمن اين تم بدون سنس htc هست ( بعضي ها بدون سنس را بيشتر مي پسندن از جمله من )
سلام دوستان من موندم که اچ دی دیزایر بگیرم یا ایفون4(البته ایفون دست دوم34) میخواستم نظر شما را هم بدونم؟
به نظر شما صفحه نمایش ایفون کوچیک نیست؟