سلام،
به تازگی برای ورود به گوگل پلی استور به مشکل برخوردم .این پیغام خطا رو میده.لطفا کمک کنید تا مشکل حل بشه.
[Error retrieving information from server .[DF-DFERH
Printable View
سلام،
به تازگی برای ورود به گوگل پلی استور به مشکل برخوردم .این پیغام خطا رو میده.لطفا کمک کنید تا مشکل حل بشه.
[Error retrieving information from server .[DF-DFERH
سلام
دوستان از وقتی که ورژن 7.6 اپرا مینی رو نصب کردم برنامه اجرا نمیشه. یعنی بعد از نصب تو قسمت installing وصل میشه به اینترنت ولی تو همون حالت گیر میکنه و بعد از چند دقیقه پیغام میده که "نمیتونه کانکت بشه" میخواستم بپرسم مشکل از کجاست و راهکار چیه؟ ضمناً من از ورژن 7.3 بدون مشکل استفاده میکنم!
ممنونم
سلام.دوستان من ی اس فایو چینی گرفتم.اومدم تو برنامه های سیستمی زدم چندتا برنامه مهم مثل تماس و حافظه مخاطبین رو حذف کردم.بکاپ ازش دارم.ولی موقعه نصب می نویسه نصب نشد و از طریق لاکی پیچر می رم می نویسه مشابهش هست و باید حذف کنی؟.سوال الان مشابه این تو کجای حافظه گوشی هست؟کدوم پوشه رو باید حذف کنم؟.الان در کل چکار کنم که نصب بشن.مرسی
سلام.دوستان من ی اس فایو چینی گرفتم.اومدم تو برنامه های سیستمی زدم چندتا برنامه مهم مثل تماس و حافظه مخاطبین رو حذف کردم.بکاپ ازش دارم.ولی موقعه نصب می نویسه نصب نشد و از طریق لاکی پیچر می رم می نویسه مشابهش هست و باید حذف کنی؟.سوال الان مشابه این تو کجای حافظه گوشی هست؟کدوم پوشه رو باید حذف کنم؟.الان در کل چکار کنم که نصب بشن.مرسی
کسی جواب این سوال منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟:n14::n14::n14::n14:نقل قول:
تو لاین نمیتونم عکس پروفایل بزارم علت چیه
وقتی انتخاب میکنم مینویسه نمی تواند بارگزاری شود
نت هم عوض کردم،دلیت اکانت کردم دوباره ساختم فایده نداشت
سلام خدمت همگی.
یه مشکلی هست که فکنم همه دارن و اگه گسی راهنمایی کنه از طرف همگی ممنون میشم
بازی های hd میدونین حجهای زیادی داره و از اونجایی که حافظه داخلی اکثر گوشی های الان 16 گیگ هست و بازی ها فایل دیتا رو باید حتما داخل حافظه داخلی گوشی ریخته بشه فضا کم میاریم.
گوشی من 16 گیگه و سامسونگ اس 5 هست. رم 64 گیگ گذاشتم روش و میخوام بازی ها روی مموری 64 گیگم نصب بشه .خود گوشی گزینه انتقال به مموری رو داره اما فقط فایل نصبی بازی و برنامها رو انتقال میده که فایده ای نداره چون 995 درصدد حجم بازیها فایل دیتا هست.
چند روش گفته شده که برای انتقال و نصب دایمی برنامها و بازی ها روی مموری جانبی اما همه فقط فایل نصبی رو انتقال میدم
کسی میدونه چجوری بازی ها هم فایل نصبی و هم بخصوص دیتا رو میشه روی مموری ریخت که بازی اجرا بشه؟؟؟؟
االبته بدون روت کردن منظورم هست.ممنون
میزنم برنامه های سیستمی گوشی مثل برنامه کانتکت و گوگل استور و گوگل سرویس و . . . از گوگل آپدیت شن ولی میمونه تو دانولدینگ و هیچ اتفاقی نمیفته
با فیــــلترشکن هم تست کردم و فرقی نکرد !
سلام دوستان
گوشی من هوآوی g525 هست
و الان حدود 3 گیگابایت mics. files اشغال کرده
این فایل ها چی هستن و چطوری میشه پاکشون کرد؟ خیلی ضروریه اگه کسی کمک کنه واقعا ممنون میشم
دوستان عزیز، آیا نرم افزاری داریم که شبیه کار Glance Screen در گوشی های نوکیا را برای گوشی ها اندرویدی انجام دهد؟