ما منتظريم كه ووكمن بگه ميام يا نه
Printable View
ما منتظريم كه ووكمن بگه ميام يا نه
ایول به هوش & ذکاوتت محمود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... کارت درسته ... بابا نمیگفتی خب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اکشن تر بید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هیچ نفر ... اگه جز پی سی باشه تا شوونصد نفر ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ووکمن رفته گل بچینه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا اخر روز 5 شنبه قرار رو بزاريد .
ممنون
ووكمن جون رفتي گل بچيني شهرداري نگيردت .
راستي چه ميكني با ويستا ...؟
فوق فوقش ؛ آب آبگوشت رو بيشتر ميكنه به همه ميرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هیچ نفر ... اگه جز پی سی باشه تا شوونصد نفر ...
باشه ... انشالله که کاری به کارمون ندارن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والا نصبش کردم اما زیاد باهاش کار نمیکنم تا درایور مودم adslام رو پیدا کنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاااا ... اینم بیده .. مرسی محمود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
متاسفانه روز جمعه هوا پسه يعني افتابي نيست .
ممنون
جدي !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... حالا چيكار كنيم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... كجا بريم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا من 1 نفر رو میارم یه یوزر هم تو پی سی واسش باز می کنم!
سلام خبري از گلابي ندارين؟دلم براش تنگ شده شماچي؟ناسلامتي همشهري هستيناااااااااااااااااااا اااا....
آره اینم میشه ... فقط بیاد اینجا یه کوچولو خودش رو معرفی کنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی عزیزدل تولدت مبارک ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... الان دیدم ...
والا من واسش پی ام زدم اما جواب نداد ... فقط یه قرار اومد و دیگه کلا غیب شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... با همون دوستش که اسمش تن تن بید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: