شما ماموریت های اصلی رو برو اون titan ها رو هم پیدا می کنی. لازم نیست سخت بگیری به خودت. همیشه میشه برگشت و ماموریت های فرعی رو ادامه داد. اصلا نگران نباش که الان به تلفن جواب ندی دیگه نمی تونی بعدا این ماموریت رو انجام بدی.نقل قول:
Printable View
شما ماموریت های اصلی رو برو اون titan ها رو هم پیدا می کنی. لازم نیست سخت بگیری به خودت. همیشه میشه برگشت و ماموریت های فرعی رو ادامه داد. اصلا نگران نباش که الان به تلفن جواب ندی دیگه نمی تونی بعدا این ماموریت رو انجام بدی.نقل قول:
تیتان همون چیزاس که من بش میگم کانتینر ؟ :31:نقل قول:
اون مگه ماموریت اصلی نیس ؟
پس ماموریت اصلی کجاس ؟ :41:
آخه خودش یه هو میاد ... مثلا وقت میده میگه 2 دقیقه وقت داری یه تلفن پیدا کنی.
اگه پیدا کردن اونا و تلفنا ماموریت اصلی نیس پس اصلیش چیه ؟ :18:
کجای نقشه س ؟ :31:
آره هموناس. امکان داره ماموریت اصلی اصلا روی نقشه نباشه. مثلا تو ماموریت پیدا کردن mr freez اصلا روی نقشه چیزی نیومده و باید به سردترین نقطه شهر بری. ماموریت اصلی رو وقتی کلید tab رو میزنی سمت چپ بالا نوشته شده. و اگر هم رو نقشه نشون بده به شکل علامت تعجب سبز رنگ هستند و ماموریت های فرعی به رنگ آبی هستند. همچنین دکمه X بهت کمک می کنه وقتی که به محل ماموریت رسیدی ولی نمی دونی چطور وارد ساختمون بشی. :46:نقل قول:
دوست عزیز جای دقیقش رو روی نقشه میتونی مشخص کنی؟نقل قول:
اخه یادم نیست کجا بود اولین اموش مجازی.:31::40:
مشکل اینه که خط داشتانی هیچی نیست ...نقل قول:
یعنی برم ول بگردم ؟؟
سلام دوستان شرمنده مزاحم میشم
قبلا که سایت ign هنوز فیلتر نشده بود، من میرفتم و راهنمایی های اون رو میخوندم و بازی رو پیش میبردم
اما الان فیلتر شده و من یه سری به gamespot زدم اما اونجا کامل توضیح نداده
بنابراین مجبور شدم که مزاحم اوقات شریف دوستان بشم
=====
بعد از اینکه mr.freez رو پیدا میکنیم و با تهدید کردنش محل زرهش رو پیدا میکنیم و یه سلاح میسازیم، باید بریم سمت پنگوئن!
خب تا اینجاش که مشکلی نیست، میریم پیش پنگوئن و حالشو میگیریم (ظاهرا) اما حال ما رو میگیره (کاملا)!
بعدش باید با یه نره غول مبارزه کنیم که خیلی هم سگ جونه!
بخش اولش که میزنیم و با اسپری پدرشو در میاریم و دستگاه های شارژ الکتریکی رو خراب میکنیم اما پنگوئن نیروی اضافه میده و دوباره روز از نو روزی از نو!
اینبار میگه از Batrang استفاده کن اما هر چی میزنم دوباره خودش رو شارژ میکنه!!! و روی اون 3 تا محلی که شارژش میکنن هم میزنم اما اثری نداره!
ممنون میشم راهنماییم کنید :11:
:19: وااااااای خیلی حال داد این پنگوئن رو زدیم دادیم دست آقای یخی :10:
الان دوباره رفتم از story syllables بود فکر کنم کل داستان رو مرور کردم خیلی قشنگ بود. یه سوال برام پیش اومد. اینکه بت من میگه
محتوای مخفی: داستان بازی
دوستش داشته دیگه، قبلا جی افش بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی هیچی نیست؟آخرین ماموریتت چی بود؟تو مپ که میری میگه چیو انجام بده؟نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: ؟