خسته نباشید.
موقع راست کلیک روی درایوهام اولین گزینه عجیبی که دیده میشهauto هستش.لطفا کمک کنید.
خسته نباشید.
موقع راست کلیک روی درایوهام اولین گزینه عجیبی که دیده میشهauto هستش.لطفا کمک کنید.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من از ورژن قدیمیه مک آفی واسه ی شناسایی ویروس ها استفاده میکنم (McAfee VirusScan Professional Edition 2004)این ورژن در شناختن ویروس بسار موثر هستش ولی ممکنه نتونه اونو پاک کنه ...
در هر صورت ازت خیلی متشکرم
الان میخوام string رو دانلود کنم
hamilton جان هرچی میگردم لینک سالم پیدا نمیکنم حتی لینک های خود مک آفی هم خرابهنقل قول:
شما خودت سراغ نداری؟؟ اگه زحمتشو بکشی ازت ممنون میشم
مر30
دوست عزيز من آخرين نسخه برنامه Stinger را براي شما آپلود كردم و از لينك زير براحتي دانلود كنيد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي يك سوال مهم وجود داره و آن اينكه آيا شما به امنيت سيستم و اطلاعات خود اهميت ميديد؟با داشتن آنتي ويروسي كه براي 3 سال قبل هست و قاعدتا با توجه به تحريم ايران توسط كمپاني McAfee شما آنرا آپديت نيز نكرده ايد آيا امكان آلودگي سيستم به ويروسهاي بسيار خطرناك تر از اين ويروس وجود نداره؟ويروسهايي كه ممكن است علاوه بر آسيب رسانده به اطلاعات سيستم ما كه ممكن هست براي ما مهم و حياتي باشند به سخت افزارهاي سيستم ما نيز آسيب برسانند؟
در هر صورت توصيه دوستانه بنده اين است كه حتما از آنتي ويروسهاي معتبر و قدرتمندي نظير Kaspersky يا NOD32 كه در همين انجمن دسترسي به مطالب آنها امكان پذير هست استفاده نماييد.
موفق باشيد.
واقعا نمیدونم چه طور از شما تشکر کنم؟؟؟نقل قول:
در مورد راهنمایی هاتون هم بسیار ممنون
میخوام یه چیز بگم ولی مسقرم نکید ... من یه سی دی Anti Virus دارم ولی چون Anti virus سرعت سیستم رو پایین میاره زیاد نسب نمیکنم ! حالا با توجه به توضیحات شما حتما این کار رو انجام میدم
فقط یه آنتی ویروس واسه ی چک کردن دقیق سخت افزار هم بهم معرفی کنید که من ببینم تو اون سی دی هست نصب کنم یا باید از جای دیگه گیر بیارم
حتما از خجالتتون در میام
ممنون
دوست عزيز شما ميتونيد از اخرين نسخه آنتي ويروس Kaspersky همراه با يك فايروال خوب و مطمئن مانند ZoneAlarm(نسخه رايگان آن)در كنار هم يا از Kapersky Internet Security كه هم آنتي ويروس و هم فايروال را با هم داره استفاده كنيد.بخاطر داشته باشيد كه حتما بايد بطور مرتب آنتي ويروس خود را آپديت كنيد و به صورت دوره اي مثلا هفته اي يكبار سيستم خود را كاملا با آن اسكن كنيد.حتما از يك يا دو Antispyware خوب و معتبر كه در همين انجمن نيز وجود دارند استفاده كنيد.نقل قول:
در ضمن همه آنتي ويروسها سرعت سيستم را به نحوي تحت تاثير قرار ميدهند كه اين كاهش سرعت در مورد محصولات McAfee بيشتر و محسوس تر است.اگر واقعا ميخواهيد سرعت سيستم شما تغيير محسوسي نكند توصيه ميكنم از آنتي ويروس NOD32 استفاده كنيد كه واقعا سبكه و منابع سيستم را زياد مصرف نميكنه.
اگر سوالي داشتيد و كاري از دست من بربياد در خدمت هستم.
موفق باشيد.
وای كه چه كار خوبی كردی به خاطر ايجاد تايپيك
راستش من قبلا مشكلم را گفتم اما اينجا دوباره ميگم
ديسكت من اصلا باز نميشه نه روی سيستم خودم نه جايی ديگه اصلا درايو A را باز نميكنه ديسكت از بيرون اورده بودم باز كردم خوب بود اما حالا انتی ويروس خطای قسمت بوت شدن درايو فلاپيم را ميده چه كار كنم تا 4شنبه بايد از فلاپيم پرينت بگيرم.
التماستون ميكنم كمكم كنيد!!!!!!:41: :41:
سلام دوست مننقل قول:
مشکل شما ارتباطی با ویروسها و ... ندارد و گرنه روی سیستمهای دیگر مشکلی وجود نداشت شما مشکلتان را در
قسمت سخت افزار مطرح کنید تا دوستان کمکتان کنند.
سلام همیلتون جاننقل قول:
ممنون از زحماتت و راهنمایی هات
الان یه آنتی اس پای وار نصب کردم اسمش ashampoo هستش و توی درایو ویندوز 59 تا infected پیدا کرده
وقتی ادامه رو میزنم که پاکشون کنه این ارور رو میده :sorry,not all infections could be removed successfully! 59 of 59 selected infections could not be removed حالا اگه لطف کنی بگی باید چی کار کنم ممنون میشم ماکه این همه زحمت دادیم اینم روش....
ميخواستم بگم شنيدم كه ويروسي هست كه سكتور صفر ديسكت را به ميريزه فكر نميكنيد همين باشه اگه هست كمك كنيد اسم اين ويرس هم معنی كاریه كه گتم ولی اسم تخصصی انرا نميدونم
مرسی از توضيحاتتون.