سایتی که سریال رو ازش خریدی چیه... چند خریدی؟ چجوری خریدی؟ کجا وارد کردی؟نقل قول:
Printable View
سایتی که سریال رو ازش خریدی چیه... چند خریدی؟ چجوری خریدی؟ کجا وارد کردی؟نقل قول:
سلام به همه دوستان TDU سوار و باز....
خوب امروز بعد از مدتها رفتم يه سر به TDU 1 زدم ببينم چجوريه و چطور و يه جورايي يادي از خاطرات كنم...
در درجه اول گرافيك ساده تر نسبت به TDU2 كاملا محسوس بود و در كل ساده تر نسبت به ورژن 2 اما ا ا ا ا ا ....!!!!
اما راستش ار اونجايي كه دوست دارم منطقي حرف بزنم و واقعيت هارو بگم اينكه كنترل ورژن اول رو قويتر از ورژن 2 ديدم اين با ويل كاملا محسوس بود...
دقت پدالها و فرمون تو TDU1 بهتره و لذت بيشتري به آدم القا ميكنه ( يعني وقتي با دل و جون از ماشين قدرت ميخواي و تحت قشارش قرار ميدي خيلي مچ با ويل بهت پاسخ ميده و اوني هست كه ميخواي ) هر چند كه تو TDU2 يكسري فيزيكها به سازي شدند كه واقعا قابل تحسين هست...
اما در هر حال نظر شخصيم ايني بود كه بالا گفتم :20:
يه دل سيري هم ب.ام.و سواري و لامبو سواري كردم كه اينم كلي حال داد
اگه كنترل پدالها و فرمون tdu1 با فيزيكها و گرافيك و گستردگي tdu2 تركيب ميشد خيلي عالي ميشد...
حالا شايد در آينده نه چندان دور اين قضيه رو با پچي چيزي اصلاحش كنند ... i hope :20:
این اروریه که وقتی میخوام وارد اکانت آنلاین بشم میده...
Product Key همون سریالیه که اول نصب بازی وارد کردیم؟؟؟ چجوری میشه عوضش کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا من با nfs hp حالی میکردم الان اینو دیدم تو ذوقم خورد :13:
از اینجا
در مورد اون ارور هم فکر کنم وقتی اکانت ساختی تو سایت خود بازی باید بری سریال نامبرو تایید کنیکد:http://------------/product/128
اگه بخوای انلاین بازی کنی کل سیو هات میپره چون باید 1 پروفایل جدید بسازی
پیشنهاد من در صورتی که بازیو خریدی اینه
بازیو دوباره نصب کنی بدون کرک کردن
بعد اپدیتش کنی
اخرین ورژن 086 هست
بعد از نصب و اپدیت و قبل از اینکه وارد بازی بشی ارت سریال میخواد
بعدش هم که وارد بازی شدی 1 پروفایل میسازی با اطلاعات اکانتت تو سایت اتاری یا حود تست درایو
حالشو میبری
فقط 1 نکته
برای رفتن به کازینو باید DLC کازینو رو بخری
که با 2 تا ماشین اضافی میشه 12.5 $
یعنی برای پوکر بازی کردن و رفتن تو کازینو علاوه بر اینکه سریالو میخری باید 12.5$ دیگه هم پرداخت کنی
از الان بگم بعدا نگی نگفتی
شما nfs رو با این بازیا مقایسه می کنید ؟!!!!
دوستان چند تا سوال داشتم
من امروز این بازیو گرفتم
بدک نبود اما فرمون و طبیعی بودن ماشین ها = 0
می گم چرا من نمیتونم برم تو مسابقه شرکت کنم؟
racing class چیه و انجامش واجبه؟
بعد تو این بازی نمیشه ماشینو تیونینگ کرد ؟
کلا چه کارایی میشه با این بازی کرد که بازیای دیکه نداره و چه جوری؟؟
ممنون
ديگه تعصب بازي در نياريد دوستان عزيز...نه فرمونش نه طبيعي بودنش هيچكدوم قابل قياس با nfs hp نيست...99 % اينو قبول دارن :31:
و اينكه...............
همين چند لحظه پيش سيو گيم دوستم كه نسخه اصلي بازي رو گرفته و هديه بهش بوگاتي ويرون Super Sport دادن به دستم رسيد و رفتم به ماشين هديش يه دوري زدم ... عجب ماشينيه لامصب قشنگ بقيه ويرونا رو جا ميذاره !!
يه ويرون هم خريده بود به اسم blue كه شبيه به grand sport هست اما يجورايي از اون خوشكل تره و يجورايي فرق داره
با فولكس بيتل ( همون غورباقه اي ) و ژيان هم دور زدم با حال بودن :8:
بازیش چطوره ؟
شبیه سازیه ؟
پای گرید میرسه ؟ :20:
خلاصه: بازی چرت و مسخره با گرافیکی نسبتا خوب و گیم پلی افتضاح :31:نقل قول:
بازیش چطوره ؟
شبیه سازیه ؟
پای گرید میرسه
البته اینجورا هم نیست ولی خوب اصلا قابل قیاس با بازیای دیگه نیست
راستی اگه میشه سیو بعد از racing school رو بزارین که پدرمو در آورد
از هر چی رانندگیه نا امید شدم
مجبور نیستی بازی کنی...........:2::2::2::2::2::2:نقل قول:
بازیش به نظر من رقیب مشخصی نداره نه اینکه رقیب نداره به معنی اینکه عالیه و منظور من این هست که رقیب تو سبکش به نظر من نداره...............:20: