استرالیا دو تا موقعیت به دست آوردن که هر دو تاش رفت بیرون و خورد به بطری آب کنار دروازه.:27: البته دومیش رو دفاع از جلوی پای تیم کی هیل زد بیرون.
Printable View
استرالیا دو تا موقعیت به دست آوردن که هر دو تاش رفت بیرون و خورد به بطری آب کنار دروازه.:27: البته دومیش رو دفاع از جلوی پای تیم کی هیل زد بیرون.
اين يكي رو فوق العاده خوب اومدي!نقل قول:
به اين صدا و سيما هيچ اطميناني نيست. چون اينقدر تنظيم زمان پخش تبليغاتش ناجوره كه ممكنه چندين و چند ثانيه از شروع بازي بگذره و تازه اونا متوجه بشن كه بايد بازي رو ببرن رو آنتن!
من نميدونم چرا مثل عربها و البته ساير نقاط دنيا حاشيه هاي بازي رو از پياده شدن بازيكنان از اتوبوس، نشون دادن رختكن خالي و ... گرفته تا سوت آغاز بازي و بعداز اون رو پخش نميكنن؟ من هميشه در حسرت تماشاي بازي ها به اينصورت موندم.
رفت تو گل کره
ای بابا. احتمال دیده شدن یک خانم یا یک تبلیغ که پولش رو نگرفتن رو فراهم کنن؟؟ مگه یادتون نیست با اون وزنه بردار بیچارمون حسین توکلی چه رفتاری کردن؟؟ فقط و فقط برای اینکه اون دختره بهش نزدیک شده بود و داشت براش دست میزد. هم اون و هم رضا زاده تو یه روز قهرمان المپیک شدن ولی چون اون شاد بود و قبلی که گفتم اصلاً بهش نرسیدن و رضا زاده هم که همتون میدونید. بیچاره توکلی ول کرد همه چیز رو و باز عاقبت رضا زاده رو هم که میدونید :27:نقل قول:
به اين صدا و سيما هيچ اطميناني نيست. چون اينقدر تنظيم زمان پخش تبليغاتش ناجوره كه ممكنه چندين و چند ثانيه از شروع بازي بگذره و تازه اونا متوجه بشن كه بايد بازي رو ببرن رو آنتن!
من نميدونم چرا مثل عربها و البته ساير نقاط دنيا حاشيه هاي بازي رو از پياده شدن بازيكنان از اتوبوس، نشون دادن رختكن خالي و ... گرفته تا سوت آغاز بازي و بعداز اون رو پخش نميكنن؟ من هميشه در حسرت تماشاي بازي ها به اينصورت موندم.
چه بازی می کنه کره
کسی می دونه آیا پارک جی سونگ نسبتی با کیم جو سونگ داره؟همون بازیکنی که تو پکن عابدزاده با سر زد به صورتش و جفتشون کلشون را باندپیچی کردن
آسفالت:دی
..........
با این اسمای اینا توقع داری که بشناسیمشون؟:27: همشون یا پارک هستن یا کیم یا بستنی قیفینقل قول:
چه بازی می کنه کره
کسی می دونه آیا پارک جی سونگ نسبتی با کیم جو سونگ داره؟همون بازیکنی که تو پک عابدزاده با سر زد به صورتش و جفتشون کلشون را باندپیچی کردن
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
آره بیچاره خودشم خندش گرفتنقل قول:
آسفالت
روح جواد سوتی بر این بازیا حاکمه:دی××
این قضیه آسفالت چیه؟یوسفی سوتی داده؟گفته دهن کسی آسفالت شده؟ :31: