دوستان عزیز این مودم برای کافی نتی با چهار سیستم و تعدادی گوشی و لپ تاپ که می خوان به این مودم وصل شوند و از اینترنت استفاده کنند خوب است یا خیر؟!
تا چند متر وایرلس جواب میده!؟
Printable View
دوستان عزیز این مودم برای کافی نتی با چهار سیستم و تعدادی گوشی و لپ تاپ که می خوان به این مودم وصل شوند و از اینترنت استفاده کنند خوب است یا خیر؟!
تا چند متر وایرلس جواب میده!؟
با سلامنقل قول:
این مشکل بر میگرده به گوشیتون
دوست عزیزم نوع و مدل گوشیتون رو بگید چیه
موفق باشید.
مشکلم از مقدار دهی VPI و VCI به روتر مودم بود. با مقدار دهی درست،مشکلم حل شدنقل قول:
ممنون :40:
من خیلی وقته این مودم رو دارم .خونمون هم دوطبقه است و تو طبقه دوم با آنتن فابریکش سیگنال exellent یعنی عالی میده و به راحتی می تونم بهش وصل شم.بااین وجود اگه برای شما جواب نداد می تونین انتنش که 3db هست با یه نمونه 5db عوض کنیدنقل قول:
من یه مشکل بزرگ دارم با این مودم
اونم اینکه Dedicate Server در بازی Counter Strike با آیپی مودم شناسایی میشه بجای آیپی اینترنتیم :41:
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیتونه بگه که در یک جای بسته تا چند متر این مودم که در این تاپیک در رابطش بحث میشه جواب میده؟!
فکر کن حد اکثر 10 15 متر :31:نقل قول:
با سلامنقل قول:
تا حدود 70 متر بدون مانع و 30-40 متر با مانعی مثه دیوار و ....
موفق باشید.
سلام می خواستم بدونم که در مودم TD-W8901G میشه سرعت وایرلس رو محدود کرد؟
دوستان عزیز برای این مودم میشه تقویت کننده وایرلس تهیه کرد که بردش با وجود در و دیوار تا 80 متر هم برسه؟!
با تشکر