لطفا این سوال من رو هم جواب بدید جناب شفیعیاننقل قول:
Printable View
لطفا این سوال من رو هم جواب بدید جناب شفیعیاننقل قول:
از نظر ساپورت چک کردم مشکلی نبود.البته ریسک هم نمیشه کرد برم ۸۰-۹۰ تومن پول بدم بخرم بعداْ مشکل پیش بیاد دیگه هیچی...احتمالاْ همون مدلی که گفتید را میخرم.ممنون از راهنماییهاتوننقل قول:
اولا که من خانومم!دوم اینکه سرویس نا محدود شرایط خاص خودشا داره ،که اگه قرار بشه سرعت بالا با ترافیک نامحدود بیاد اولین کاری که انجام میشه بستن این سرعت ارایه شده روی 128 یعنی همون هزینه ای که پرداخت میکنید !همه این شرایط به مرور زمان اجرا میشه.نقل قول:
شما همیشه با نماینده با تماس بگیرید اگر اعلام کردن که مشکل از مرکز است حتما با خرازی تماس بگیرید 0311-3387274-6نقل قول:
پس اینجا اعتراف کردین که به مرور زمان سرعت هارو کم می کنین!!!نقل قول:
در ضمن این قدر نگید مودمو از خود مخابرات بگیرین، چون همه این حرف ها بهانست واسه فروش مودم به مشترکین، هر چی باشه سودش کم نیست. البته فقط مخابرات نیست که از راه فروش مودم می خواد حسابی سود کنه شرکته شاتلم دقیقاً سیاست شمارو داره و مودم رو به زور به مشترک می ندازن
نه منظورم این بود که وقتی سرویس نا محدود بیاد اینکاذ انجام میشه ! وای شماها همش دعوا دارید اینجا! سودهیه مخابرات تو این زمینه اون چیزی نیست که شما فکر میکنیدنقل قول:
اون مدمی که من پیشنهاد دادم رو خودم دارم که میگم :دی ازش راضیم :دی و این قضیه تغییر mtu هم درسته که به سادگی قابل تغییره :دی
نقل قول:
خانم شفیعیان
من مودمم خراب شد
زنگ زدم به گفتید میاند چک کنند
2 نفر اومدند تو خونمون
-فضولی که کردند
-مودمم نگاه کردند گفتند به ما مربوط نیست
-5 تومن هم گرفتند
این کجاش مسئولیتش به عهده شماست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
به لطف خانم شفیعی این 2500 تومان هم که تکلیفش نامعلوم بود و نمیشد ازش استفاده کرد درست شد
من از مخابرات سرویس ندارم اما از دوستان خواهش میکنم کمی مودبانه تر مسائل رو مطرح کنید
کار ایشون بسیار ارزشمند هست که اینجا به سوالات دوستان جواب میدن