آپديت آنتي ويروس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آپديت آنتي ويروس:
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم خوب كه خوبه، اما فعلا نوسان و قطعي به نظر ميرسه سرويس وايمكس زياد داره
اكثر كاربران ازش ناراضي هستن
موفق باشيد.
من ديشب سا عت 11:30 با اين شماره 02183868 تماس گرفتم البته با موبايل و سريع به اپراتور صحبت كردم . گفتم كي سرويس من فعال ميشه گفتن هفته اي ديگه از طريق نمايندگي تون باهاتون تماس ميگيرن. اما من سريع به اپراتور وصل شدم كه براي اولين بارم بود. اما اگه اينطوري كه شما ميگيد پشتيبانيشون ضعيفه اين كه خيلي بده. ديگه نبايد از ايرانسل توقعي داشت.
سلام به تمام دوستان منهم امروز سرویسم وصل شد خداوکیلی سرعت عمل مبین نت خیلی بالاست 4 روز نشد که سرویسم وصل شد :8: فقظ اگر میخواهید ثبت نام کنید مودم داخلی نگیرید منظقه ما تحت پوشش مودم داخلی بود یعنی تو نقشه وسظ منظقه نارنجی بودیم منم ( مودم داخلی وای فای ) گرفتم اما هر کاری کردیم کانکت نمیشد با اینکه پنج تا انتنم پر بود :18: امروز زنگ زدم نمایندگی بهارستان به اقای محمدی جریانو گفتم یک ساعت نشد که یه مودم خارجی فرستاد تو اطاق طبقه همکف سیگنالش تا ته چسبیده :26::7::8::33:
منم بعد از سه روز از وصل شدن سرویسم گذرم به پشتیبانی خورد!
همون بار اول که زنگ زدم خیلی سریع به اپراتور وصل شدم!
بهش گفتم امروز خصوصا از ساعت 2 بعد از ظهر به بعد چرا سرعت اومده پایین ، گفت این دو روز اینجوریه و شنبه درست میشه! ( حق دارن دیگه الان مم لکت اوضاعش ا م ن ی ت ی شده!)
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
مبارک باشه!نقل قول:
برای منم روز پنجم کاری بعد از ثبت نامم توی نمایندگی ، نصاب اومد و سرویسم وصل شد!
جالبه برای منم توی اتاق با مودم خارجی سیگنال داد ، دیگه نبردمش بیرون!
کدوم سرویس رو گرفتی؟
تا روز شنبه ممکنه یخورده سرویست دچار اختلال باشه که از روز شنبه بعد درست میشه! بخاطر همین بهت نمیگم که از سرویست تست بذار!
شما کدوم مودم رو گرفتی ؟ و چه سرعتی رو گرفتی؟نقل قول:
من امروز مودم اوت دور گرفتم قرار که تا چند روز دیگه بیان وصل کنم
نا گفته نمونه که خودم برای گرفتن تست آنتن مودم بردم بالا پشت بوم اما جالبه که چراغهای روی آدپتور که از 0 تا 4 هست یکبار روی 1 یکبار روی 2 یکبار روی 3 یکبارم روی چهار 4 روشن و خاموش میشه ولی ثابت نمیشه در صورتی که منطقه ما روی نقشه خودشون سبزه می خواستم بدونم اگر چنین وضعیتی باشه یعنی اشکال گیرندگی دارم؟
نه عزيز مشكل از مودم و اين چيزا نيست ميان فركانس ميدن واست بعد ثابت ميشه رو يكي از اعداد ...نقل قول:
اگه ميخواي تست كني پ.خ بده فركانساشو بهت بگم ...
سپاس دوست عزیز :11:نقل قول:
سرويس من 256 با حجم 5 گيگ است سرعت من در حال حاضر:
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
دوست عزيز مودمت را بيار تو خونه وصل كن به كامپيوتر و دانلودت را تست كن. اينطوري مشخص نميشهنقل قول: